Secret++ (OP)
Newbie
Activity: 10
Merit: 0
|
|
July 30, 2018, 11:47:04 AM |
|
Merhabalar.
Bilindiği üzere merkezsiz borsa EOSFinex online olmak için geri sayıma başladı.
Bir çok coine yatırım yaparım btc dahil taraftarı olmadım.
Lakin EOS,ETH,LİSK teknolojileri ve programcı tarafı çok aktif kod yazıyor güncelleme yayınlıyor ETH başlı başına bir teknoloji gurusu oldu adamlar javanın çalışma ortamı gibi JVM sanal makinesi olam EVM kodluyor.
Grafik analizlere inanmam ben yatırım yapacağım alanın hemen github sayfasına ve realde kullandıkları teknolojilere bakarım.
EOS yeni ETH olma yolunda hızla ilerliyor.
Görüşlerinizi alalım.
|
|
|
|
saglamorcun
Newbie
Activity: 38
|
|
August 01, 2018, 03:28:34 PM |
|
E ile başlayan bütün coinler Ethereum sayesinde bana cazip geliyor. Sırf bu yüzden onları listemde ilk sıralara alıyorum araştırmak için. EOSFinex de beni çekti resmen
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1904
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
August 01, 2018, 03:44:57 PM |
|
Bitfinex ve Eos'un büyük ortaklığı. Tabi ki almaya ve takibe değer. Dex konusunda çok büyük yapılar ciddi çalışmaya başladı. Binance'ta bir yerden giriyor. Bakalım yarışın sonucu ne olacak.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
derincold
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
August 01, 2018, 04:30:20 PM |
|
Evet Binance'ye iki yeni rakip geldi. Gerçi Bitfinex hacim olarak Binance'nin çok altında fakat Eos ile birleşmesi Binance'yi tahtından edebilir.
|
|
|
|
brablia
Jr. Member
Activity: 56
Merit: 1
|
|
August 01, 2018, 06:24:09 PM |
|
Ben ethnin yerinin doldurulamayacağını düşünüyorum tıpki bitcoin gibi... Daha iyi teknolojiler kesinlikle olur ama sembol olarak dahi olsa kalır bu coinler.
|
★ PRiVCY ➢ Own Your Privacy! ➢ Best privacy crypto-market! ★ ✈✈✈[PoW/PoS]✅[Tor]✅[Airdrop]✈✈✈ (https://privcy.io/)
|
|
|
sanjimor
Newbie
Activity: 168
|
|
August 01, 2018, 06:24:40 PM |
|
Eos ethereumda çok benziyor hareketleri geçebilir mi ethereumu göreceğiz. Güzel coin geleceği var diye düşünüyorum. Ufak bir yatırımım var güzel para kazandırır umarım.
|
|
|
|
gurcelik31
Newbie
Activity: 68
|
|
August 02, 2018, 07:49:19 PM |
|
Eos gittikçe başarılı adımlar atmayı başladı. Sıklıkla yakından takiip ediyorum. Ağına girecek yeni projeler de takibe alınmalı mutlaka. İleride ses getirecektir. Takipteyiz bakalım.
|
|
|
|
Ferahnuma
Jr. Member
Activity: 264
Merit: 1
|
|
August 03, 2018, 05:58:08 PM |
|
Eos buralarda kalması cazip geliyor göze. Daha gidecek yol katedecek çok yolu var. Sürekli bir yenilikle gelmeyi ve gündemde kalmayı başarıyorlar.
|
|
|
|
Michael67
Member
Activity: 109
|
|
August 03, 2018, 06:07:23 PM |
|
EOS ETH fiyatını aşağı çekmek için uğraşıyor ve elindeki ICO üzerinden biriktirdiklerini toplu olarak satıyor diyorlar var mı böyle bir olay ?
|
|
|
|
seymen
Newbie
Activity: 112
|
|
August 05, 2018, 05:02:13 PM |
|
EOS ve BİTFİNRX in birleşmesi yada büyük bir ortaklık yoluns girmesi herkesi heyecanlandırdı ve bu gelişmenin ardından piyasa nasıl şekillenecek görecrğiz...
|
|
|
|
the_doctor
|
|
August 05, 2018, 07:21:39 PM |
|
şu eos a bir türlü kanım kaynamadı, taa ico ilk başladığı zamandan beri takipteyim , keşke icodan girseymişiz diyoruz şimdi. nerden nerelere geldi. dahada yolu var gibi duruyor
|
|
|
|
clions57
|
|
August 05, 2018, 09:00:31 PM |
|
Merhabalar.
