enfarktus
|
|
November 29, 2018, 03:32:46 PM |
|
Pundix'in şu piyasaya sunduğu pos cihazlarını gören ya da bilen var mı? Uzak doğu dışında kullanımı var mı? Sabit bir değer olmadığı sürece bu tip bir sistemin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi pek mümkün değil gibi. İşin bir diğer yönü ise bir yandan faiz adında token dağıtımı yaparken, bir yandan da token yakıyor. Tabi dağıttığı miktar daha fazladır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
Dontcry.
|
|
November 29, 2018, 04:02:47 PM |
|
airdrop programıyla sözde fiyat yükselticeklerdi ama bu görünüşte bir yükseliş sağlamak içinmiş. fiyat gittikce düşüyor çünki ben umudu kestim.
|
|
|
|
Ridcan
Member
Activity: 476
Merit: 31
|
|
November 29, 2018, 04:25:04 PM |
|
hocam merhabalar npxs yani pundix ciddi bir topluluk oluşturmuş durumdalar. bende 2019 da yıla damga vuracak tokenlerden birisi olduğunu düşünüyorum
|
|
|
|
Heardalis
|
|
December 04, 2018, 06:34:32 AM |
|
sayfalarca yorum okudum ama hala NEDEN artmalı NE YAPIYORLAR DA ARTSIN sorularını kendime sormadan edemedim. Arkadaşlar İCO fiyatı, şöyle yükseldi şuanda bu fiyatta vs vs hepsi hikaye. Bu adamlar kimdir ? Bu adamlar ne yaparlar ? Kime / kimlere hitap ediyorlar ? Gerçekten gereli mi ? kopyası var mı ? para kazanabilecekleri bir alanda mı faliyet gösteriyorlar ? neden 2019 da yükselsin ? özel bir şeylermi hazırlıyorlar 2019 için ? BNirileri bunu açıklasa ya ... hep abuk subuk tahminler boş umutlar. Bence hepiniz back holdersınız ondan dolayı milleti galyana getirip bu coinları almaya kandırıyorsunuz ( hade bakalım bu da benden bir sallamasyon olsun )
|
|
|
|
yusufmirza (OP)
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
December 04, 2018, 06:38:05 AM |
|
Neden artsın sorusuna cevap sayfalarca paylaşıldı burada.Çıkardıkları pos cihazı ile hem alışveriş de hemde kripto ticaretinde işlemler yapılacak.Şu an binlerce pos makinası anlaştıkları ülkelere gönderildi işlemlere başladı.Ayrıca buna ek olarak blockchain tabanlı cep telefon çıkardılar.Bugün onun tanıtımı var konferansta ilk görüşmelerini gerçekleştirecekler.
|
|
|
|
huseyin15
Member
Activity: 1106
Merit: 25
|
|
December 04, 2018, 09:02:44 AM |
|
Dünden bu yana konusuluyordu bugün de yukarı doğru gitmeye tane eğilimi var. Bugün 20 yi görmüş en yüksek şuan için 19 Satoshi . Binance eğer iyi bir depo yaptıysa bu tokeni yükseltmek için mutlaka birseyler yapar.
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
December 04, 2018, 12:00:55 PM |
|
Dünden bu yana konusuluyordu bugün de yukarı doğru gitmeye tane eğilimi var. Bugün 20 yi görmüş en yüksek şuan için 19 Satoshi . Binance eğer iyi bir depo yaptıysa bu tokeni yükseltmek için mutlaka birseyler yapar.
Ben elinde yüksek miktarda pundix olduğunu düşünüyorum binanceın ve daha da çok toplayacağını düşünüyorum. CZ bile hakkında tweetler atıyor daha önce bunu hiç yapmamıştı
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
December 04, 2018, 12:08:54 PM |
|
Daha önceden pundix ile ilgili hep bir cuzdandan bahsediliyordu . Sürekli yığınak oluyordu o cüzdana büyük borsaya girer deniliyordu ve binanceye girdi. Şimdide cz twit atıyorsa ve 37 milyar adet topladiysa pundix i çok iyi yerlere götürebilirler. 37 milyar bu fiyatlardan boşaltmalari çok zor
|
|
|
|
yusufmirza (OP)
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
January 28, 2019, 10:48:02 PM |
|
Eylül'de açtığım konudan anlaşıldığı üzere Pundix bu süre zarfında inişli bir yol izledi.Aralık ayının 28'inde 10 sat'a kadar düştü.Ocak ayında yani bugün 29.01.2019 da 20 sat civarında işlem görüyor.Bir ayda yüzde yüz gibi bir artış yaptı.Bu artışın devam edeceğini düşünüyorum.10 Martda cüzdana çekimler başlayacak fx airdropu almak için.Borsada azalacak Pundix sayısı.Nisan ve Mayıs ayında fx almak isteyenler Pundix ile alacak.Verilen Pundixler yakılarak işlemden kaldırılacak.Yaklaşan bu iki işler Pundiz'in değerini arttıracaktır.Takip etmeye gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz.
