Bitcoin Forum
April 24, 2018, 10:55:09 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Poll
Question: New Features?
Add Algos? - 7 (19.4%)
Change Algo? - 4 (11.1%)
Add PoS? - 11 (30.6%)
Change nothing? - 10 (27.8%)
Other? (please post in thread) - 4 (11.1%)
Total Voters: 36

Pages: « 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 »
  Print  
Author Topic: Ф365Coin - Your daily currency. ★0% Premine★ SHA3 Keccak Poll Added!  (Read 148035 times)
deephouse
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
June 26, 2014, 11:18:06 AM
 #2021

Just beginning to mine 365 but i cant get new wallet to work ( no block source available) ??! Also any suggestions on pools
Posted from Bitcointa.lk - #RFy8N98j7UYqsoi2

Did you try adding details on the 365coin.conf file as show in the OP.

Please see this too form tabby - http://365coin.blogspot.fr

1524567309
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524567309

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524567309
Reply with quote  #2

1524567309
Report to moderator
1524567309
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524567309

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524567309
Reply with quote  #2

1524567309
Report to moderator
1524567309
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524567309

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524567309
Reply with quote  #2

1524567309
Report to moderator
The block chain is the main innovation of Bitcoin. It is the first distributed timestamping system.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
deephouse
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
June 26, 2014, 12:23:11 PM
 #2022

Wow, someone ordered to buy 50 365Coins in Mintpal  Shocked Shocked

More buy order than sell order... LOL weak hands selling... Most of us are holding.



handshelpinghands
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
June 26, 2014, 09:21:56 PM
 #2023

Did you try adding details on the 365coin.conf file as show in the OP.

this is what my original conf had

rpcallowip=*
rpcuser=somerandomusername
rpcpassword=somerandompassword
rpcport=8868
server=1
daemon=1
listen=1
addnode=69.140.163.94
addnode=80.241.220.178:8868
addnode=46.19.32.53:8868
addnode=37.187.9.53:8868
addnode=84.245.192.119:8868
addnode=221.121.207.215:8868

did not work

REplaced it with OP

rpcallowip=*
rpcuser=yourrpcuser
rpcpassword=securerpcpass
rpcport=8868
server=1
daemon=1
listen=1
addnode=365.blessedpool.com
addnode=minepool365.cloudapp.net
addnode=erebor.dwarfpool.com
addnode=moria.dwarfpool.com
addnode=eredluin.dwarfpool.com
addnode=dwarfpool.com

still nothing??!

ty for your reply!
Posted from Bitcointa.lk - #vJ321tXzbK9CfpUy
ircactus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120
Merit: 100


View Profile
June 26, 2014, 11:57:37 PM
 #2024

I copied it from the OP and worked almost immediately.. You sure the conf is in the proper directory?
ircactus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120
Merit: 100


View Profile
June 27, 2014, 01:25:21 AM
 #2025

Try mining at nomp.1js.us.  No registration, 1% fees.  VERY stable.

Might want to put some sort of contact on the site. email / irc etc.
jacob019
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 250

Cryptomancer


View Profile
June 27, 2014, 03:01:09 AM
 #2026

Try mining at http://nomp.1js.us.  No registration, 1% fees.  VERY stable.

Might want to put some sort of contact on the site. email / irc etc.

Thanks for the tip, I added more information to the main page.  Nice to see some new miners.   Cheesy
Let me know if you think of anything else.

To anyone else who's reading, give us a try.  We are fast and stable with no registration required.

Favorite coin: Kimocoin (KMC) - in-thread auctions for real world merchandise
website - faucet - explorer - dice
handshelpinghands
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
June 27, 2014, 08:09:41 AM
 #2027

I copied it from the OP and worked almost immediately.. You sure the conf is in the proper directory?

Appdata/roaming/365coin

could this have issue due to me using Windows 8??
Posted from Bitcointa.lk - #05CrZ3exsnRXHf2V
deephouse
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
June 27, 2014, 11:11:30 AM
 #2028

I believe the conf file's name is case sensitive.

ircactus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120
Merit: 100


View Profile
June 27, 2014, 07:20:13 PM
 #2029

I copied it from the OP and worked almost immediately.. You sure the conf is in the proper directory?

Appdata/roaming/365coin

could this have issue due to me using Windows 8??
Posted from Bitcointa.lk - #05CrZ3exsnRXHf2V

Not a windows 8 issue. Mine is running on windows 8.1 with no issue.
ircactus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120
Merit: 100


View Profile
June 27, 2014, 07:28:19 PM
 #2030

Try mining at http://nomp.1js.us.  No registration, 1% fees.  VERY stable.

Might want to put some sort of contact on the site. email / irc etc.

