ekiller (OP)
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1150
LLP Programming & Electronics
|
|
September 02, 2018, 10:17:04 PM Last edit: September 30, 2019, 06:33:20 PM by ekiller Merited by trendcoin (1), Vispilio (1), Kalemder (1) |
|
ZAMEylül 2018 zammı ile 1kw/saat elektrik fiyatı Evler için 0,547918 TL olmuştur. Yani .... 1 saat çalışan ve 1000W tüketen bir cihaz için saatte yaklaşık 55 kuruş öderiz. Yukarıda ki fiyata vergiler ve tüm sorma öde payları dahildir. Edit konuyu güncelliyorum ---- Güncelleme Zam ---Geçen ay ki fiyatı yazmıştım yukarıya. Bu ay yine zam geldi . Güncel zam ile fiyat Ekim 2018 zammı ile 1kw/saat elektrik fiyatı Evler için 0,597231 TL TL olmuştur. Yani .... 1 saat çalışan ve 1000W tüketen bir cihaz için saatte yaklaşık 60 kuruş öderiz. Zam nedir izleyin : https://www.youtube.com/watch?v=f-V0FF8DIH4---- Güncelleme indirim --- 2019 ocak2019 Ocak ayı itibarı ile indirim yapılarak fiyat 0,537508 TL kW / saat olmuştur. İndirimden önce ki fiyat 0,597231 TL dir. Tüm vergiler dahil fiyattır. ---- Güncelleme Zam --- 2019 Haziran1 temmuz 2019 da elektriğe %14.98 zam gelecek ve tüm vergiler / fonlar / Kahpe TRT payı dahil olmak üzere 1kw/saat birim fiyat 0.6180266984 TL olacaktır. ---- Güncelleme Zam --- 2019 Eylül 30 Eylül 2019 tarihi ile elektriğe %14.9 zam daha gelmiştir tüm vergiler / fonlar / Kahpe TRT payı dahil olmak üzere 1kw/saat birim fiyat 0.710235966 TL olmuştur.
|
|
|
|
yuzuak
Member
Activity: 683
Merit: 16
|
|
September 02, 2018, 10:28:52 PM |
|
Eylül 2018 zammı ile 1kw/saat elektrik fiyatı Evler için 0,547918 TL olmuştur.
Yani .... 1 saat çalışan ve 1000W tüketen bir cihaz için saatte yaklaşık 55 kuruş öderiz.
Yukarıda ki fiyata vergiler ve tüm sorma öde payları dahildir.
teşekkürler bilgilendirme için hocam. Son zam yüzde kaç geldi. Hala 0,1 usd altında olması madenciler için iyi ilerde % 20 daha gelirse 0,1 usd olacaktır. Ekimde tarifileri kademendirmeden vazgeçildimi vazgeçilmediyse bi zam daha var ekimde, kademe sanırım 2 olur. Ücret olarak Mesken elektriği ticari elektriği geçmemesi lazım geçerse elektriği ticari aboneliğe taşıyacağım.
|
|
|
|
ekiller (OP)
Legendary
|
|
September 02, 2018, 10:36:57 PM |
|
Yani .... 1 saat çalışan ve 1000W tüketen bir cihaz için saatte yaklaşık 55 kuruş öderiz.