|
|
|
|
Elysio
|
|
January 29, 2019, 11:05:37 PM |
|
2019'a damga vurabilmesi için öncelikle farklı projelere kaymamaları gerekler önce ilk yaptığın projeye odaklan sonra diğer projeleri yaparsın ben sanmıyorum damga vuracağını çünkü 2019'da markette öyle büyük şeyler olmayacak 2020 derseniz eyvallah bişey diyemem
|
|
|
|
basicnecromancycr
|
|
January 30, 2019, 06:46:49 AM |
|
PundiX'in vuracağı tek şey kendisine güvenen yatırımcısının eli olur. Bir kez bulaştım, bir daha asla.
|
|
|
|
akgandalf
Member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
|
|
January 30, 2019, 06:51:11 AM |
|
PundiX'in vuracağı tek şey kendisine güvenen yatırımcısının eli olur. Bir kez bulaştım, bir daha asla.
Bu sadece pundix için geçerli bir durum değil. Nereden bulaştıhin önemli. Gidip 150 den aldıysan ha gitti gidecek derken terste kalmışsındir. Bu her tokende geçerli önemli olan alım yeri. Mesela hot u 45 ten alan birisi senin gibi düşünür. Şuan için 35 belki daha da geri gelecek?!!!
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
January 30, 2019, 07:39:07 PM |
|
Tepeden girip fomoya kapılınırsa hangi coine girerseniz girin kaybedersiniz.Xrp 3,5 dolardan, Neo'yu 180 dolardan, Eth'yi 1200 dolardan alanlar vardı şimdiki hallerine bakın.Dip neresi tepe neresi ıco da fiyatı kaç bunları bilmeden bodoslama dalarsanız kötü duruma düşersiniz.Şu anda zaten market de batmış halde.İyice hepsi dip yaptı. Pundix'in artık yükselme vakti geldiğini düşünüyorum.
|
|
|
|
matador1903
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
January 31, 2019, 05:43:54 PM |
|
Pundi x 30 lardan 11 lere kadar düştü neredeyse eridi ama son zamanlarda güzel bir çıkış yakaladı aylık dağıttıkları bonusu artık dağıtmıyorlar bunu sebebi diyebiliriz
|
|
|
|
ForceDeltN
Jr. Member
Activity: 210
Merit: 2
|
|
January 31, 2019, 06:24:50 PM |
|
Birkaç gün önce sağlam bir yükseliş yaptı ve hacmi baya yükseldi.Tabi o ara satanlar kazancını arttırdı.Şuanda tekrardan biraz düşüş yaşamış.
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
pastaci
Copper Member
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 1
|
|
January 31, 2019, 06:26:33 PM |
|
İlgiyle takip ettiğim bir proje. Ama son zamanlarda balinaların elinde oyuncak oldu. Ne çıkarıyorlar ne düşürüyorlar. Yatırımcılarda ister istemez oldukça fazla tereddütte kalıyorlar. Ekibin bu işe bir dur demesi gerekiyor.
|
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
January 31, 2019, 07:28:02 PM |
|
pundix gerçekten ortaya koyduklarıyla bir çok kişiyi kendine bağladı fakat son zamanardaki swap muhapbetleri pundixxi ve tokeni tutanları çok yıprattı bence swap işlerine girmemeliydi.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
January 31, 2019, 07:39:29 PM |
|
Swap olayı çözüldü.Etkisini 2-3 aya görürüz fiyatlarda.Fx almak isteyen Pundix verecek ve o pundixler yakılarak toplam supply'den düşecek.Değerlenecek Pundix ama biraz daha zaman lazım.Ufak ufak yürümeye çalışıyor.Yavaş ve emin adımlarla ilerlemesi daha sağlıklı.
|
|
|
|
mavibir
Jr. Member
Activity: 308
Merit: 2
|
|
February 01, 2019, 05:44:01 AM |
|
Şu an 15 ile 16 sat gidip geliyor.Baskı hala devam ediyor.Dağıtılacak airdropları ucuzdan almak için yine baskılıyorlar.Ama şu an ben şahsen son düşüşler olduğunu düşünüyorum.Btt'den çıkanların bir kısmının binancenin en ucuzu olan Pundix'e geçeceğini düşünüyorum.Hep birlikte göreceğiz.
|
████████████ AVXChange ████████████
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
February 01, 2019, 07:38:54 AM |
|
bende sahsen su fx olayına kadar bir pump daha bekliyorum o pumpta satıp bir daha yuzune bakmam gibi geliyor. guzel hypelanan bir coin ama sahsi negatif dusuncem değişmedi sadece karını al ve git coini benim icin
|
|
|
|
|