Asgardia bence işe yaramaz bir proje . Çünkü, doğadaki en büyük yok edici güç insanoğlu olduğu için orayı da 2 günde yok ederiz. Bir ütopya. Asla gerçekleşmez.
ahah hocam zaten asgardia şuan 2.8kg ağırlığında uzaya yollanmış bir harddisk gibi birşey. DÜnyanın etrafında dolaşıyor belli bir yörüngesi orada gidiyor.
Açıldığı ilk günlerden beri fantezi olsun diye üyesi/vatandaşı olduğum bir topluluk uzaya adımın fırlatılmasından başka bir faydasını görmedim. Üzerine durmadan mail geliyor bilhassa şu parlamento seçimleri öncesi bizim ülkeden bir sürü kişi delege olarak beni seç bana oy ver ben şöyle Türkleri temsil ederim böyle kıyak adamım vs. vs. diye mail yağmuruna tuttular.
Giran bir çok kişinin tek amacı fantezi olsun ve ileride bir işe yarar belki diye önceden yer almak. Başka bir amaç görmedim ben. Lakin sırf bu eğlence için de bir iş adamı niçin bu kadar çok masraf yapar anlamış değilim.
Dünya bitti uzaya mı gidiyor bu insalık güldüm açıkçası
Hocam insanlık neredeyse yarım asırdır uzayda ve hatta şu an uzayda 6 insan yaşıyor. Dünya için çeşitli birçok bilgi topluyor.