Sayın Marinecoin destekçileri
MorpheWQ adı altında pooldan atıldıklarını ve mağdur olduklarını söyleyen şahııs ellinde milyon dolarlık mining ekipmanı bulunmaktadır, poollarımızdan birini DDOS ile indirip diğer poolun zorluk derecesini çeşitli methodlarla kasten düşürüp haksız kazanç elde etmeye çalıştıklarını düşünüldüğü için bizim ile bağlantısı olmayan Amerikada işletilen pool operatörü tarafından geçici süre ile işlemleri durdurulmuş daha sonra aynı pool'da kazımaya devam etmiştir.
Hiç kimesinin MTC sine el konulmadığını teyit ettim.
Fakat bu arkadaşların daha sonradan işlerinin istedikleri gibi gitmemeye başladığında ve işleri zorlaştığında hemen pooldan ayrılmış ve pool'da Marinecoin'e destek vermek amaçlı olmadıklarınıda bu hareketleri ve yazdıkları bazı mesajlardan anlamış bulunmaktayım.
Bu tip methodların başka altcoinlerde etkili olabilir ancak bunlar Marinecoin'e karşı hiçbir işe yaramaz,
Tercümesi:Sayın Marinecoin destekçileri
MorpheWQ adı altında pooldan atıldıklarını ve mağdur olduklarını söyleyen şahııs (
ben) ellinde milyon dolarlık mining ekipmanı bulunmaktadır (
ne yalan söyleyeyim var), poollarımızdan birini DDOS ile indirip (
ddos ne demek bilmiyorum desem inanmayacaksınız ama hakkaten sadece adını biliyorum) diğer poolun zorluk derecesini çeşitli methodlarla (
bekleme yöntemi) kasten düşürüp haksız kazanç (
mining haksız kazançsa, haklısını merak ettim) elde etmeye çalıştıklarını düşünüldüğü için bizim ile bağlantısı olmayan Amerikada işletilen pool operatörü (
bizim MTC’ler el koymaya kalkan hak savuncusu) tarafından geçici süre (
twitterda ses çıkarana kadar) ile işlemleri durdurulmuş daha sonra aynı pool'da kazımaya devam etmiştir. (
ettim)
Hiç kimesinin MTC sine el konulmadığını teyit ettim. (
evet konulmadı, teşebbüs edildi)
Fakat bu arkadaşların daha sonradan işlerinin istedikleri gibi gitmemeye başladığında ve işleri zorlaştığında (
diff olayı da bu sebeple var zaten, zorlaştırmak için) hemen pooldan (
artık karlı olmadığı için) ayrılmış ve pool'da Marinecoin'e (
ödediğimi fee dışında) destek vermek amaçlı olmadıklarınıda bu hareketleri ve yazdıkları bazı mesajlardan anlamış bulunmaktayım. (
tebrikler)
Bu tip methodların (
yani bekleme ve mining) başka altcoinlerde etkili olabilir ancak bunlar Marinecoin'e karşı hiçbir işe yaramaz, (
burayı anlamadım)
bu MorpheWQ nin ilk vukaatı değil geçenlerdede pandacoini alaşşağı etmişti trilyonluk makinaları var hala bu işlerle uğraşıyor ne kadar açgözlü insanlar var şu dünyada
Panda, bu konuyu atlattığımızı sanıyordum?
Bu coini kazan ya da destekleyen var mi hala? Merak ettim.
MorhpeWq isimli arkadas öldürdü coini yaziklar olsun.
Üzgünüm
Durup bir düşünürse istediği makina ile gelsin Marinecoin'in tırnağının ucunu kazıması için ömrü yetmez. Marinecoin sadece destekçilerine fayda sağlar,
Bu konuyu düşüneceğim. Yani durup düşünme konusunu…
Bu arada milyondolarlik ekipmani var dediginiz adam gidip 2-3MHash kapasiteli Rigler kiraliyor sadece.
MTC söz konusu olduğunda 30-60 MHash arası tercih ediyorum genellikle. İnanmıyorsunuz ama hakkaten karlı bir coin
dediğin gibi bide kiralıyorsa bu dahada endişe verici,
Yeterli güç üretmediğimde outsource ettiğim oluyor. Ama endişeye mahal yok. Her şey kontrolüm altında...