deepocean
|
|
August 27, 2018, 08:41:09 PM |
|
bu şekilde forumda post açarak yatırım yapmanın ne kadar doğru olduğunu düşünüyorsunuz acaba onu konuşalım önce burada fikir alın ve sonra araştırmanızı kendiniz mutlaka yapın körü körüne yatırım yapmayı düşünmeyin sakın.
|
|
|
|
elismemish
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 4
|
|
August 27, 2018, 08:50:29 PM |
|
Ethereumun altyapısı olsun teknolojisi olsun çok iyi yerlere çıkacağını düşünüyorum daha fazla artar fiyatı piyasanın yükselişine bağlı tabi bu tahminler ne kadar sürede yükselirse o kadar sürede kazanmaya başlarsınız
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
BACARAN
Jr. Member
Activity: 560
Merit: 1
|
|
August 27, 2018, 08:52:29 PM |
|
Eos ve Neo şu an için benim favorlerim ama hala geleceğin kripto parasının çıkmadığını düşünüyorum, nedense bunun çin devlet destekli bir kripto olacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
koin_34
|
|
August 27, 2018, 10:59:24 PM |
|
bence geleceğin kripto parası, bu paralardan hiç biri değil, çokda ha farklı koinler çıkacak çok daha iyi yerlere gelecekler
|
|
|
|
koinli
|
|
August 27, 2018, 11:20:46 PM |
|
geleceğin kripto parası ne olur bilemem ama ileriye dönük yatırımlarınızda sizi üzmeyecek kısa uzun orta vadede iyi kazanç getirecek coinler mevcut piyasada o açıdan değerlendirme yapın derim.
bence bu koinler arasında dash gibi koinler oldukça iyi seviyelere gelecek ustam
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
August 31, 2018, 02:29:51 PM |
|
Geleceğin kripto para birimi diye bir şey yok bence eğer var ise de ethereum der geçerim başarılı olabilecek bir coin varsa ethereum dur.
|
|
|
|
beypazmad
Jr. Member
Activity: 406
Merit: 1
|
|
August 31, 2018, 02:33:40 PM |
|
Ethereumun olacağını sanmıyorum eskidi hantallaştı gibi biraz. En büyük iki aday neo ve eos bence. Tabi henüz olmayan bir coin gelip bir anda tepeye de oturabilir.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
temeler
|
|
August 31, 2018, 02:52:47 PM |
|
Geleceğin kripto parası arasında Vitalik'in ETH'si olarak bakıyorum. Sürekli yeniliklere yelken açıyor. Ancak teknoloji bu yine de ne olacağını kimse bilemiyor.
|
|
|
|
Sundiego
Newbie
Activity: 274
Merit: 0
|
|
August 31, 2018, 05:00:16 PM |
|
Geleceğin kripto parası gibi iddialı bir cümle kullanıyorsak, bu para gelecekte hala var olma ihtimali en yüksek olan bitcoin olmalı. Ama bence icx ve neo daha fazla yükselir.
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
August 31, 2018, 05:04:14 PM |
|
dönemi geldiğinde sırası ile pumplanıyor merak etmeyin. gelecek diye birşey yok
|
|
|
|
membalik
Newbie
Activity: 179
|
|
August 31, 2018, 05:11:33 PM |
|
Geleceğin coinini kim nasil bilsinki. Madem böyle bir karar almışsıniz her ay forumda en çok konusulani veya rastgele bir coini seçip yatiriminizi yapin. Çünkü hangisinin tutacağı belli değil, şansınız varsa degerlenecek birine denk gelirsiniz. Bol şans
|
|
|
|
Jhonkar
Member
Activity: 522
Merit: 13
|
|
August 31, 2018, 05:13:20 PM |
|
herkes Tezos'u tavsiye ediyor ama acaba bekleneni verebilecek mi merak ediyorum Waves, Iota gibi sürüncemede kalabilir endişesi içindeyim ki göz önündeki borsalara çıkmadı bile. başka bir arkadaşın dediği gibi büyük bir kısmını BTC, Eth, Neo'ya geri kalanı da Tezos, Ada, Eos, Btcp gibi gözde coinlere yatırılabilir.
|
|
|
|
sectorim
|
|
August 31, 2018, 05:18:07 PM |
|
şu an yüklü miktarda dolarım olsa henüz hiç bir kripto para almak istemezdim. önümü daha net göreceğim şekilde bir tablo oluşana kadar en azından. ama benim birinci olarak takip ettiğim altcoin HDAC. IOTA aldığı yatırım çok küçüktü 1 milyon dolar mı az veya çok buna yakın. 300 milyon dolar yatırım aldılar. borsadaki fiyat ucuz, mining yapan koreli bir firma. kademeli olarak almak isterdim. ama önce bitcoindeki genel gidişatın olumlu olduğuna kanaat getirirsem. şu anda öyle bir şey yok.
|
|
|
|
bychemist32
|
|
August 31, 2018, 07:14:34 PM |
|
Geleceğin coinlerinden bence HYDRO ve EOS var.Bir miktar da ZCL tutuyorum.Bu üçünen çok fazla ümidim var.özellikle ZCL için hedeflerim çok büyük.Zamanında %36000 görmüş bir coin sonuçta.Düştükçe bunlardan alım yapıyorum ben..
|
▔▔▔▔▔
|
|
|
Srkndrl83
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 8
|
|
August 31, 2018, 07:48:00 PM |
|
Ethereum un uzun vadede kazandıracağı nı düşünüyorum şuan alım için güzel bir fırsat fiyatlar oldukça iyi durumda buradan aşağı düşeceğini sanmıyorum ethereum un
|
|
|
|
rastnik91
Newbie
Activity: 168
|
|
August 31, 2018, 08:13:49 PM |
|
gelecekde ne olur bilemeyiz ama en azından elindekinin çöp olmaması için en sağlam koinlerden almalısın tabi bunların başında eth dash monero var
|
|
|
|
pokeviktor
Sr. Member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
|
|
September 01, 2018, 02:07:55 PM |
|
soruna cevap olarak üç beş altcoin ve Bitcoin söylenir geri kalanlar para kazanmak için ekiplerin uydurduğu yol haritası ve beyaz kağıttan ibaret fiyaskolardan ibaret. Geleceğin kripto parası Bitcoin olabilir.
|
|
|
|
batuhantstknn
Member
Activity: 566
Merit: 29
|
|
September 01, 2018, 02:28:17 PM |
|
Düşük fiyattan düşük supply'ı olan tokenlerden 50 60 çeşit edin onlara dağıt parayı illa bir kaç adedi parayı vuracaktır.
|
Community & Social Media Manager
|
|
|
adempostaci
|
|
September 01, 2018, 03:08:35 PM |
|
Garantici iseniz yatırım amaçlı dursun bir köşede diye yatırım yapacaksanız Bitcoin, Ethereum, Neo tercih edilecekler arasında.
|
|
|
|
PinkBlue
|
|
September 01, 2018, 03:11:44 PM |
|
Ether, Neo,Tezos, Waves ve tabiki Bitcoin derim. Uzun vadede yatırım için alınacak coinler arasında. Parçalı olarak alınabilir piyasanın düşüş gösterdiği şu durumda en mantıklısı bu.
|
|
|
|
|