|
February 19, 2014, 01:53:30 PM |
|
Sper ca nu pare ca fac reclama site-ului, pentru ca nu fac.
Acum vreo luna jumatate am luat de pe site 3 placi sapphire 7950. Au ajuns toate 3 sa se strice (4 de fapt, pentru ca una a fost inlocuita. Ceva batch cu probleme banuiesc). Ca urmare, eu am primit strore credit in valoare de ~3450 RON. Problema este ca nu am ce sa imi iau de acesti bani. Eu vroiam banii inapoi, cu ceea ce ei nu sunt de acord. Inainte sa incep sa ma cert cu ei, poate vreti careva ceva de la ei. Au procesoare, rami, hdd-uri, placi de baza etc foarte ieftine. GPU-uri nu prea au momentan, iar surse deloc.
Daca va trebuie ceva de la ei de pe site, let me know. As prefera face to face in Cluj, dar trimit si cu curier. Ofer o reducere fata de pretul de pe site (nu mare, dar pana la urma am profitat de 1 luna jumatate de minat cu placile respective. Cateva procente).
Firma e serioasa, mi-au inlocuit un produs si nu au fost probleme de nici un fel. Mentionez inca o data ca nu am nici o afiliere cu ei. Am store credit la ei si nu am ce sa imi cumpar. Accept plata si in BTC.
Multumesc!
edit: nu cred ca ar fi o problema sa fie pe numele vostru factura si garantia ma gandesc, dar ar trebui sa intreb.
|