Bitcoin Forum
November 14, 2018, 11:00:30 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 »  All
  Print  
Author Topic: lolMiner-144 0.38 Preview, Equihash 144.5 for AMD & Nvidia, Linux & Windows  (Read 7992 times)
xuanmichael
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
July 11, 2018, 06:58:34 PM
 #121

what am i doing wrong here? i have account on suprnova

you change User of Example 1 with "username of suprnova" . Because Example 1 is the default  
1542236430
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542236430

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542236430
Reply with quote  #2

1542236430
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542236430
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542236430

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542236430
Reply with quote  #2

1542236430
Report to moderator
1542236430
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542236430

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542236430
Reply with quote  #2

1542236430
Report to moderator
1542236430
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542236430

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542236430
Reply with quote  #2

1542236430
Report to moderator
joeykolb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 11, 2018, 07:08:14 PM
 #122

still not working . im gonna try it tomorrow again. thanks again



{
   "DEFAULTS" : {
      "PLATFORM"         : "AUTO",
      "DEVICES"         : "AUTO"    
   },

   "EXAMPLE1" :
   {
      "COIN" : "BTG",
      "POOLS" : [
         {"POOL" : "btg.suprnova.cc:8866",
          "PORT" : "8866",
          "USER" : "joeykolb.",
          "PASS" : "x"}
      ]
   },

   "EXAMPLE2" :
   {
      "COIN" : "BTG",
      "POOLS" : [
         {"POOL" : "btg.suprnova.cc:8866",
          "PORT" : "8866",
          "USER" : "GUu6zU3rfL38VQ7Qqsy5XtGkQGq4Pi3hEn",
          "PASS" : "x"},
         {"POOL" : "btg.suprnova.cc",
          "PORT" : "8866",
          "USER" : "joeykolb",
          "PASS" : "x"}
      ]
   }   
}
cracker666
Member
**
Offline Offline

Activity: 79
Merit: 10


View Profile
July 11, 2018, 07:51:37 PM
 #123

remove :8866 from the pool address line might help
joeykolb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 12, 2018, 05:51:09 AM
 #124

hy.i did that .now says :worker not authorized
fluxy12
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 1


View Profile
July 12, 2018, 06:01:33 AM
 #125

Have you created the worker on suprnova ?
joeykolb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 12, 2018, 06:10:05 AM
 #126

yes i have account. a time ago mined btg on suprnova.but with the claymore miner 12.6 .i think the problem is at suprnova
shadow1608
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
July 12, 2018, 08:36:04 AM
 #127

Thank you for your work!

And how about Curacao (r9 270) support? It doesn't working now Sad Sad Sad
GbiTfire
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
July 12, 2018, 11:24:35 AM
 #128

installed and configured win10 64 in pool eu.btgpool.pro:3857 with vega 56 does not work. moved gfx900 and gfx901 and copied 901 renamed, it does not work, can you help me.
loddy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
July 12, 2018, 01:04:41 PM
 #129

4 vegas in unbuntu 16.04, rocm 18, only  2 of them work.
vega 0 freezes linux and vega 3 stuck  Huh

Start Mining...
Average speed (5s): 21.1958 sol/s | 23.3953 sol/s | 0 sol/s Total: 44.5911 sol/s
Average speed (5s): 23.7952 sol/s | 21.1958 sol/s | 0 sol/s Total: 44.991 sol/s
Error: lolMiner-zero detected that device 3 is stucked
Shutting down lolMiner-zero


Edit -- I see it is a RAM size issue, 4gb.
mu_enrico
Copper Member
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 313


Real man starts from 0 merits


View Profile WWW
July 12, 2018, 03:17:07 PM
 #130

It doesn't work for RX550 and RX560 with 18.5.1 Driver.
Kernel error..

Should I use the same driver as kernel's build?