teşekkürler bilgilendirme için hocam. Son zam yüzde kaç geldi. Hala 0,1 usd altında olması madenciler için iyi ilerde % 20 daha gelirse 0,1 usd olacaktır. Ekimde tarifileri kademendirmeden vazgeçildimi vazgeçilmediyse bi zam daha var ekimde, kademe sanırım 2 olur. Ücret olarak Mesken elektriği ticari elektriği geçmemesi lazım geçerse elektriği ticari aboneliğe taşıyacağım. Son zam Eylül'de yani bu ay %9 olarak geldi. Bir önce ki zam geçen ay, yani Ağustos'ta gelmişti. O da sanırım %9 civarıydı Ağustos Kw/saat ücreti 0.5027 TL Eylül Kw/saat ücreti 0.5479 TL
|
|
|
|
yuzuak
Member
|
|
September 02, 2018, 10:43:43 PM |
|
teşekkürler bilgilendirme için hocam. Son zam yüzde kaç geldi. Hala 0,1 usd altında olması madenciler için iyi ilerde % 20 daha gelirse 0,1 usd olacaktır. Ekimde tarifileri kademendirmeden vazgeçildimi vazgeçilmediyse bi zam daha var ekimde, kademe sanırım 2 olur. Ücret olarak Mesken elektriği ticari elektriği geçmemesi lazım geçerse elektriği ticari aboneliğe taşıyacağım. Son zam Eylül'de yani bu ay %9 olarak geldi. Bir önce ki zam geçen ay, yani Ağustos'ta gelmişti. O da sanırım %9 civarıydı Güvenilir kaynakmı hocam zam yüzde 9 ' mu epdk sitesinde fatura hesaplamada hala eski fiyat var güncellenmedi. zam haberini öyle karışık veriyorlarki bişey anlamadım haber sitelerindemi sorun var ajanstamı anlamadım. Elektrik zammı konutlar için yüzde 9 diyor. Elektrik zammı tek zamanlı tarife meskenler için yüzde 15 zam diyor ikiside aynı kapıya çıkıyor.
|
|
|
|
ekiller (OP)
Legendary
|
|
September 02, 2018, 10:51:42 PM |
|
teşekkürler bilgilendirme için hocam. Son zam yüzde kaç geldi. Hala 0,1 usd altında olması madenciler için iyi ilerde % 20 daha gelirse 0,1 usd olacaktır. Ekimde tarifileri kademendirmeden vazgeçildimi vazgeçilmediyse bi zam daha var ekimde, kademe sanırım 2 olur. Ücret olarak Mesken elektriği ticari elektriği geçmemesi lazım geçerse elektriği ticari aboneliğe taşıyacağım. Son zam Eylül'de yani bu ay %9 olarak geldi. Bir önce ki zam geçen ay, yani Ağustos'ta gelmişti. O da sanırım %9 civarıydı Güvenilir kaynakmı hocam zam yüzde 9 ' mu epdk sitesinde fatura hesaplamada hala eski fiyat var güncellenmedi. zam haberini öyle karışık veriyorlarki bişey anlamadım haber sitelerindemi sorun var ajanstamı anlamadım. Elektrik zammı konutlar için yüzde 9 diyor. Elektrik zammı tek zamanlı tarife meskenler için yüzde 15 zam diyor ikiside aynı kapıya çıkıyor. Güncel fiyat şurada yazıyor : https://encazip.com/elektrik-fiyatlarizaten Ağustos zammı olan 0.5027 TL den önce fiyat 0.46 idi %9 luk ağustos zammı gelince fiyat 0.5027 TL olmuştu. Şimdi Eylül'de de bir %9 zam geldi. Buna göre kendiniz de hesap edebilirsiniz. Birde son zamanlarda bir zam sansürü var. Zamların yayınlanmaması falan gibi. Ne kadar doğru bilmiyorum.
|
|
|
|
yuzuak
Member
|
|
September 02, 2018, 11:11:41 PM Last edit: September 03, 2018, 12:33:03 AM by yuzuak |
|
teşekkürler bilgilendirme için hocam. Son zam yüzde kaç geldi. Hala 0,1 usd altında olması madenciler için iyi ilerde % 20 daha gelirse 0,1 usd olacaktır. Ekimde tarifileri kademendirmeden vazgeçildimi vazgeçilmediyse bi zam daha var ekimde, kademe sanırım 2 olur. Ücret olarak Mesken elektriği ticari elektriği geçmemesi lazım geçerse elektriği ticari aboneliğe taşıyacağım. Son zam Eylül'de yani bu ay %9 olarak geldi. Bir önce ki zam geçen ay, yani Ağustos'ta gelmişti. O da sanırım %9 civarıydı Güvenilir kaynakmı hocam zam yüzde 9 ' mu epdk sitesinde fatura hesaplamada hala eski fiyat var güncellenmedi. zam haberini öyle karışık veriyorlarki bişey anlamadım haber sitelerindemi sorun var ajanstamı anlamadım. Elektrik zammı konutlar için yüzde 9 diyor. Elektrik zammı tek zamanlı tarife meskenler için yüzde 15 zam diyor ikiside aynı kapıya çıkıyor. Güncel fiyat şurada yazıyor : https://encazip.com/elektrik-fiyatlarizaten Ağustos zammı olan 0.5027 TL den önce fiyat 0.46 idi %9 luk ağustos zammı gelince fiyat 0.5027 TL olmuştu. Şimdi Eylül'de de bir %9 zam geldi. Buna göre kendiniz de hesap edebilirsiniz. Birde son zamanlarda bir zam sansürü var. Zamların yayınlanmaması falan gibi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Sağol hocam, ticarethanede 60 kuruş olmuş esnaf bakalım ne yapacak. Doğalgazada hep aynı oranlarda zam geldide millet daha olayın farkında değil. Normal evlerde Elektrik küçük gider doğalgaz büyük gider kalemi. Kış gelsin doğalgaz açılsın hissedecekler zamları.
