vagos
|
|
August 13, 2018, 06:25:51 PM |
|
Kafa tuttuk adamların yapabildikleri dolar kurunu şişirmek başka yapabilecekleri bir şey yok. dolar dış borç yüzünden artacaktı ben Amerikalılara bağlamıyorum kur olması gereken yerde.
|
|
|
|
minerturk
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 1
|
|
August 13, 2018, 06:45:37 PM |
|
zaten birilerinin götünü yalamayan sesini çıkarmaya çalışan bir çok ekonomist ödemelerden, borçlardan ve açıklardan bahsederek yıl sonunu 7 lira olarak tahmin ediyordu. Olacağı vardı zaten bunun.
|
MONARCH | THE COMPLETE CRYPTO SOLUTION | Private Sale is LIVE! ▬▬ "Be your own KING" | PRE-SALE: JUNE 15, 2018 ▬▬▬▬▬
|
|
|
adept
|
|
August 19, 2018, 08:10:19 PM |
|
Uluslararası mali kuruluşlardan, global bankalardan ve küresel fonlardan borç para bulamayan ülke iflas eder. Borç sirkülasyonu sağlanamazsa kimse 1 aydan fazla dayanamaz moratoryum ilan eder.
|
|
|
|
chemist32
Jr. Member
Activity: 154
|
|
August 20, 2018, 12:21:55 PM |
|
Amerika istediği tasarıyı sunsun istediği tasarıyı onaylasın yaptığı da yapacağı da işte şu anki durumdan çok fazla olmayacaktır . sıksa sıksa üç ay daha sıkarlar seçimlerden sonra her şey değişecektir. Göreceksiniz. Amerika bu hareketlerle bizi kaybeder ancak bizim ise kaybedecek bir amerikamız yok çünkü zaten amerika bizim değildi. Canınızı sıkmayın rahat olun.
|
NAVIBRATION - feel your way The way of knowing the world, reinvented https://www.navibration.com/
|
|
|
a.hasat
Member
Activity: 252
Merit: 10
|
|
August 20, 2018, 12:56:18 PM |
|
Türkiye'nin en büyük avantajı aynı zamanda en büyük dezavantajı tam ortada bir ülkeyiz. Ne gelişmiş en gelişmekte olan bir ülke, ne avrupa ne asya. ABD biraz daha sıkmaya devam ederse tamam zorluk çekeriz ama bu bizim Çin, Rusya gibi ülkelere yaklaşmamıza sebep olur. Yeni bir düzene adapte olmaya çalışırız. Nato'ya dahil olduğumuz için Rusya ile yakınlaşmamızı avrupa ülkeleri de istemeyecektir. En önemlisi savunma sanayinde bu ülkeye yaklaşmamızı istemeyeceklerdir. Eninde sonunda çözülür. Ha o f35'leri de paşa paşa verecekler bize.
|
|
|
|
panteraforlife
|
|
August 20, 2018, 02:12:28 PM |
|
Senin papazın gelip benim ülkemde her türlü terörist organizasyon ile bağlantılı çıkacak ve deliller ispatlar olduğu halde ben onu serbest bırakacağım? Hukuka kendi saygısı olmayan adamlar bizi hukuksuz olmakla suçluyor, trajikomik. İyice soğuduk ABD ve saçmalıklarından.
|
|
|
|
hndgnl
Jr. Member
Activity: 182
Merit: 4
|
|
August 20, 2018, 02:41:21 PM |
|
Senin papazın gelip benim ülkemde her türlü terörist organizasyon ile bağlantılı çıkacak ve deliller ispatlar olduğu halde ben onu serbest bırakacağım? Hukuka kendi saygısı olmayan adamlar bizi hukuksuz olmakla suçluyor, trajikomik. İyice soğuduk ABD ve saçmalıklarından.
Bunu söyleyen ülke zaten şu andaki en büyük terörist devlet. Hiç bir açıklama bile yapmadan istediği ülkeye girip istediği ülkede savaşabiliyor. İşte bu çıkarlar yüzünden kimse ses edemiyor ya.
|
|
|
|
beypazmad
Jr. Member
Activity: 406
|
|
August 20, 2018, 03:37:48 PM |
|
çarşambanın gelişi ta o zamanlardan belliydi fakat hiçbir şekilde önlem alınamadı. ben yine elime para geçtiğinde dövizde kalmaya devam edeceğim.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
ccocacola02
Newbie
Activity: 84
Merit: 0
|
|
August 21, 2018, 05:02:33 PM |
|
Adamlar ağzından çıkanı yapıyor. bu tasarı da onaylanacaktır. Yaptırımlar artarak devam edecek aksini düşünen fazla iyimserdir.
|
|
|
|
karl.bomonti
Jr. Member
Merit: 2
|
|
August 21, 2018, 06:58:17 PM |
|
Ekonomi öyle bir halde ki artık tasarıların falan onaylanmasına bile gerek yok. Bir tweet bile doların bir anda %15 artmasına sebep olabiliyor.
|
|
|
|
Easx
Member
Activity: 490
Merit: 10
|
|
August 21, 2018, 07:45:01 PM |
|
Amerikan markalarına ambargo koyarsak devede kulak kalır. Bunun yanında alternatif markalar bulmak zorunda kalırız. İki tane manyağın yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı
|
|
|
|
scouce
Newbie
Activity: 92
|
|
August 21, 2018, 08:00:58 PM |
|
Devam atışmalar restleşmeler devam. Hatta ara ara daha da artıyor nabız. Bayram sonu nasıl bir döviz kuru ile karşılaşacağız azaba
|
|
|
|
cemaluzan
Jr. Member
|
|
August 21, 2018, 08:13:21 PM |
|
Bu tasarıdan sonra bir tasarı daha çıkar karşımıza. ABD seçimine kadar daha çok oyunlar döner. Ne de olsa ABD'nin karşısında istediğini yapabileceği en istikrarsız ülke Türkiye.
|
|
|
|
tapiriente
Newbie
Activity: 3
|
|
August 26, 2018, 10:17:20 PM |
|
bizde kapatırız incirlik üssünü papazıda bi güzel götten sikeriz lap lap lap diye olur biter
|
|
|
|
|