     ▄██    ▐███████▄▄▄       ▄▄█████▄▄      ▄██▄      ▐██▄    ▒▓▓▄      ▄▓▓▒
     ███    ▐██▌▀▀▀▀▀███▄    ███▀▀▀▀▀███▄    ████▄     ▐██▌  ▐▓▄ ▀▓▓▄  ▄▓▓▀ ▄▓▌
     ███    ▐██▌      ███   ███▌      ███▌   ██████    ▐██▌   ▀▓▓▄ ▀▓▓▓▓▀ ▄▓▓▀
     ███    ▐██▌    ▄████  ▐███▌      ▐██▌   ███ ███▄  ▐██▌     ▀▓▓▄ ▀▀ ▄▓▓▀
     ███    ▐█████████▀▀   ▐███▌      ▐██▌   ███  ▀███ ▐██▌      ▓▓▓    ▓▓▓
     ███    ▐██▌   ▀███     ███▌      ███▌   ███    ██████▌   ▄▓▓▀ ▄▓▓▓▓▄ ▓▓▓▄
     ███    ▐██▌     ███    ▀███▄▄▄▄▄████    ███     ▀████▌  ▐▓▀ ▄▓▓▀  ▀▓▓▄ ▀▓▌
     ███    ▐██▌      ███     ▀▀██████▀▀     ███       ███▌    ▄▓▓▀      ▀▓▓▄
                  ▄▄▄█████▄▄▄▄
             ▄▄█▓▓▓▓▓█▀▀▀▀█▓▓▓▓▓█▄
           ▄▓▓▓█▀▀            ▀▀█▓▓█▄
         ▓▓▓█▀                    ▀▓▓█▄
       ▄▓▓▓▀                        ▀▓▓█
      ▄▓▓█                            █▓▓
      ▓▓▓                    ▄██▄     ▐▓▓█
     ▓▓▓                   ▄█▓▓▀       ▐▓▓▌
     ▓▓▓                 ▄█▓▓▀          ▓▓▓
     ▓▓▓       ▓▓▓▄    ▓▓▓▓▀            ▓▓▓
     ▓▓▓        ▀▓▓▓▄█▓▓▓▀             ▐▓▓▌
     ▀▓▓▓         ▀█▓▓█▀               █▓▓
      ▓▓▓▄                            ▓▓▓▌
       ▓▓▓█                         ▄█▓▓▀
        ▀▓▓█▄                     ▄▓▓▓█▀
          ▀▓▓▓█▄               ▄▄█▓▓█▀
            ▀▀█▓▓▓█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▓▓▓█▀
                ▀▀██▓▓▓▓▓▓▓███▀▀
VirosaGITS
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 1063



View Profile
July 12, 2018, 04:29:52 PM
 #131

Is there a undocumented way to point the binary to a different config file than the hardcoded one?

The only thing worse than JSON config for scripting is hardcoded JSON config path.

We are the Mineority @ https://mineority.io
Currently not accepting commissions for Custom BIOS work @OhGodACompany
OhGodAnAi@gmail.com / virosabios@gmail.com
joeykolb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 14, 2018, 08:10:35 AM
 #132

its good 27 sols/s ? for two rx cards? how much can this make
joeykolb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 14, 2018, 08:22:05 AM
 #133

when gonna be out an update for better hashrate. anyone
Frangomel
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1015
Merit: 1000


FreshTheGame


View Profile WWW
July 14, 2018, 11:18:53 AM
 #134

Do someone has .bin /kernel for 470 4GB this one is not working at all.

@Lollidieb this is half done job...waiting for working update.

xuanmichael
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
July 14, 2018, 11:40:53 AM
 #135

4 vegas in unbuntu 16.04, rocm 18, only  2 of them work.
vega 0 freezes linux and vega 3 stuck  Huh

Start Mining...
Average speed (5s): 21.1958 sol/s | 23.3953 sol/s | 0 sol/s Total: 44.5911 sol/s
Average speed (5s): 23.7952 sol/s | 21.1958 sol/s | 0 sol/s Total: 44.991 sol/s
Error: lolMiner-zero detected that device 3 is stucked
Shutting down lolMiner-zero


Edit -- I see it is a RAM size issue, 4gb.

error of lolMiner, you try to run a few times, that will probably be. Otherwise wait until the new version supports better
Alex-007
Member
**
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 10


View Profile WWW
July 14, 2018, 04:35:50 PM
 #136


1. Download the extra compiled Vega64 file named gfx901.bin.

download
Change, but dont start

----- http://1pool.eu -----
keefer223
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 14, 2018, 06:43:43 PM
 #137

There seems to be some major issues with the program.
1. the program will only run 5 RX-580 cards; anything more than 5 an the program will error out. and before the reply's go over the top I tried swapping all the cards around and even went so far to try various combinations of cards both physically and through the config file. the 6th card always errors out and the program resets, which brings up an improvement to the program.
2. when the program errors out or resets the error information should be directed to a log file in order to determine the issue. Right now the error flashes to the screen then the program resets.

current system:
Win 10
B250 motherboard
1600 watt psu
16g memory
250g ssd

(6) rx-580 gpu's
drivers 18.5.1
miningspeed
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
July 15, 2018, 07:31:52 AM
 #138

no Personalisation string configurable?
joeykolb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 15, 2018, 10:59:34 AM
 #139

thanks to this .we can nine with amd what more u want
BIGREALMADGOD
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 15, 2018, 01:50:49 PM
 #140

Hi, someone can show an example bat file ?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!