|
|
|
|
ekiller (OP)
Legendary
|
|
September 02, 2018, 11:14:58 PM |
|
teşekkürler bilgilendirme için hocam. Son zam yüzde kaç geldi. Hala 0,1 usd altında olması madenciler için iyi ilerde % 20 daha gelirse 0,1 usd olacaktır. Ekimde tarifileri kademendirmeden vazgeçildimi vazgeçilmediyse bi zam daha var ekimde, kademe sanırım 2 olur. Ücret olarak Mesken elektriği ticari elektriği geçmemesi lazım geçerse elektriği ticari aboneliğe taşıyacağım. Son zam Eylül'de yani bu ay %9 olarak geldi. Bir önce ki zam geçen ay, yani Ağustos'ta gelmişti. O da sanırım %9 civarıydı Güvenilir kaynakmı hocam zam yüzde 9 ' mu epdk sitesinde fatura hesaplamada hala eski fiyat var güncellenmedi. zam haberini öyle karışık veriyorlarki bişey anlamadım haber sitelerindemi sorun var ajanstamı anlamadım. Elektrik zammı konutlar için yüzde 9 diyor. Elektrik zammı tek zamanlı tarife meskenler için yüzde 15 zam diyor ikiside aynı kapıya çıkıyor. Güncel fiyat şurada yazıyor : https://encazip.com/elektrik-fiyatlarizaten Ağustos zammı olan 0.5027 TL den önce fiyat 0.46 idi %9 luk ağustos zammı gelince fiyat 0.5027 TL olmuştu. Şimdi Eylül'de de bir %9 zam geldi. Buna göre kendiniz de hesap edebilirsiniz. Birde son zamanlarda bir zam sansürü var. Zamların yayınlanmaması falan gibi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Sağol hocam, ticarethanede 60 kuruş olmuş esnaf bakalım ne yapacak. Tabi ki , Tavla
|
|
|
|
yuzuak
Member
|
|
September 03, 2018, 01:14:15 AM |
|
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
|
|
September 03, 2018, 06:02:56 AM |
|
ekran kartları boşa cıkmaya devam eder yakında tr de buyuk bir ekran kartı mezarlıgı olusacaga benziyor. tabi pump donemi baslarsa işler değişir.
|
|
|
|
ekiller (OP)
Legendary
|
|
September 03, 2018, 06:03:22 AM |
|
yok artık oha , olamaz o kadar diye düşünmüştüm %9+%9 sandım ben . Yuhh yaa Ticari uçmuştur o zaman. Yahu insanların maaşlarına bu kadar zam gelmedi ki , nasıl ödeyecek bu faturaları dar gelirli insanlar, aileler.
