Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
June 20, 2018, 09:37:30 PM Last edit: June 20, 2018, 09:53:40 PM by Carolinawiestput28 |
|
Faiz veren coin önerisi var mı pundix gibi %7 veriyor ama aylık. Günlük veren böyle scam olmayan yani günlük 100$ hacmi spam exchangelerde olmayan bilmediğimiz varsa arastıralım teşekkürler. Günlük oranlarıda yazarsanız sevinirim günlük su kadar veriyor gibi.
|
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
June 20, 2018, 09:49:31 PM |
|
Minexcoin var, minexbank üzerinden günlük, haftalık, aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık park (vadeli hesap gibi) seçenekleri var ve şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkmadı. Icolarını çok temiz yaptılar, o kadar ki gönderilecek hesaplar belliydi ve ne kadar topladıklarını öğrenmek için beyanlarına gerek kalmadı, hesabı kontrol ederek gördük. Ico coinlerini ve bountyleri hemen dağıttılar, yapı kurulurken ufak tefek aksamalar ve gecikmeler oldu tabii ama o hemen hemen kaçınılmaz bir durum.
|
|
|
|
yns1903
|
|
June 20, 2018, 09:51:39 PM |
|
Valla bu işlere bulaşmayın derim ama tabi kendi bileceğiniz işler özellikle bu tür bir nevi bedavadan para vereceğini vadedenlerin sonu hep kötü olmuştur. Günlük 100 usd az para değil tabi de yinede bu işler bana göre ters geliyor
|
|
|
|
trhomeagent
Member
Activity: 504
Merit: 11
|
|
June 20, 2018, 10:03:52 PM Last edit: June 20, 2018, 11:03:01 PM by trhomeagent |
|
Faiz veren coin önerisi var mı pundix gibi %7 veriyor ama aylık. Günlük veren böyle scam olmayan yani günlük 100$ hacmi spam exchangelerde olmayan bilmediğimiz varsa arastıralım teşekkürler. Günlük oranlarıda yazarsanız sevinirim günlük su kadar veriyor gibi.
Hocam PundiX konusunda biraz daha detay verebilir misiniz? Konuyu merak ettim de... Bu arada PundiX 1 saat sonra Binance'de işlem görmeye başlayacak. Edit: Türkiye saati ile sabah 05:00 de işlem görecekmiş
|
|
|
|
Ridcan
Member
Activity: 476
Merit: 31
|
|
June 20, 2018, 10:11:48 PM |
|
Hocam PundiX konusunda biraz daha detay verebilir misiniz? Konuyu merak ettim de... Bu arada PundiX 1 saat sonra Binance'de işlem görmeye başlayacak. hocam pundix alıp mew de yahut airdrop destekleyen borsalarda tuttuğunuzda tuttuğunuz miktar kadar 2018 yılında %7 2019 yılında yüzde 2 küsür 2020 yılında yüzde 0 küsür faiz yolluyor binance ve gate io da listelenecek diye biliyorum iyi hacim alacaktır
|
|
|
|
Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
|
|
June 20, 2018, 10:17:43 PM |
|
Hocam PundiX konusunda biraz daha detay verebilir misiniz? Konuyu merak ettim de... Bu arada PundiX 1 saat sonra Binance'de işlem görmeye başlayacak. hocam pundix alıp mew de yahut airdrop destekleyen borsalarda tuttuğunuzda tuttuğunuz miktar kadar 2018 yılında %7 2019 yılında yüzde 2 küsür 2020 yılında yüzde 0 küsür faiz yolluyor binance ve gate io da listelenecek diye biliyorum iyi hacim alacaktır aynen misal aylık değilde günlük olsaydı pundix kesin girerdim banada günlük lazım arkadaşlar. Pundix treni kaçtı
|
|
|
|
mcnncnr
Jr. Member
Activity: 546
Merit: 2
|
|
June 20, 2018, 10:19:37 PM |
|
Faiz veren coinler benim çok ilgimi çekiyor sadece onlar için bir cüzdan alıp toplamayı düşünüyorum. 1 tanesi tutsa hepsine bedel olur. Ama o kadar çok coin var ki bulmak çok aşırı zaman alıyor.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
|
|
June 20, 2018, 10:23:31 PM |
|
Faiz veren coinler benim çok ilgimi çekiyor sadece onlar için bir cüzdan alıp toplamayı düşünüyorum. 1 tanesi tutsa hepsine bedel olur. Ama o kadar çok coin var ki bulmak çok aşırı zaman alıyor.
suan pundix ve minex rabet görüyor arkadaşlardan öneri bekliyoruz bence vardır güzel kazandıran günlük faizi yüksek.
