Hvala ekipa, pomogli ste mi puno sa savjetima, SEI, Metis, Celo i FIL, dali ste mi materijala za proucavanje

Upravo sam se ulogirao na svoj stari Binance account, dosta su toga promijenili, morao sam cak i KYC proci jer se ne moze vise trgovati bez njega

BTW. vidim da postoji i SEI (Solanium ecosystem index), kojim se trguje na
https://jup.ag/swap/SOL-SEIAli pretpostavljam da to nije SEI o kojem ste govorili...
Nema me u cryptu godinu dvije i sve se izokrene naopacke, novi coini za koje nikad nisam cuo, svi CEX-ovi traze KYC, hrpa novih DEX-ova vrti mi se u glavi od svega toga

/snip
...valjda cu iduci bull run odigrati pametnije

Haha! This time next year, we'll be millionaires

Šala mala ali čekaj malo... Iako sve raste, još uvijek smatram da nismo ušli u onaj pravi bull. Je, u zanjih par mjeseci sve skače ali dosad je uvijek vrh bulla bio nakon BTC halvinga, a on nas tek očekuje negdje tijekom proljeća.
~
Izgleda da nas ceka vruce proljece

Tko zna mozda nam tada najveci problem postane kako potrositi svu tu lovu.
Edit.
Bas gledam malo o TonCoinu, on je coin vezan za Telegram aplikaciju, za sada se s njim moze kupovati Telegram premium i Telegram usernameovi i domene, ali očekujem se kod puno toga u integraciji s Telegramom... Jako mi se čini centraliziran (nabrojao sam oko 20 validator nodeoba) nemznam koliko je to dobro za ovu primjenu...