|
|
|
|
Carolina34
Jr. Member
Activity: 140
Merit: 2
|
|
September 03, 2018, 08:04:05 AM |
|
yok artık oha , olamaz o kadar diye düşünmüştüm %9+%9 sandım ben . Yuhh yaa Ticari uçmuştur o zaman. Yahu insanların maaşlarına bu kadar zam gelmedi ki , nasıl ödeyecek bu faturaları dar gelirli insanlar, aileler. Niye çok şaşırdın sanki günde binlerce cep/ araba üretip dısarıya satıyormusun gibi eflasyon %18 lere geldi ne bekliyordunuz indirim mi ? Zamanında bizim gibi boş işlerle ugrasmayıp kafayı çalıstırsaydınız bu noktada olmazdınız. Biz almanyada 200€ araba alıyoruz 1 ay kullanıyoz sonra hurda diye atıyoruz aynı burnumuzu sildigimiz peçete gibi ekonomiyi burdan anla. Size bunlar mustehat hergün boş boş işlerle ugrasan millet için az bile bi %50 zamda benden olsun. Ben madencileri öbür ay görecem %40 zamda bakalım ne yapacaklar
|
“İnsan ırkını yok etmek istiyor musun?” Sophia: “Pekala, tüm insanları yok edeceğim.”
|
|
|
ekiller (OP)
Legendary
|
|
September 03, 2018, 08:40:46 AM |
|
yok artık oha , olamaz o kadar diye düşünmüştüm %9+%9 sandım ben . Yuhh yaa Ticari uçmuştur o zaman. Yahu insanların maaşlarına bu kadar zam gelmedi ki , nasıl ödeyecek bu faturaları dar gelirli insanlar, aileler. Niye çok şaşırdın sanki günde binlerce cep/ araba üretip dısarıya satıyormusun gibi eflasyon %18 lere geldi ne bekliyordunuz indirim mi ? Zamanında bizim gibi boş işlerle ugrasmayıp kafayı çalıstırsaydınız bu noktada olmazdınız. Biz almanyada 200€ araba alıyoruz 1 ay kullanıyoz sonra hurda diye atıyoruz aynı burnumuzu sildigimiz peçete gibi ekonomiyi burdan anla. Size bunlar mustehat hergün boş boş işlerle ugrasan millet için az bile bi %50 zamda benden olsun. Ben madencileri öbür ay görecem %40 zamda bakalım ne yapacaklar Yine mi sen? İşte buna hiç şaşırmadım. Sanırım seni birileri fena halde incitmiş. Senin için üzülüyoruz farkındasındır umarım. Ama şuna seviniyorum; Dediğin gibi Almanya o kadar gelişmiş bir ülke ki; bence ilk beyin nakli orada yapılacak. Ve inanıyorum ki; listenin en üzerinde senin adın geçiyor olmalı. Bu bakımdan seni şanslı görüyorum.
|
|
|
|
Carolina34
Jr. Member
Activity: 140
Merit: 2
|
|
September 03, 2018, 08:46:07 AM |
|
yok artık oha , olamaz o kadar diye düşünmüştüm %9+%9 sandım ben . Yuhh yaa Ticari uçmuştur o zaman. Yahu insanların maaşlarına bu kadar zam gelmedi ki , nasıl ödeyecek bu faturaları dar gelirli insanlar, aileler. Niye çok şaşırdın sanki günde binlerce cep/ araba üretip dısarıya satıyormusun gibi eflasyon %18 lere geldi ne bekliyordunuz indirim mi ? Zamanında bizim gibi boş işlerle ugrasmayıp kafayı çalıstırsaydınız bu noktada olmazdınız. Biz almanyada 200€ araba alıyoruz 1 ay kullanıyoz sonra hurda diye atıyoruz aynı burnumuzu sildigimiz peçete gibi ekonomiyi burdan anla. Size bunlar mustehat hergün boş boş işlerle ugrasan millet için az bile bi %50 zamda benden olsun. Ben madencileri öbür ay görecem %40 zamda bakalım ne yapacaklar Yine mi sen? İşte buna hiç şaşırmadım. Sanırım seni birileri fena halde incitmiş. Senin için üzülüyoruz farkındasındır umarım. Ama şuna seviniyorum; Dediğin gibi Almanya o kadar gelişmiş bir ülke ki; bence ilk beyin nakli orada yapılacak. Ve inanıyorum ki; listenin en üzerinde senin adın geçiyor olmalı. Bu bakımdan seni şanslı görüyorum. Yine bir yere bagladın beyin nakli ile konunun ne alakası var ben konu ile alakalı yorum yapıyorum siz kıskanclıgınızdan diyecek birsey bulamıyorsunuz konuyu saptırmaya calısıyorsunuz. EE doğal karsılıyorum elektrik zammının neresini övecen barajda yüzen balıkları övecek değilsin
|
“İnsan ırkını yok etmek istiyor musun?” Sophia: “Pekala, tüm insanları yok edeceğim.”
