temeler
|
|
September 07, 2018, 11:53:31 PM |
|
Katıldım bende bakalım ne olacak. Arkadaşın dediği gibi bu piyasa durumunda bizi buraya bağlayan imza kampanyalarıdır. Son 4 hafta kalmış umarım emeğimizin karşılığını alırız.
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
September 08, 2018, 04:59:10 AM |
|
Acaba bounty yöneticisiyle konuşsak mı? Ödül miktarını artırsınlar.ödül zaten az bide bir sürü kişi katılmış bi limitde yok
|
|
|
|
ZaPpaRa83
|
|
September 08, 2018, 09:02:49 AM |
|
Ödülün az olması yada katılan kişi sayısının çok olması şu aşamada bounty manager i bağlamaz. Kampanya başlarken böyle bir garanti verilmedi çünkü.herkesde bunu bilerek girdi zaten
|
|
|
|
Srkndrl83
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 8
|
|
September 08, 2018, 09:58:49 AM |
|
Evet bazı kampanyalara spreadsheets olmuyor bu iyi değil çünkü bazen verilen linkte hata olabiliyor. Ayrıca girişleri kontrol açısından da önemli. Bu kampanyayı bir kaç legendary in imzasına gördüm bende biraz bounty kampanyasını incelemek istiyorum.
|
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
September 08, 2018, 10:21:42 AM |
|
bende başvuruda bulundum kısa zaman içinde kabul etmiyorlar galiba çünkü benim ismim üçüncü günden sonra listeye eklenmiş oldu.
|
|
|
|
maho2100
Newbie
Activity: 32
Merit: 0
|
|
September 08, 2018, 11:07:16 AM |
|
güzel bir proje olması uzun vadede iş yapacağını destekler.
|
|
|
|
Rhego
|
|
September 08, 2018, 11:17:43 AM |
|
Genel bu tip Local forumda hurra herkesin yüklendiği imza kampanlayarının sonu güzel bitmiyor. Umarım katılımcılarının yüzünü güldürecek bir meblağ bırakır.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
September 09, 2018, 12:04:30 PM |
|
Spreadsheete ulaşamıyorum acaba bir sorunmu var ? geçen hafta katıldım bu son hafta değildi değil mi arkadaşlar ?
|
|
|
|
kral2100
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
September 09, 2018, 12:25:06 PM |
|
güzel bir proje çevremdeki arkadaşlarımdan bazıları katılmış ben kaçırdım ama girenler için büyük şans olacak diye tahmin ediyorum.
|
[ Z ] ZooomEx◾ 0% trading FEE CRYPTO EXCHANGE ███████ (❪ https://www.zooomex.com/ ❫) ███████
|
|
|
tuanvie
|
|
September 09, 2018, 02:49:15 PM |
|
Maşallah bizim bütün lokal toplanacak bir kampanya bulmuş yine Şaka bir yana benim de beğendiğim bir proje olduğu için telegramdan filan takip ediyorum adamlar neler yapıyor diye. Anladığım kadarıyla hardcap softcap vs bunlarla ilgili bir bilgi yok ortada. Yanlışsam düzeltin
|
|
|
|
Bitinator
|
|
September 09, 2018, 02:53:18 PM |
|
Spreadsheete ulaşamıyorum acaba bir sorunmu var ? geçen hafta katıldım bu son hafta değildi değil mi arkadaşlar ?
Hocam yukarıdaki postlarda arkadaşlar açıklamış, pazar günü tabloyu kapatıyorlarmış sanırım stake hesaplamak için. Yarın görebilirsin listeyi muhtemelen
|
INVALID BBCODE: close of unopened tag in table (1)
|
|
|
alikaya58
|
|
September 09, 2018, 03:27:06 PM |
|
katıldık ama cok fazla bısey olacagını sanmıyorum 3 hafta kalmış verecegı mıktar bu ayı piyasasında 0.2 ether bıle etse gene ıyı der geçerım
|
|
|
|
Ridcan
Member
Activity: 476
Merit: 31
|
|
September 09, 2018, 04:26:57 PM |
|
Arkadaşlar yeni haftanın sayımları yapılmış listeden takibini sağlayabilirsiniz katılım gün geçtikçe artıyor inşallah emeklerimiz boşa gitmez az birşey de olsa gelir
|
|
|
|
tmskcimen
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
September 09, 2018, 06:03:17 PM |
|
Girip girmeme konusudan çok kafa yorduğum bir imza oldu bu ama girmeme konusunda karar kıldım sebebi katılımcının çok olması evet takım iyi advisorlar iyi yatırımcılar iyi ama katılım çok ne gelicek bana ordan?
|
|
|
|
ilonaproda
Jr. Member
Activity: 280
Win-Won-Betfury
|
|
September 09, 2018, 11:59:30 PM |
|
Tek bir sorum var türk formundan bunun imzasına girmeyen üye varmı az önce bir başlık açtım ne kadar kullanıcı var ise hepsi swipe bountysinde tamam güzel bir kampanya olabilir ama çok katılımcı var be beyler bunlarıda düşününüz lütfen
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
Rhego
|
|
September 10, 2018, 08:21:33 AM |
|
Bundan öncede jinbi diye bir kampanya vardi onada cok katilim olmustu nedir sonucu belli birsey varmi suan ?
|
|
|
|
SanalPara
|
|
September 10, 2018, 08:38:04 AM |
|
Bundan öncede jinbi diye bir kampanya vardi onada cok katilim olmustu nedir sonucu belli birsey varmi suan ?
Jinbi'nin ico'su 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Haliyle Bounty kazançlarını ico bitince verecekler. Ama Jinbi'nin Bounty'si bitti yani sadece ico'su devam ediyor. Yine bir uzatma gelir diye düşünmüyor değilim hani. Uzattıkça uzattılar bu işi. Artık verselerde kurtulsak. Bir ekran kartı parası etse verdikleri yeter bana.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
September 11, 2018, 07:11:19 AM |
|
Jinbi'nin ico'su 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Haliyle Bounty kazançlarını ico bitince verecekler. Ama Jinbi'nin Bounty'si bitti yani sadece ico'su devam ediyor. Yine bir uzatma gelir diye düşünmüyor değilim hani. Uzattıkça uzattılar bu işi. Artık verselerde kurtulsak. Bir ekran kartı parası etse verdikleri yeter bana. Hemen hemen her proje benzer kaderi yaşıyor zaten. Bu forumda en büyük bounty pişmanlığım Neblio ve Pundi x'tir. Neblio imzadan 10 binlerce nebl, pundi x makale ve redditten milyonlarca npxs kazanabilirdik. Aaaah ah
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
jingyang
|
|
September 11, 2018, 10:38:14 AM |
|
Ben maalesef bu projenin başarılı bir proje olduğunu sanmıyorum ki imzaya da baya kişi katılmış imza ya ayırdıkları parayı stakelere bölmek lazım inşallah dilediğiniz gibi olur ama ben olumlu düşünmüyorum iyiki girmedim gerçi şuan olduğumda pek bişeye benzemiyor ama sylona güveniyorum
|
|
|
|
Ferahnuma
Jr. Member
Activity: 264
|
|
September 11, 2018, 04:04:04 PM |
|
Yoğun bir katılım gerçekleşmiş, imzasından bişey düşmez bize reddit bakayım dedim onu da fullemişler. Bol kazançlar şimdiden herkese.
|
|
|
|
|