Bitcoin maksimalisti ve kripto para dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan John McAfee Youtube kanalı “The Cryptonomist” ile gerçekleştirdiği röportajda Bitcoin fiyatına dair yaptığı tahmine hala sadık kaldığını belirtti.
Kasım 2017’de Bitcoin’in 2020 yılında 500,000 dolara ulaşacağını iddia eden, sonrasında ise lider kripto koinin hızlı ivme kazanması ile Bitcoin’in 2020 yılında 1 milyon dolara ulaşacağını iddia eden McAfee, eğer iddiam gerçekleşmezse “aletimi yiyeceğim” sözleri ile kripto para dünyasının gündemine oturmuştu;
Cryptonomist ile Barcelona’da gerçekleştirdiği röportajda Bitcoin’in hala 1 milyon dolara ulaşacağına inandığını ifade eden McAfee “Bence 1 milyon dolardan daha az olmasına imkan yok. İddiama hala güveniyorum” şeklinde yorumunu ekledi.
Kripto paraların tanıtımı için herhangi bir temsilciye ihtiyacı olup olmadığı hakkında emin olmadığını söyleyen McAfee, kendi platformlarında Bitcoin ve kripto para kullanımını teşvik edici geliştirmelere odaklandığını söyledi.
Başkan Adaylığı Konusunda Ümitsiz
Kripto paralara dair sorunları ulusal seviyede konuşulması ve tartışılması için çaba sarf ettiğini ifade eden McAfee ABD Başkan Adaylığı konusunda ise ümitsiz görünüyor. Zira, ona göre kimse onu başkan olarak seçmeyecek;
“Takipçilerim olduğunu ve belirli alanlarda iyi olduğumu biliyorum. Ama gerçekçi olalım başkan olamayacağım. Benim geçmişime bak, ben kimim?”
Siber güvenlik uygulaması McAfee’nin de yaratıcısı olan John McAfee geçtiğimiz sene içerisinde ICO tanıtımları, kripto paraları öne çıkararak fiyatlarda manipülasyona neden olması ve suikaste uğraması gibi pek çok farklı gündemle kripto para piyasasının en çok konuşulan isimlerinden birisi haline gelmişti.
https://kriptokoin.com/john-mcafee-bitcoin-fiyat-tahmininde-israrci/