Merhaba Arkadaşlar
Ben Yazdığımı tekrar okuduğumda Anlayabildiğim sürece düzelme Gereksini Duymadım!
Not: !1 Tepkilerden dönüşüm; anlatım şekli Yoğun düşünce Gerektirmektedir. (Anlatma Yetisi (kimine göre Zayıf) kendi Anlayabilecek kadar olan ben tarafından yazılmıştır.) Hey Eğer okumaya devam Edecekseniz Lütfen cümleleri Kavrayarak okumaya özen gösterin.
(parantez içindeki cümleleri ana Cümleye Ekleyerek Anlamaya çalışma yeteneği olduğunu sananlar tarafından Çeviri düşüncesiyle iftiraya uğramış bu yazıyı okumadan önceki son cümleniz ) hazırsanız Hadi başlayalım;
Bir İco Kampanyasına girdiniz veya CoinMarketCap'te yer almayan bir Altcoin birimlerine yatırım Yaptınız! Etken!
İco sahipleri; reklam giderleri ve borsalara Ödeme seçenekleri yada Proje için farklı yatırımlarda Kullanmak üzere
Genellikle miktarı nakite çevirirler. Toplanan Onca BTC(ki Yeri Apayrıdır), Ether veya Ödeme Yöntemi Her ne ise alış emrinden
Toplu satışa Mahkum bırakıldığında Düşmesi olası düşmemesi mucizedir.
(Çünkü Alıcı Piyasa Yapıcı konumuna geçer.)
En derin Borsada En düşük kıpırdama dahi Fark edilebilir seviyede iken Alış emrine satılan
yüzlerce Etherler ve toplanan Alternatifleri
İcolar piyasaya girdiğinde aslında Crowdsale satış miktarından Fazla yedeklemesi
Toplam adet 100.000.000 ico satışı 10.000.000 bir jetona yatırım Ne kadar mantıklı olabilir?
(Dikkat! Baksana! Tek kuruş bile Ödemeden 90.000.000 Kendilerine ayırmışlar!)
Sen bir Dolardan Alırsın Sahip 0.25 centden Borsada bozar! Buda
icolar da ki düşme sebebidir. (ico Dolandırıcılarını saymadık bile)
Sonuç;
Marketin büyük oranda düşme sebebi Markette Listelenmeyen coinlere giden yatırımdan gelen üst birimlerin Hemen Bozulmasından kaynaklıdır.
Aynı Oranda şu an 3500den fazla ico Mevcut olup Bunlara giden yatırımın Henüz markette gözükmemesi fakat bozdurularak Gelir Elde Edenlerinin
Olmasıdır.
Yinede İco yatırımcılar için Bulunmaz nimetler içerir. Şimdi size Global Çapta Bir projeden Söz etmek istiyorum.
lütfen web sitesini ziyaret edin ve Beyaz kağıdını okuyup fikirlerinizi bildirin.
Takımı Türk oluşumlu...
FGP/FingerPrint lütfen en azından projeye bir göz gezdirin Beyaz kağıdı okuyunuz.
Bir İco'nun Borsaya Girişinde Arkasındaki Takımın Desteği olduğu sürece Hemcins değişimlerinde değer kaybı sıfırdır hatta +ya çevrilebilir!
Örnekleyecek olursak;
Satış fiyatı 1 ETH 9999 FGP Ve Fgp Bonus olarak Etherinizi geri veriyor. örn;0.01 ETH 99FGP +0.07 ETH geri alıyorsunuz.
tabi bu ilk katılanları için Uygun. Beyaz kağıdında tüm paranın nasıl Kullanılacağı Mevcut, ve Borsa planı;
Borsa fiyatı 1 ETH 6666FGP Ve 6666'da ki alış derinliği ico fiyatının Dörtte biri olduğu sürece Ancak takastaki düştüğünde değer kaybeder ki onu bile artıya Çevirebilir.
hatta derinliği yukarı çekerek örn 1ETH -5555FGP yaparak kendine + puan katabilir.
Yatırımın 4/1 veya Borsayı ico fiyatından %33 tutmaya (projesi sağlamsa) ki FGP tamamı ile Sağlam yeterde artar.
Hepinize Selamlar sevgiler. ( o kadar şey yazmışım bide tavsiye veriyorum Evet! )Diyen olacaktı demeden diyeyim dedim.
Bunu soran arkadaşımda incelesin Beyaz kağıdı! Tşk.
Bi test Edin bi şans Verin hiç olmazsa bonusundan yararlanın.
Reklam Kampanyaları yakında başlar başlamadan paylaşmak istedim.
Sağlam bir Projesi olan Coin!
WEBSITE ve
BOUNTY Not: !2 Anlatımıma Birkaç cümle Anlamayı kolaylaştıracağını düşündüğüm ''anlam'' ekledim diye düşünüyorum fakat daha da gıçıklaştırdıysam Affediniz.
Yazı kesinlikle Çeviri Değildir. Lütfen cümlenin tamamı bitmeden anlamaya çalışmayın. anlayarak okumaya çalışın. Bu cümlede bile
Anlamsızlık buluyorsanız ''Herkes Derdini anlatabilir Anlamak için Biraz düşünmek gerek'' diyor N.ktalıyorum. Hepinize Teşekkürler...
(Tamam affetmeyen de etmesin. Cins insan çok Abi Sence Bende mi Biriyim? Emin Ol iyi biriyim! En Az Sen Kadar!.MUTLU KAL..)
Türkçe Bölümler..
|
BOUNTY |
|
BITCOİNTALK |