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
June 20, 2018, 10:24:36 PM |
|
y aarkadas yazmasam catlardım amk hem akepecı hem de faizçi.ıste akepelılerı bu yuzden sevmıyorum .bır dedıklerı bır dedıklerını tutmaz.alın en basıt ornek. tayyıp faiz dusmanı.pesındekıler faiz meraklısı senın ıcın degıl konuyu okuyanlar ıcın . en guzel stake ( faiz ) verenler. mınexcoin - pundix oburlerını %1 le % 10 arası degısıyor o da yıllık mk bılınmedık volumu 100 dolar olan stake coınlerden uzak durun edit en guzelı patates sogan her hafta % 20 artıyor mk
|
|
|
|
marn6767
Member
Activity: 252
Merit: 13
|
|
June 20, 2018, 10:42:26 PM |
|
dropilin dex programı var oraya yatırdığınız tokenları ayarlıyorsunuz ve size belli bir miktar token veriyor ne kadar çok riske girersen o kadar fazla token kazandırıyor
|
|
|
|
gmcobx
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
June 21, 2018, 05:45:09 AM |
|
Ben ilk defa duydum faiz veren coinleri. Aslında yükseliş geleceğini bilip, %7 faiz de veriyorsa mantıklı yatırım olur
|
|
|
|
Midesiz
Member
Activity: 378
Merit: 20
|
|
June 21, 2018, 05:46:14 AM |
|
dropilin dex programı var oraya yatırdığınız tokenları ayarlıyorsunuz ve size belli bir miktar token veriyor ne kadar çok riske girersen o kadar fazla token kazandırıyor
Dostum bu nasıl bir program , nerede nasıl yapılıyor. Konuyu açıklayabilirsen sevinirim. Size başka bir şey tavsiye edeceğim. Benim bildiğim stake veren coinler genelde marketi ve hacmi düşük cryptopia, coinexchange gibi borsalarda işlem görüyorlar. Bu tür hacmi düşük borsalarda coinin alım ve satım fiyatları arasındaki fark arttıkça, al-sat yaparak faizden daha çok kazanabilirsiniz. Unify için böyle yaparak adedi epey arttırmıştım.
|
|
|
|
usakli64
|
|
June 21, 2018, 05:54:37 AM |
|
Rebellious ve Hshare var. Ikisininde hacmi yuksek. Ozellikle Hshare buyuk borsalarin hepsinde mevcut. Binance ve Okex'te bunlara dahil. Yatirim yapilacak coinler arasinda A+ notu almisti puan olarakta. Bitcoin o listede B- almisti.
|
|
|
|
|
Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
|
|
June 21, 2018, 08:18:30 AM |
|
Rebellious ve Hshare var. Ikisininde hacmi yuksek. Ozellikle Hshare buyuk borsalarin hepsinde mevcut. Binance ve Okex'te bunlara dahil. Yatirim yapilacak coinler arasinda A+ notu almisti puan olarakta. Bitcoin o listede B- almisti.
2 sininde faiz oranını bulamadım günlük mü aylıkmı cüzdanamı veriyorlar ve yüzde kaç teşekkürler
|
|
|
|
zdrovie
|
|
June 21, 2018, 08:35:02 AM |
|
docademic(mtc) de veriyor %5,5 gibi bişey. Mcafee'nin yürüttüğü bir proje. Değerlendirmek isteyenlerin aklında olsun
|
|
|
|
Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
|
|
June 21, 2018, 08:38:30 AM |
|
docademic(mtc) de veriyor %5,5 gibi bişey. Mcafee'nin yürüttüğü bir proje. Değerlendirmek isteyenlerin aklında olsun
yıllık mı hocam neden kimse aylık yıllık oldugunu yazmıyor
|
|
|
|
SanalPara
|
|
June 21, 2018, 08:41:56 AM |
|
Reddcoin var. Cüzdanda bulundurduğun oranda sana stake veriyor. Günlük olarak stake alabilirsin. Bildiğim kadarıyla Reddcoin şuan Bittrex borsasında işlem görüyor. Bittrex'ten satın alarak cüzdanına gönderebilirsin. Fiyatı zamanında çok düşüktü. Şimdi ise acayip bir şekilde artmış gözüküyor.
|
|
|
|
Carolinawiestput28 (OP)
Jr. Member
|
|
June 21, 2018, 08:45:00 AM |
|
Reddcoin var. Cüzdanda bulundurduğun oranda sana stake veriyor. Günlük olarak stake alabilirsin. Bildiğim kadarıyla Reddcoin şuan Bittrex borsasında işlem görüyor. Bittrex'ten satın alarak cüzdanına gönderebilirsin. Fiyatı zamanında çok düşüktü. Şimdi ise acayip bir şekilde artmış gözüküyor.
earn 5% a year yıllık %5 veriyor çok az
|
|
|
|
gedor
|
|
June 21, 2018, 09:47:09 AM |
|
Sanırım önemli olan faiz veren coin'lerden düşük market cap olanı bulmak ayrıca nasıl faiz veriyor? faiz verdikçe değeri düşmesi gerekmiyor mu? ben sadece düşük market cap'ları tercih ederdim.
|
|
|
|
|