Bitcoin Forum
February 07, 2023, 12:36:46 PM *
News: Community Awards results
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Icono Last post  (Read 479 times)
LKABSVERIGE (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896
Merit: 503



View Profile
February 22, 2014, 03:30:20 PM
Last edit: February 23, 2014, 11:17:40 AM by LKABSVERIGE
 #1

No se si a alguien mas le sucede, hasta ayer mismo o esta mañana igual también lo cierto es que no lo recuerdo, dicho icono, botoncito o lo que sea me funcionaba perfectamente y me dirigía al ultimo post del hilo, pero ahora mismo le pincho y me dirige al primer post del hilo.

Alguien sabe porque o puede echar una mano, es un coñazo estar asi.

 Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
1675773406
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675773406

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675773406
Reply with quote  #2

1675773406
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1675773406
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675773406

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675773406
Reply with quote  #2

1675773406
Report to moderator
1675773406
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675773406

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675773406
Reply with quote  #2

1675773406
Report to moderator
1675773406
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675773406

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675773406
Reply with quote  #2

1675773406
Report to moderator
LKABSVERIGE (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896
Merit: 503



View Profile
February 22, 2014, 03:39:13 PM
 #2

Ala, pues a sido postear y empezar a ir bien, no se cual sera el motivo pero ya tira, así que nada.

 Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!