Thanks for the tip, I added more information to the main page.  Nice to see some new miners.   Cheesy
Let me know if you think of anything else.

To anyone else who's reading, give us a try.  We are fast and stable with no registration required.

Gave this a shot last night. So far nice clean consistant payouts. Thanks.
handshelpinghands
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
June 28, 2014, 05:03:58 AM
 #2031

well more issues my cgminer 3.7.3 is using 40% cpu resources just noticed this today when I was running 3.7.2 it was less than 1% most of the time.

handshelpinghands
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
June 28, 2014, 05:33:46 AM
 #2032

High folks just realized a big problem went from cgminer 3.7.2 scrypt > 1% cpu resources to cgminer 3.7.3 Keccak 25% < per card using cpu resources
please any suggestions would be great!!

 running 3x r9 280x not acceptable lol saving video cards to kill cpu please help???!
Posted from Bitcointa.lk - #RhUoqXYauZGn4LIR
deephouse
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
June 30, 2014, 11:06:38 AM
 #2033

High folks just realized a big problem went from cgminer 3.7.2 scrypt > 1% cpu resources to cgminer 3.7.3 Keccak 25% < per card using cpu resources
please any suggestions would be great!!

 running 3x r9 280x not acceptable lol saving video cards to kill cpu please help???!
Posted from Bitcointa.lk - #RhUoqXYauZGn4LIR

Can you post your CGminers conf details here for people to help you out.

deephouse
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
June 30, 2014, 06:15:55 PM
 #2034

Keep voting  guys on https://hitbtc.com/vote

handshelpinghands
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
July 01, 2014, 07:22:57 AM
 #2035

Can you post your CGminers conf details here for people to help you out.

Here is what my batch file looks like

--keccak --no-submit-stale -o "stratum+tcp://erebor.dwarfpool.com:3365" -u xxx -p 1 --failover-only -o "stratum+tcp://moria.dwarfpool.com:3365" -u xxx-p 1 --thread-concurrency 8192 -I 14 -w 256 -g 1  --gpu-engine 1150 --gpu-memclock 650 --scan-time 30

Again if I use cgminer 3.7.2 to mine scrypt or sgminer for x11 it uses less than 1% cpu but cgminer 3.7.3 for keccak uses 40-75% depends on how many gpus I use!

I just thought I would do a process of elimination its -I (intensity command) that is doing it took it out and cpu use drops to 2% for for total !! But i do lose 40khs/card
Posted from Bitcointa.lk - #i0AjFHajhxRpHX9Z
deephouse
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
July 01, 2014, 09:55:12 AM
 #2036

Try using confiig details from the below:

http://www.coin-calc.com/category/configs/keccak-sha3/
http://cryptominer.info/gpu-reports/

iluvcrypto
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
July 04, 2014, 01:47:33 PM
 #2037

Can you post your CGminers conf details here for people to help you out.

Here is what my batch file looks like

--keccak --no-submit-stale -o "stratum+tcp://erebor.dwarfpool.com:3365" -u xxx -p 1 --failover-only -o "stratum+tcp://moria.dwarfpool.com:3365" -u xxx-p 1 --thread-concurrency 8192 -I 14 -w 256 -g 1  --gpu-engine 1150 --gpu-memclock 650 --scan-time 30

Again if I use cgminer 3.7.2 to mine scrypt or sgminer for x11 it uses less than 1% cpu but cgminer 3.7.3 for keccak uses 40-75% depends on how many gpus I use!

I just thought I would do a process of elimination its -I (intensity command) that is doing it took it out and cpu use drops to 2% for for total !! But i do lose 40khs/card
Posted from Bitcointa.lk - #i0AjFHajhxRpHX9Z

Try this

Quote
-I 19 -g 2 -w 64 --gpu-memclock 1500 --gpu-engine 1095 --gpu-powertune 20 --gpu-vddc 1.2

ramyun
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
July 04, 2014, 02:45:26 PM
 #2038

Dev.what a u doing now? 1 month  past!!
jacob019
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 250

Cryptomancer


View Profile
July 04, 2014, 10:37:19 PM
 #2039

Dev.what a u doing now? 1 month  past!!

Well for one thing someone is propping up this coin with 10 BTC order on MintPal.  365coin is incredibly profitable to mine.  Only reason I can see to buy up all these coins is if planning a big pump later on.  This is a great coin, love Keccak too-- it plays nice with my cards that go dead on other algorithms.  Will keep mining.

Favorite coin: Kimocoin (KMC) - in-thread auctions for real world merchandise
website - faucet - explorer - dice
deephouse
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
July 08, 2014, 12:15:39 PM
 #2040

Keep those votes comings at https://hitbtc.com/vote

Pages: « 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!