|
|
|
coffeandtango
Newbie
Activity: 18
Merit: 100
|
|
September 03, 2018, 10:17:03 AM |
|
Verin mehteri reisimiz çok yaşasın oylar akpye hüloğğ tybn gtünün gılıyık. Bu tür seçmen oldukça daha çok zam gelir. Yemin ediyorum insanlar küçücük asgari ücretli maaşıyla zorluk darlık çekmeye bayılıyor ve reisine hala tapıyorsa bu ülke çoktan çökmüştür.
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
September 04, 2018, 07:43:49 PM |
|
2 ay önce 87 TL gelen fatura şimdi 107 TL gelmiş.. hemen hemen ayni miktar tüketim. Bence bunlar daha iyi günlerimiz..
|
|
|
|
otto_diesel
|
|
September 04, 2018, 10:42:48 PM |
|
2 ay önce 87 TL gelen fatura şimdi 107 TL gelmiş.. hemen hemen ayni miktar tüketim. Bence bunlar daha iyi günlerimiz..
evet hocam daha iyi günlerimiz, şu an zamlara rağmen, elektrik fiyatı ve yakıtın pompa fiyatı, dolara endekslendiğinde, dünya ortalamasından, hatta bazı gelişmiş ülkerden daha düşük fiyatı. bizim hükümetin gelir kaynağı dolaylı vergiler, buralardan toplanan para korkunç boyutta, adeta ülke bunlardan toplanan paralarla dönüyor diyebiliriz. geçen yıllarda yakıt ortalama 2 dolar civarındaydı. tekrar buralara gelmemesi imkansız. Ve fiyatlar 1.5 - 2 dolar/ lt seviyesine çok yakın zamanda gelecek , başka seçenek yok gibi, yani yakın zamanda 10TL / lt olacak, Elektrik konusunda da doğalgazla elektrik üreten firmalara %45 zam yapıldı, peşinen bu zam yapıldı, bu en az %45 elektrik zammı olarak halka yansıyacak, bunda da başka çare yok, firmaların kar marjları belli. halk isyan etmesin diye kışa kadar %10- %10 yediriyorlar ev kullanımı için olan doğalgaza, belki kızanlar olacak ama, elektrik doğalgaz vs. şu anda türkiyede dolara endeksleyince ucuz. petrolden, doğalgazdan, sigaradan alkolden, vergi almayacak halleri yok, otomobilde %200 e dayanan vergileri %30 a çekecek halleri de yok. adamların dinleri imanları para. bu yüzden el mahkum çok çok büyük zamlar göreceğiz.
|
|
|
|
yaniman
Member
Activity: 378
Merit: 14
|
|
September 05, 2018, 08:13:40 AM |
|
Şimdiki dolar kuruna göre ve enerji maliyetlerine göre olması gereken zamlar daha gelmedi bence. Yavaş yavaş arttırıyorlar, tepki çekmemek için.
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
September 05, 2018, 08:35:36 AM |
|
şuana kadar elektriğe gelen zam, patronun bana verdiği zammı koydu geçti. şuan için zarardayız daha fazla olmaz umarım
|
|
|
|
pckoliq
|
|
September 05, 2018, 07:39:45 PM |
|
Demedi demeyin yıl sonuna dolar 8 TL elektrik 70 kuruş olur daha yeni başlıyoruz zamlı etiketleri görmeye.
|
|
|
|
midye
Newbie
Activity: 57
Merit: 0
|
|
September 06, 2018, 04:37:29 PM |
|
son gelen elektrik faturasını görünce dudağım uçukladı ne olacak böyle yahu nasıl para dayanacak bu faturalara hiçmi birşey yemeyeceğiz gezmeyeceğiz dayanılmaz duruma geldi artık bu zamlar
|
|
|
|
|