benim ilk üye olduğumdada vardı
herkes uçacak kaçaçak diyordu sonunu siz gördünüz! ucuz fiyatmış alalım mış ! yazık gerçekten ne iş yaptıgını bilen var mı?
Anlatalım...
1.si
Cümleye nede güzel başlamışsın "benim ilk üye olduğumdada vardı" diyerek.
Dogecoin bir topluluk tarafından benimsenmiş sahip çıkılmış bir coindir kardeşim.
Bu piyasada emin ol gün gelir bütün coinler çöküp tarihin tozlu raflarında yerini alırken dogecoin hala var olacaktır. Piyasada en çok kullanım alanı olan coinlerin başındadır.
Çünkü dogecoin hype coin değildir. Topluluk tarafından yeri gelir yardım kampanyalarında yeri gelir birine sponsorluklarda kullanılır.
Firmalar tarafından bir çok faaliyetlerde ücret olarak kabul edilir (vps kirala server kiralama sadece bir örnek )
Twitch ve bir çok yerde tips dediğim bağış için kullanılır.
Sanal kumar platformlarında kullanılır.
Dogecoin ile hiç işi olmayıp sadece bir yerden bir yere transfer yapmak isteyen çoğunluğun transfer aracıdır. ilk tercihidir. Çünkü hızlıdır. komisyonu azdır.
Bu sebeplerle dogecoin bu piyasanın sonuna kadar nadir kalacak coindir.
2.si
Gelelim uçacak kaçacak mevzusuna. 2017 aralıkdaki büyük boğayı örnek alalım.
20 satsdan giren birisi 120 satsdan çıkabilirse 6x yapmış olacakdı.
Şimdi diyeceksin ki 20x-50x yapan coinler var ama bugun bir çoğu çıktıkları kadar düşmüşken dogecoin e 120 den girenin parası satosi bazında 3x erimişdir.
3.sü
Dogecoin ile ilgili olarak hatırlatmakda fayda var son 3-4 ay öncesine kadar yanlış bilmiyorsam dogecoin developerları aktif değildi. Ama 3-4 ay önce tekrar aktif oldular.
Etherium ile köprü kurmak gibi bir projeleri var ki eğerki gerçekleşirse bugün burada yazılanlara bakıp keşke alsaymısım diebilirsin.
Bu demek değil ki git dogecoin al. Yarın 20 satsa tekrar düşebilir.
Hiç birimiz yatırım tavsiyesi vermiyoruz. Herkes kendi araşdırmasını yapıp ona göre davranmalı.
Sadece senin sandığın kadar çöp bir coin değildir doge bunu anlatmaya çalışıyorum