cryptobaro (OP)
Full Member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
|
|
October 08, 2018, 07:23:47 AM |
|
Hocam Emeğine sağlık güzel paylaşım olmuş Scam projeler ile ilgili kendi konuma sizin konunuzun linkleyeceğim insanların görmesi öğrenmesi hepimizin faydasına olur.
hocam teşekkürler, ben de sizin konunuzu üste ekledim scam nedir nasıl yapılır yeni başlayan arkadaşlar öğrenmiş olur, sizin de elinize sağlık.
|
|
|
|
carlzec
|
|
October 08, 2018, 07:42:32 AM |
|
Bilgilendirmeler için teşekkürler, özellikle resim arattığınız siteleri paylaşmanız çok güzel olmuş. Şu ölü piyasada ortalık scamdan geçilmiyor maalesef, ne kadar detaylı araştırıp tongaya düşmezsek o kadar iyi
|
|
|
|
SkyLords
|
|
October 08, 2018, 02:40:54 PM |
|
1. adımı yapamadım desem yeri Gerçekten bilgi verici bir konu olmuş. Bu nedenle meriti hakettiğini düşünüyorum.
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
October 08, 2018, 02:55:38 PM |
|
1. adımı yapamadım desem yeri Gerçekten bilgi verici bir konu olmuş. Bu nedenle meriti hakettiğini düşünüyorum. teşekkürler hocam, oradaki sitelerden yapamadıysanız images.google.com adresine gidebilirsiniz. Daha sonra ICO sitesi başka sekmede dahi olsa oradaki herhangi bir resmi fare ile sürükleyip o images.google.com adresindeki arama yerine bırakabilirsiniz (görseli buraya bırakın yazacaktır) böylece resmin başka hangi sitelerde olduğunu gösterecektir.
|
|
|
|
necrofurian
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 1
|
|
October 08, 2018, 04:24:16 PM |
|
ekip sahte ve para topluyor, proje iş yapacak türde ama bakıyorsun geliştiricisi yol haritasına uymuyor, hacimsiz borsalarda geziniyor. ya da ekip sahte olmasa bile ico hasılatını alıp kaçtığı oluyor. bu işlerin garantisi yok. sonu sürpriz yumurta resmen.
|
gemstra |▌ The Future of Social Selling |▌ A blockchain infrastructure ● ● ● ● for the biggest gig economy of tomorrow ● ● ● ●
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
October 09, 2018, 12:23:56 AM |
|
ekip sahte ve para topluyor, proje iş yapacak türde ama bakıyorsun geliştiricisi yol haritasına uymuyor, hacimsiz borsalarda geziniyor. ya da ekip sahte olmasa bile ico hasılatını alıp kaçtığı oluyor. bu işlerin garantisi yok. sonu sürpriz yumurta resmen.
Hocam 2018'de yol haritasına uyan proje neredeyse hiç görmedim, sadece 1-2 tane düzgün çalışan ekibe rastladım. Ekibin iyi gözükmesi dediğiniz gibi iyi ve zamanında işler çıkaracakları anlamına gelmiyor, artık piyango gözüyle bakılıyor projelere resmen ne getirse kardır.
|
|
|
|
nazymzhu
Jr. Member
Activity: 248
|
|
October 09, 2018, 12:55:21 AM |
|
Teşekkürler kardeş bu icolardan patlayanlar çok diye biliyorum dikkat etmemiz gerekli icolara girerken bazılar scam çıkıyor topladıklarını alıp bahamalarda tatil sürüyolar hele türk icolar bunlar çok dolandırıcı çıkarıyo malesef
|
|
|
|
yavuzcelik
Member
Activity: 168
Merit: 10
|
|
October 09, 2018, 11:10:12 AM |
|
Ben genelde bountylere katıldığım için böyle bir sıkıntım yok ancak bu makalenin çok iyi derlendiğini görüyorum bunun için gerçekten teşekkür ederim.
|
Virtual Rehab➣➣➣ Psychological Rehabilitation for Vulnerable Populations
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
October 09, 2018, 04:06:17 PM |
|
Teşekkürler kardeş bu icolardan patlayanlar çok diye biliyorum dikkat etmemiz gerekli icolara girerken bazılar scam çıkıyor topladıklarını alıp bahamalarda tatil sürüyolar hele türk icolar bunlar çok dolandırıcı çıkarıyo malesef
Aynen hocam bunun hukuki yolları da yok sanırım, vicdan meselesi artık. Alan arkasına bakmadan kaçıyor ara ki bulasın, bulup napacaksın o da var... Ben genelde bountylere katıldığım için böyle bir sıkıntım yok ancak bu makalenin çok iyi derlendiğini görüyorum bunun için gerçekten teşekkür ederim.
