zfrey
|
|
August 04, 2018, 09:23:13 AM |
|
tablo gerçek olsa bile bu coinlerden elimde olmayışı pek de bir anlam ifade etmiyor benim için ) ayrıca cmc her gün onlarca token ekliyor takip etmekten artık lal oldum
|
|
|
|
BitcoinVSfiat
|
|
August 04, 2018, 09:27:37 AM |
|
Zamanı gelecek, bu sahneler gerçek olacak. Özlediğimiz canlı günleri göreceğiz ve yatırım yapmak çok keyifli hale gelecek. Herkes coinmarketcapi kaynak aldığı için böyle hatalar insanları çok heyecanlandırabiliyor.
|
|
|
|
Dontcry.
|
|
August 04, 2018, 09:55:47 AM |
|
cmc saçmalığı diyebiliriz bende aynı saatlerde baktım bende göstermedi çünki. bide cmc cok hacimsizleri göstermeyerek iyi yapıyor yoksa bu türk yükselişler hacimsizlerde hep var!
|
|
|
|
GrinZ
Legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
|
|
August 04, 2018, 10:43:26 AM |
|
Bu cmc de kaynaklanan bir sorundan ibaretti o gün nasıl heyecanla bakmıştım o duyguyu bilirsiniz.Ama umudumuz bıle kısa suruyor arkadaş.....
|
|
|
|
zonefloor
|
|
August 04, 2018, 10:57:46 AM |
|
altcoin dediğin bunların hepsi shitcoin. altcoinlerin çıldırması için coinmarketcap'taki ilk 100- ilk 50 coinin yemyeşil olup %20-%30 çıkması lazım ki ufaktan çıldırma emareleri görülsün..
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
|
|
August 04, 2018, 11:56:50 AM |
|
Keşke ben de zamanında görebilseymişim, biraz heyecan olurdu hasret kaldık altcoin hareketlerine gerçi buradaki coinlerin hiçbirine sahip değilim ama olsun, eğlenirdik biraz
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Suskunadam
|
|
August 04, 2018, 02:55:13 PM |
|
Bunlarda böyle bir şey olması normal zaten 100 dolarlık hacimleri var 10 dolarlık alsan %1000 yazıyor bi ara elimdeki bi shitcoinde başıma geldi çok heyecanlandım ama boşa heyecanlanmışım biri 0.1 adet almıştı diye %800 yapmıştı.
|
|
|
|
Necroface
Full Member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
|
|
August 04, 2018, 03:08:26 PM |
|
çoğunda pek fazla hacim oluşmamış spekülasyona çok açık, kendileri satıp kendileri alıp, araya sazanlayan balık olursa çekeriz diyor olabilirler, dikkatli olmak lazım.
|
|
|
|
Cafex
Member
Activity: 392
Merit: 10
|
|
August 04, 2018, 03:28:17 PM |
|
Hacim oluşmamıs onlarca coin gözüken bir listeden başka bir şey göremiyorum ben bu görselde doğrusunu söylemek gerekirse. Pump yakalayana ne ala devam gelmeyecektir.
|
|
|
|
ferhatgalip
Jr. Member
Activity: 182
Merit: 1
|
|
August 06, 2018, 02:04:47 PM |
|
Bitcoinin bütünü çıldırmış olmalı. Yıl başından beri hep düşüşte biara bi toparlanır gibi oldu sonra yine damp. Alt coinlerde de durum aynı. Beklemediyiz
|
cr o w d F o r c e ▸▸▸ [ Private Sale: Open ] Global Decentralized Network Of Micro Businesses
|
|
|
ArmaDildo
|
|
August 06, 2018, 02:12:15 PM |
|
yoktur öyle birşey ya btc düşüşteyken siz bu kadar çok koinin 10 kat arttığına inanyormusunuz. Bir yanlışlık illaki vardır. yoksa şu kötü piyasada böyle bir olay çok zor. ha btc yükselişe geçerse bu tabloyu görebiliriz belki.
|
|
|
|
mustafayasinsenturk
|
|
August 06, 2018, 02:14:43 PM |
|
Ya cmc yi hacklediler böyle bir olay oldu yada başka bi olay var bunun altında. Yani ozman bende baktım hesabıma değişen birsey yoktu. Hatta girdim bir çok borsadan baktım kıpkırmızıydı. Neyin nesiydi bu algı operasyonu.
|
|
|
|
Killermoney35
|
|
August 06, 2018, 02:36:13 PM |
|
millet baktı yükselimiyor kendi el attı demek ki.keşke böyle yükselişleri görebilsek ama imkansız amk %1000 i geçtim portföy %50 artsa bayram edeceğim amk.inşallah ilerleyen zamanlarda bu rakamları gerçekten görürüz hasret aldık resmen yükselişe.en azından bi çıkış fırsatı verecektir bize piyasa bizlere böyle bitemez bu hikaye zaten
|
|
|
|
WeAreSoSory
Member
Activity: 238
Merit: 14
|
|
August 06, 2018, 02:45:30 PM |
|
LTC yide coştursaydınız abi lütfen ya. Çok garip bir tablo olmuş. Kim yaptıysa heyecan yaptırdı bir an bana.
|
|
|
|
benzinkokusu
Member
Activity: 280
Merit: 10
|
|
August 06, 2018, 02:55:43 PM |
|
hocam bazı yükselişler gerçekleşiyor tamam bu doğru ama sürdürülebilir bir şey yok ortada, ilerleme yok
|
|
|
|
cleante
Jr. Member
Activity: 476
Merit: 2
|
|
August 06, 2018, 03:33:13 PM |
|
Altcoinler çok sağlam düştü btcyi son zamanlarda alanlar büyük zarar yazdı yeni para girişi pek olmuyor genelde mal kitleme olarak artışlar yaşanıyor.
|
|
|
|
unpredictable72
Jr. Member
Activity: 127
Merit: 2
|
|
August 06, 2018, 05:04:04 PM |
|
Eskiden böyleydi ilk girdimde hakkaten ne günlerdi.
|
gemstra |▌ The Future of Social Selling |▌ A blockchain infrastructure ● ● ● ● for the biggest gig economy of tomorrow ● ● ● ●
|
|
|
Bheze
|
|
August 07, 2018, 08:31:00 PM |
|
Alternatif kripto para piyasasının yaklaşık sekiz aydır tadı tuzu kalmadı. İcodan çıkan borsaya giren fiyat yönünden eksilere gidiyor. sağlam altcoinler bile değer kaybetmeye devam ediyor. Pazar taze kan gelsin.
|
|
|
|
alpoahmo
|
|
August 07, 2018, 09:00:55 PM |
|
Alternatif kripto para piyasasının yaklaşık sekiz aydır tadı tuzu kalmadı. İcodan çıkan borsaya giren fiyat yönünden eksilere gidiyor. sağlam altcoinler bile değer kaybetmeye devam ediyor. Pazar taze kan gelsin.
daha uzun süre böle gider gibi gözüküyo bekle bekle çatlayacaz herşey kan gölü olmuş ümidim kalmadı sadece bekliyom öyle artmasını oda uzun sürecek
|
|
|
|
ysakay
|
|
August 07, 2018, 09:31:37 PM |
|
Buglı listede bile bende olan hiç bir coin yok
|
|