Şu ülkede herkesin fark ettiği ama bu kadar ölü takliti yaptığı başka bir olay yoktur.
Arkadaş adamlar ölüyor ölüyor, biri de çıkıp demiyor ki, kardeşim düzeltelim şu adamların şartlarını, yok illa o havaalanı 29 ekimde açılacak. Ben vatandaşım istemiyorum arkadaş, 29 Ekim de açılmasın da diğer yılın sonu açılsın, yeter ki insanlar ölmesin artık yeter! Bu kadar bu işi ölüm kalım meselesi haline getirmeyin, canı cehenneme bu işin de havaalanında...
Bazı gazeteleri açıyorum sanki bu olaylar hiç yaşanmıyor gibi, bu kadar satılmış olunamaz. Sen medyasın ya, senin işin haberleri olduğu gibi tarafsız yansıtmak. Bu kadar basit ve temel bir misyonu varken, onu bile satmış olmak, utanmazlığın dik alasıdır.
zamanında bas bas bağırdılar yandaş bir medya havuzu oluşturuyor diye. İş adamlarından para toplandı kanallar teker teker alınıp kendilerine bağlandı. İnsanların gerçeklerden uzak kalması için, istediklerini istedikleri gibi servis edebilmek için yaptıkları en akıllıca hamleydi.
Artık kimsenin hiç bir şeyden haberi yok. Instagramda arada denk geliyorum. İşçilerin paylaşımını yapıyorlar. Şu tarihte şu arkadaş öldü, şu tarihte şu arkadaş sakat kaldı, şu kazalar yaşandı diye. İnsanlar artık sesini bile duyuramıyor. Bazı kanallar bunu duyurmak isteseler de doğrudan yalancı, iftiracı yaftasını yapıştırıyorlar.