aybey
|
|
February 28, 2014, 03:14:58 PM |
|
Muhtesem bir Türk gazeteciliği örneği daha karşımızda. Başlıkla içeriğin ne alakası varsa.
|
|
|
|
tazmannia
|
|
February 28, 2014, 03:18:32 PM |
|
bitticoin
|
|
|
|
|
izmitulan
|
|
February 28, 2014, 03:49:08 PM |
|
Bitcoin in gerçek bi tehdit olduğunu kabullendiler. Uyuşturucu fuhuş parası geyiği tutmadı şimdi hergün bitcoin bitti haberleri..
|
|
|
|
labtek38
|
|
February 28, 2014, 05:10:51 PM |
|
Bu kadar büyük haber ve ekonomi sitelerinin bitcoinin ne olduğunu halen anlayamamış olduğuna inanmıyorum. Bitcoinin bir sahibi müdürü yöneticisi falan var sanıyorlar. Ya da Mt gox btc nin merkezbankasıymış bütün paralar ordaymış ta çalınmış gibi yansıtmaya çalışıyorlar. Yapılan haberlerin kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 2 haftadır mtgox karamsarlığı yüzünden piyasa beklemedeydi şimdi mtgox olayı çözüldüğü için insanlar bunu unutup yine yukarı seyirli bir grafik çizecekti. Bakın Btc e hiç sallamadı bile haberi. Günlerdir olan dalgalanmadan daha büyük bir hareket yok. Ben şu anda çok iyimserim yakın zamanda 1000 doları yeniden deneyecektir.
|
|
|
|
Gasai Yuno
Full Member
Activity: 154
Merit: 100
Yukki Yukki Yukki!
|
|
February 28, 2014, 06:04:50 PM |
|
1000$ olacak
|
|
|
|
EFS
Moderator
Legendary
Activity: 3920
Merit: 2199
Crypto Swap Exchange
|
|
February 28, 2014, 06:20:32 PM |
|
Medyanın bakış açısını şu cümle gayet güzel özetliyor: "If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed." Mark Twain
|
|
|
|
cwne
Newbie
Activity: 12
Merit: 0
|
|
February 28, 2014, 06:46:12 PM |
|
Evet mt.goxzede olarak 50 dolarlık bir kayıp yaşadım lakin bu durumu 50 dolarlık bir ders olarak görüyorum cesur davranıp ulaşamayacağın yerlere el atarsan sonucu bu olur diyorum O kadar yüksek miktarda parayı ne yapacaklar onu merak ediyorum ayıp arkadaş öğrenci yatırımcılara iade yap en azıdan
|
|
|
|
cianz
|
|
March 01, 2014, 12:53:35 AM |
|
|
|
|
|
calligrapher
|
|
March 01, 2014, 01:35:04 AM |
|
bu amerika ve ingiltere nin hükumet anlamında bitcoin'e bu kadar sıcak bakışı beni çok yüreklendiriyor. yani bu adamların kara para ticaretini kontrol altına alma gibi hedefleri mi var yoksa başka bir şey mi bilmiyorum da, bitcoin'e inanılmaz destek var buralarda.
washington ve california'da yasallaştırılması falan çok ilginç. hani legit money olarak kabul etmeseler de kullanılabilir falan dediler. 2014 sonlarında 2015 başlarında winklewoss kardeşler yeni açacakları bir stock exchange sitesinde bitcoin'i de satacaklarını duyurmuşlar. bitcoin'e para değil de hisse gibi bakılması adına güzel bi hamle olacak bu.
|
selamlar olsun.
|
|
|
leonar76
|
|
March 01, 2014, 08:49:56 AM |
|
herzaman haber cıkmadan evel tepki olur, haber cıktıktan sonrada ters tepki verir.
|
|
|
|
azasio
Newbie
Activity: 18
|
|
March 01, 2014, 09:41:34 AM |
|
|
|
|
|
ozkaradag
Member
Activity: 254
Merit: 10
|
|
March 01, 2014, 11:33:19 AM |
|
bu amerika ve ingiltere nin hükumet anlamında bitcoin'e bu kadar sıcak bakışı beni çok yüreklendiriyor. yani bu adamların kara para ticaretini kontrol altına alma gibi hedefleri mi var yoksa başka bir şey mi bilmiyorum da, bitcoin'e inanılmaz destek var buralarda.
washington ve california'da yasallaştırılması falan çok ilginç. hani legit money olarak kabul etmeseler de kullanılabilir falan dediler. 2014 sonlarında 2015 başlarında winklewoss kardeşler yeni açacakları bir stock exchange sitesinde bitcoin'i de satacaklarını duyurmuşlar. bitcoin'e para değil de hisse gibi bakılması adına güzel bi hamle olacak bu.
Hisse-senedi gibi olursa bu sistem işlemez ve büyümez...
|
|
|
|
ChessLangen (OP)
Newbie
Activity: 46
|
|
March 02, 2014, 07:43:51 PM |
|
Mt.Gox.com'da hareket var yine. İrtibat telefonunun yanısıra, Mark Karpeles yarın bir durum değerlendirmesi yapacağını söylemiş. İflastan sonraki kanuni prosedür mü bilmiyorum.
|
|
|
|
eztezt
Member
Activity: 95
Merit: 10
|
|
March 03, 2014, 07:43:03 AM |
|
|
|
|
|
cianz
|
|
March 03, 2014, 08:47:08 AM |
|
750K bitcoin çalındı veya kayboldu vallaha bizde bilmioz nasıl oldu diyor mtgox ve ekliyor bu konu ilgili dava açıldı soruşturma yürütülüyor 3 marttan itibaren insanlar bizimle iletişim kurabilir bla bla.
|
|
|
|
|