Hocam bounty de olsa baya zaman harcıyoruz, bir şeyler gelir vs. diye ümit ederken ortadan kayboluyorlar malesef. Teşekkür ederim yorumunuz için.
|
|
|
|
Suleiman the Magnificent
|
|
October 09, 2018, 04:45:45 PM |
|
Elinize sağlık güzel bir paylaşım olmuş. Son dönemde sahte ekipler vs. çok fazla arttı. Adamlar utanmasa instagramdan çaldıkları tatil fotoğraflarını ekip fotosu diye yapıştırıp geçecekler Bu yüzden çok dikkat etmek gerek.
|
|
|
|
KenannT
Member
Activity: 596
Merit: 14
|
|
October 09, 2018, 04:58:16 PM |
|
gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık. bende alexa dan kontrol ediyorum bazen adam diyorki partnerimiz 1mılyon kısıyle iş yapıyor alexadan bi bakıyom siteye bile girilmemiş
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
October 09, 2018, 06:12:41 PM |
|
gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık. bende alexa dan kontrol ediyorum bazen adam diyorki partnerimiz 1mılyon kısıyle iş yapıyor alexadan bi bakıyom siteye bile girilmemiş Doğru, Alexadan kontrol etmek de güzel bir yöntem proje yaparken nasıl kandırırım gözüyle bakıyorlar her şeyin bir sağlaması var ama Elinize sağlık güzel bir paylaşım olmuş. Son dönemde sahte ekipler vs. çok fazla arttı. Adamlar utanmasa instagramdan çaldıkları tatil fotoğraflarını ekip fotosu diye yapıştırıp geçecekler Bu yüzden çok dikkat etmek gerek. Teşekkür ederim hocam herkes dikkate alır umarım
|
|
|
|
campeck
|
|
October 09, 2018, 09:53:18 PM |
|
Tavsiyeler için sağolun. Öyle çok sahtelik var ki üzücü cidden, bounty için para harcamıyoruz ama sahte işleri tanıtmakta istemiyoruz. Bu açıdan ICO yapacakları baştan sona çok titiz değerlendirecek projelere ihtiyaç var. Bireysel olarak bak bak bitmiyorlar.
|
|
|
|
Altcoin Agent
|
|
October 09, 2018, 10:27:26 PM |
|
ingilizcesi iyi olmayan kişiler wp incelemeyebilir belki ama ekip resimlerini anlatmak mantıklı hareket benimde zamanında icolarla ilgilenirken yapmışlığım vardır.artık icoları çok takip etmediğim için pekte bakmıyorum ama bi ara artık aynı adamları farklı projelerde farklı isimlerde görüp farkettiğim zamanlar olmuştu
|
|
|
|
ilonaproda
Jr. Member
Activity: 280
Win-Won-Betfury
|
|
October 10, 2018, 05:58:49 PM |
|
Bilgiler için ayrıca teşekkürler böylelikle öğrenmiş olalım ki her projeye girilmez projeleri iyi araştırmak lazım linkedin geçmişlerine iyi bakmak lazım yeni mi eski mi linkedinleri bunlardanda anlaşılıyor çoğunlukla sahte projeler
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
kevindeangelis
Full Member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
|
|
October 10, 2018, 09:06:05 PM |
|
Hocam ifşa et et bitmez scam icolar millet bedavadan para kazanmanın yolunu bulmuş tek satır kod yazmadan copy past yaparak ico düzenliyor ve ciddi ciddi yatırım bekliyor. İco pazarına düzenleme şart hale geldi.
|
|
|
|
elcezireex
|
|
October 10, 2018, 09:28:53 PM |
|
Güzel bir paylaşım olmuş ayrıca eğer scam bir iconun bountysine katıldıysanız red trust yiyebilirsiniz dikkat edin mağdur olmayın sürekli takip edin icoları...
|
|
|
|
apimembership
|
|
October 10, 2018, 10:35:23 PM |
|
domainleri ne zaman register edilmiş whitepaper başka yerden tamamen alıntımı vs gibi detaylarda bakmaya değer detaylar olarak düşünülebilir.
|
|
|
|
pokeviktor
Sr. Member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
|
|
October 11, 2018, 01:22:39 PM |
|
Sahte ekip, sahte ortak ve ico rating puanlarını sıkı inceleme yaparak anlamanız mümkün. Ciddi bir araştırma neye yatırım yapıp yapmayacağınızı veya hangi bounty kampanyasına katılıp katılmayacağını anlamanızı sağlar.
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Turkish Translator
|
|
October 11, 2018, 01:54:38 PM |
|
domainleri ne zaman register edilmiş whitepaper başka yerden tamamen alıntımı vs gibi detaylarda bakmaya değer detaylar olarak düşünülebilir.
domain kayıt tarihi aklıma gelmemişti hocam güzel bir yöntem cidden, onu tam olarak nereden bakabiliyoruz
|
|
|
|
|