Bitcoin Forum
September 24, 2018, 08:19:06 PM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: HiveOS Overclocking in Afterburner ??? (Power Limit and Temp locked too)  (Read 41 times)
gameboy366
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 8


View Profile
July 04, 2018, 10:43:30 AM
 #1

My OC in HiveOS for RX 570 are : CORE 1200, DPM 1, V 970, MEM 2100

What will be these settings in Afterburner ?

I can see Core, Memory and Voltage but how to set Core State (DPM) which is set to 1 in HiveOS ?


And my Temp and PowerLimit are locked(greyed). I have installed and uninstalled (with ddu) latest and second latest AMD drivers and also installed various versions of Afterburner but still no luck.

-Ravencoin (RVN)
-ZCoin (XZC)
-EOS Classic (EOSC)
1537820346
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537820346

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537820346
Reply with quote  #2

1537820346
Report to moderator
1537820346
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537820346

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537820346
Reply with quote  #2

1537820346
Report to moderator
1537820346
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537820346

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537820346
Reply with quote  #2

1537820346
Report to moderator
Make a difference with your Ether.
Donate Ether for the greater good.
SPRING.WETRUST.IO
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537820346
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537820346

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537820346
Reply with quote  #2

1537820346
Report to moderator
1537820346
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537820346

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537820346
Reply with quote  #2

1537820346
Report to moderator
1537820346
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537820346

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537820346
Reply with quote  #2

1537820346
Report to moderator
ciprianpt
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 1


View Profile WWW
July 04, 2018, 11:01:12 AM
 #2

That should be Power Limit, change that to -100 or -850

https://1stMiningRig.com - Just Another Mining Blog Smiley
gameboy366
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 8


View Profile
July 04, 2018, 12:41:12 PM
 #3

That should be Power Limit, change that to -100 or -850
Now this my another problem. My Power Limit and Temperature are locked in Afterburner.

-Ravencoin (RVN)
-ZCoin (XZC)
-EOS Classic (EOSC)
CjMapope
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218
Merit: 1026



View Profile
July 04, 2018, 02:03:06 PM
 #4

That should be Power Limit, change that to -100 or -850
Now this my another problem. My Power Limit and Temperature are locked in Afterburner.

dude, you really need to do some simple reading instead of starting a new thread here EVERY single small problem you have Tongue
your AB voltage is locked as you dont have it UNLOCKED likely in the settings... did you unlock it? i doubt it, seems you would rather make a new thread every prob you have :/
jesus hell man haha, have you done ANY research b4 you started mining? or do you just plan to ask US everything to make YOU money? Tongue

~Shoucheng Zhang is Satoshi Tongue
~Open Source is just another buzzword if you cant read the code
https://hiveos.farm?ref=2469
gameboy366
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 8


View Profile
July 04, 2018, 02:19:57 PM
 #5

That should be Power Limit, change that to -100 or -850
Now this my another problem. My Power Limit and Temperature are locked in Afterburner.

dude, you really need to do some simple reading instead of starting a new thread here EVERY single small problem you have Tongue
your AB voltage is locked as you dont have it UNLOCKED likely in the settings... did you unlock it? i doubt it, seems you would rather make a new thread every prob you have :/
jesus hell man haha, have you done ANY research b4 you started mining? or do you just plan to ask US everything to make YOU money? Tongue

You should read correctly. I said my Power Limit and Temperature Limit is locked NOT Voltage, those are different things entirely, of course you have to unlock the voltage in settings but that can't be done with what I am asking.

-Ravencoin (RVN)
-ZCoin (XZC)
-EOS Classic (EOSC)
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!