bu işin bir püf noktası yok mu?
Bu işin 4 tane püf noktası var OrtaDirek arkadaşım!
1- Birinden hesap satın almak! (Satan çok)
2- Twitter takipiçintakip, followforfollow, follow%100 gibi gruplar, hesaplar var. Onları takip edenleri takip ederek iyi bir takipçi kasabilirsiniz.
3- Gorkem19888 arkadaşın dediği gibi sahte kız hesapları açarak bu işi yürütenler de az değil. (Bazı bounty kampanyaları sizi eleyebilir)
4- Katılmış olduğunuz bountylere cevap yazan, tweet atanları takip ederek iyi bir takipçi kasabilirsiniz.
Ben hesabımı 3-4 aydır aktif kullanmaya başladım. 14 takipçim vardı ilk bountylere merak saldığımda. Takipçim az olduğu için katılamadım. Kriptopara projeleri hakkında twitt atanları, retwetleyenleri tek tek takibe aldım. Hala da bu şekilde yapıyorum. Sahte takipçi olmuyor bu yöntem sağlıklı. Twitterin sağ üstteki arama yerine takip ettiğim bountylerin hastaglarini yazarak arama yapıyorum.
Açılan sayfadan "son" sekmesine tıkladığında atılan yeni tweet ve yazılan cevapları görüyorsun. 50 kişiyi takibe alırsan en az 30 u dönüyor. Kullandığım yöntem bu ve şimdi 2000 i geçti takipçim. Tavsiyemdir.
Son bir not: Her hafta takibe aldıklarımı kontrol ediyorum. Takibime karşılık vermeyenleri çıkarıyorum. Bu şekilde takibe takip güel oluyor.
Twitter hesabı olupta takipçisi olmayan ve bu işe başlayan onlarca insan var senin gibi benim gibi. Hepsinin derdi takipçi bulmak.
Anlattığım yöntemde bu şekilde işliyor.