|
lightbringer14
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 2
|
|
July 09, 2018, 08:41:39 PM |
|
güzel derlemişsin kardeşim. forumda çok fazla bilgi yığını var yeni gelen üyeler nereden nasıl başlayacağını pek bilemiyordu. Adım adım öğrenmeleri açısından güzel olmuş.
|
◈ HYPERQUANT ◈ Platform for Professional Asset Management (https://goo.gl/wGkw41)
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2828
Merit: 1578
|
|
July 11, 2018, 08:55:32 AM |
|
güzel derlemişsin kardeşim. forumda çok fazla bilgi yığını var yeni gelen üyeler nereden nasıl başlayacağını pek bilemiyordu. Adım adım öğrenmeleri açısından güzel olmuş.
Nerden başlayacağını bilemeyecek ne var ya zaten hali hazırda "Yeni Başlayanlar & Yardım" isimli bir bölüm var ve öğrenmek isteyeceğiniz her şey burada yazıyor. İki sayfa konu okumadan bilgi edinmeye çalışıyorlar sonra biz hiçbir şey bilmiyoruz ne yapacağız diyorlar
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
heronesle
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
July 11, 2018, 01:23:01 PM |
|
güzel paylaşım teşekkürler ama trade vb konularla ilgilii başlıklarda eklenirse güzel bir kütüphaneye dönüşebilir.
|
|
|
|
4141moonstar
Jr. Member
Activity: 85
Merit: 1
|
|
July 19, 2018, 11:19:53 AM |
|
Özellikle merit sistemi hakkında bilgisi olmayanlar için güzel bir derleme olmuş kardeşim.
|
|
|
|
fikoley
Jr. Member
Activity: 139
|
|
July 19, 2018, 11:52:00 AM |
|
Özellikle merit sistemi hakkında bilgisi olmayanlar için güzel bir derleme olmuş kardeşim.
Ben merit sistemiyle ilgi bir derleme göremedim hocam Sadece merit konusunun linki var konuda. Olsun ben mesajımı sallar geçerim diyorsun büyük ihtimalle.
|
■ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ■ Blackjack.fun ■ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ■ Bitcoin - Litecoin - Dash https://blackjack.fun
|
|
|
deliedenpsikolog
Jr. Member
Activity: 252
|
|
July 21, 2018, 10:24:04 PM |
|
elinize sağlık hocam çok güzel rehber niteliğinde bir konu olmuş bana kalırsa bir çok kişi faydalanmıştır
|
|
|
|
derameyy
Newbie
Activity: 84
|
|
July 23, 2018, 08:19:16 AM |
|
bence borsa ile ilgili bilgiler de ekleyip en üste koyun. önce öldürüp sonra soranlardanız biz ülkece
|
|
|
|
cannbola
Jr. Member
Activity: 462
|
|
July 23, 2018, 09:11:15 AM |
|
çok faydalı konu hocam 10 gündür bu linklerde vakit geçiriyorum tekrar teşekkür ederim.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
ccocacola02
Newbie
Activity: 84
|
|
July 30, 2018, 09:24:25 AM |
|
Ben merit sistemiyle ilgi bir derleme göremedim hocam Sadece merit konusunun linki var konuda. Olsun ben mesajımı sallar geçerim diyorsun büyük ihtimalle. kimse merit sisteminden bahsetmek bile istemiyordur ondan görememişsiinizdir
|
|
|
|
NeWoTToMaN
Newbie
Activity: 20
|
|
August 06, 2018, 11:09:54 PM |
|
gerçekten eline sağlık bi kaç gündür bunları inceliyorum yeni başlayanlar için güzel bir derleme
|
|
|
|
koin_34
|
|
August 07, 2018, 05:43:09 AM |
|
elinize sağlık hocam, yeni başlayan arkadaşlar için oldukça faydalı bir konu olmuş diye düşünüyorum ben, bir çok kişi faydalanır
|
|
|
|
NeWoTToMaN
Newbie
Activity: 20
|
|
August 09, 2018, 10:49:39 PM |
|
BTCgerçekten eline sağlık bi kaç gündür bunları inceliyorum yeni başlayanlar için güzel bir derlemeBTC
|
|
|
|
SanalPara
|
|
August 10, 2018, 09:30:21 AM |
|
@YusufOlmez gerçekten güzel bir derleme çalışması yapmışsın yeni başlayanlar için. Bende yeni başlayanlara birkaç tavsiye vereyim :
1. İlk önce borsada başarılı olmanız gerekiyor. Dişe dokunur bir şeyler kazanmak istiyorsanız minimum 10.000 TL ile borsalarda trade yapmaya başlamalısınız. 2. Mutlaka bounty kampanyalarına katılmalısınız. Ordan kazandığınız para ile ister ekran kartı satın alıp madencilik yapın istersenizde yine borsada trade yapın. 3. Eğer 1. maddede dediğim gibi borsada başarılı olduysanız depo satın alın ve bu depoda madencilik yapın. Elinizdeki coinleri mutlaka arttırmanız gerekiyor.
|
|
|
|
|