Bilindiği üzere merkezsiz borsa EOSFinex online olmak için geri sayıma başladı.
Bir çok coine yatırım yaparım btc dahil taraftarı olmadım.
Lakin EOS,ETH,LİSK teknolojileri ve programcı tarafı çok aktif kod yazıyor güncelleme yayınlıyor ETH başlı başına bir teknoloji gurusu oldu adamlar javanın çalışma ortamı gibi JVM sanal makinesi olam EVM kodluyor.
Grafik analizlere inanmam ben yatırım yapacağım alanın hemen github sayfasına ve realde kullandıkları teknolojilere bakarım.
EOS yeni ETH olma yolunda hızla ilerliyor.
Görüşlerinizi alalım.
Yüklü miktar alıp zenginlik hayali kurmak için fiyatı çok yüksek. Geklişim aşamasında çok saçma sapan sıkıntılar yaşadılar. Acemilerin yapmayacağı hataları yaptılar ama umarım bundan sonrası güzel olur.
|
|
|
|
williamsmith
|
|
August 06, 2018, 06:23:16 AM |
|
Eos altyapısı ile merkezsiz bir borsa hayalini gerçekleştirecek bitfinex. Bu borsa ile muhtemelen bitfinex adı daha fazla duyulacak ve iki borsa ile dünyanın büyük borsaları arasında isimlerini başa yazdırabilecektir. Bir tokenleri olursa kesin yatırım yaparım.
Bu arada birde ethfinex vardı hatırlayan var mı ondaki mevzuyu.
|
|
|
|
Kripto_adam
Full Member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
|
|
August 06, 2018, 06:41:20 AM |
|
bu eos tabanli bir borsami olacak? Bitfinex merkeziyetsiz borsa kurmak istiyordu bunu eos tabaniylami yapmislar eger boyleyse isleri yas cunku ileride eos karsilayamaz bunu.
|
|
|
|
macit800
Member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
|
|
August 06, 2018, 12:32:16 PM |
|
bu eos tabanli bir borsami olacak? Bitfinex merkeziyetsiz borsa kurmak istiyordu bunu eos tabaniylami yapmislar eger boyleyse isleri yas cunku ileride eos karsilayamaz bunu.
Sanirim oyle olacak, Bitfinex ile ilgili bildigim kadariyla Ethfinex var ve orada ERC20 diye tabir edebilecegimiz tokenlari listeliyorlar. Onumuzdeki surecte Eosfinexin nasil bircalisma icinde olacagini bekliyor olacagim.
|
|
|
|
WeAreSoSory
Member
Activity: 238
Merit: 14
|
|
August 06, 2018, 01:10:08 PM |
|
Eos tabanlı bir proje olacak ama sadece eos tabanlıları listelemeyecek. Tamamen merkezsiz yani decantralized bir exchance üzerine çalışıyor. Bu durum bize yarar diyorum.
|
|
|
|
Dyatrev
|
|
August 06, 2018, 01:30:52 PM |
|
Ethfinex'ten sonra güzel bir gelişme, eos tabanlı olması eosa olumlu katkı yapar. Ama bana göre yatırım yapmak için şu an fiyatı yüksek. Ethereum'u tahtından etmek istiyorsa daha gidecek çok yolu var.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
August 06, 2018, 02:13:05 PM |
|
waves den agzi yanan eos u ufleyerek yer su fiyat seviyeleri su piyasa sartlarinda yapabilecekleri yaninda guzel gibi gorunse de masalah dedigimiz 3 gun yukselmiyor bu aralar.
|
|
|
|
erlikkhan
Member
Activity: 86
Kün Tuğ Bolgıl , Kök Kurıkan !
|
|
September 25, 2018, 04:45:15 PM |
|
26 Eylül yani yarın Beta sunumu başlıyor inş güzel bir dex olur
|
|
|
|
Rhego
|
|
September 25, 2018, 04:49:52 PM |
|
Bence iş yapacak bir dex borsa olacaktır. Bitfinex yapımı olan ethfinex kıs bir süre önce zaten yayına başlamış güzelde hacim kazanmıştı. Ama üst üste gelen Ethereum'a yönelik fiyat düşüren darbeler bitcoinin yatay seyri platforma çok büyük zarar vermişti. Eğer yine ocak ayındaki gibi güzel bir altcoin rallisi görebilirsek bence ethfinex ve eosfinex başı çekecektir.
|
|
|
|
|