ScarletSunshine (OP)
Jr. Member
Activity: 230
Merit: 9
|
|
October 19, 2018, 08:05:24 AM |
|
Akşam 5 uzattılar bakımı anlamadım böyle bir uzun süre bakımın nedeni nedir arkadaşalr normalde 2 saat dediler 11 de acılcaktı şimdi akşam beşte diyor 6 saat daha uzattılar
|
$CBM ERC20 token can be traded at @UniswapProtocol
https://uniswap.info/token/0x95efd1fe6099f65a7ed524def487483221094947
https://giphy.com/gifs/
|
|
|
krm4700
|
|
October 19, 2018, 08:33:33 AM |
|
evet telegram gruplarında ve resmi twitterde bende gördüm yeni belki yenilikler getirirler sanırım dün bir haber gördüm bir yenilik geliyordu ama şimdi hatırlamıyorum bulursam atarım buraya
|
|
|
|
heidikim
|
|
October 19, 2018, 08:34:28 AM |
|
Binance de bir şeyler oluyor ama bakalım umarım kötü neticeler olmaz. Ben sürekli trade yapan birisi değilim o yüzden borsalarda genelde para tutmuyorum, tavsiyem sizlerde trade yapmıyorsanız sürekli para tutmayın.
|
|
|
|
SRKNGL
Member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
|
|
October 19, 2018, 08:45:23 AM |
|
Plansız bir bakım gibi görünüyor. İnşallah piyasayı etkileyecek bir olay falan yoktur. Zaten piyasadakiler havadan nem kapıyor
|
|
|
|
bigbooss
|
|
October 19, 2018, 09:23:10 AM |
|
Hemen felaket senaryoları kurmayalım herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bakımdan hemen önce gvt almıştım saat beş de açılınca inşallah pump yemiş olarak görürüm tek temennim bu
|
|
|
|
stil3tto
Jr. Member
Activity: 378
Merit: 1
|
|
October 19, 2018, 09:28:20 AM |
|
Adı üstünde bakım. DEX ile alakalı bir şeyler olabilir, veya güncelleme esnasında bir problem fark edip düzeltme yoluna gitmişlerdir. Akla hemen kara senaryolar getirmemek lazım.
|
|
|
|
unihamburg
Member
Activity: 411
Merit: 21
|
|
October 19, 2018, 09:33:52 AM |
|
Web ve App uygulamalarinda herhangi bir sorun yokmus ama masaüstü uygulamasinda birkac sorun varmis. Bazi trade'ler ya hic görünmüyormus ya da yanlis görünüyormus. Sorunun giderilmesi icin sistemi yeniden baslatmalari gerektigini bildirmisler. Birkac dakika icinde siteyi tekrar aktif hale getireceklerini yazmislar simdi twitter'da. https://twitter.com/binance/status/1053209363165306880
|
|
|
|
pckoliq
|
|
October 19, 2018, 09:35:42 AM |
|
12:30 itibari ile bakım bitmiş olup işlemler devam ediyor.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
October 19, 2018, 09:37:48 AM |
|
açıldı az once ama bu nedır boyle herseye konu mu acacaz, bınance acıldı bınance kapandı bınance bakım var bınance coın ekledı bınance coın cıkardı çöplüğe döndü forum,
önemlı konular gozden kacıyor bu sekılde dıkkatlı olalım bence
|
|
|
|
pckoliq
|
|
October 19, 2018, 09:41:03 AM |
|
açıldı az once ama bu nedır boyle herseye konu mu acacaz, bınance acıldı bınance kapandı bınance bakım var bınance coın ekledı bınance coın cıkardı çöplüğe döndü forum,
Fena mı imza kampanyasında olanlar için bol bol scam post atmak için bahane oluyor.
|
|
|
|
mymerlia
Member
Activity: 633
Merit: 15
|
|
October 19, 2018, 01:18:13 PM |
|
Fena mı imza kampanyasında olanlar için bol bol scam post atmak için bahane oluyor. Canı sıkılan bol bol duygusal post açıyor, bitcoin kaçtı uçtu tepetaklak oldu binance uçtu kaçtı geri geldi
|
|
|
|
cemetin54
Member
Activity: 392
Merit: 10
|
|
October 19, 2018, 01:23:52 PM |
|
Bakım iyidir adamlar sistemi düzenliyolar açıkları kapatıyolar zevkine yapılan bir durum değil yani bizler sizler için yapılıyor bu bakımlar ki elimizdekileri ellerindekiler kaybetmesinler diye
|
|
|
|
WaDa
|
|
October 19, 2018, 01:34:32 PM |
|
Demedi demeyin bu borsa bir gün bakıma girecek bir daha da çıkamayacak bunlar alıştırma olarak görüyorum bizi böyle alıştırıyorlar güven kazanıyorlar bir gün uçup gidecekler diyip içinize kurt düşüreyim dedim
|
|
|
|
elismemish
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 4
|
|
October 19, 2018, 02:33:08 PM |
|
Binance bakımları devamlı sık yapsa bu kadar çok mağdur kalmayız bence çok çok bekliyorlar bakımlar için sonra hepsini birden çıkarıyorlar aradan gibime geliyor bundan uzuyor bakım saatleri
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
trc22@gmail.com
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
October 19, 2018, 02:51:38 PM |
|
Sürekli oluyor aslında btcturk de bakıma girdi dün oluyor böyle plansız bakımlar çok buyuk bir kullanıcı kitlesi var binancenin ama geçen gün okudugum bır haberde maılı hack edılen bırısının 2fa ı onayı olmadan transfer yapmasına izin vermısler.
|
|
|
|
Cacabey_40
|
|
October 19, 2018, 05:31:15 PM |
|
Borsa siteleri bakıma girince herkesi bir korku alıyor nedense. Çünkü çoğu kişi yatırımını borsalarda tutuyor.
|
.
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
October 19, 2018, 07:50:52 PM |
|
ne zaman bir borsa bakıma girse ve ne zaman işler biraz uzasa herkeste bir yusuf yusuf modu başlıyor yahu bu kadar ürkmeyin . aksi bir durum olmuştur o sebepten uzamıştır. sorun yok merak etmeyin
|
|
|
|
ZaPpaRa83
|
|
October 19, 2018, 08:07:07 PM |
|
bence de çok fazla büyütecek bişey yok. bir BT çalışanı olarak normal karşılıyorum. bizde de hep planlı bakımlar böyle arada uzar . her zaman olmasa bile illaki arada sırada işi uzatacak bir sorun yaşanır
|
|
|
|
saphine
Jr. Member
Activity: 481
Merit: 1
|
|
October 19, 2018, 08:19:04 PM |
|
Binance son zamanlarda enteresan hareketler yapıyor. Bu aralar baya bir bakıma girmeye başladı. BCPT borsa haberi geldiğinde de durdurmuşlardı işlemleri. Umarım kötü kokular gelmez.
|
|
|
|
bychemist32
|
|
October 19, 2018, 08:43:22 PM |
|
Çok daha önceden sitelerinde duyuru niye yapmıyorlar ben anlamıyorum.Dandik bir borsa da değilki.Hacim müthiş,herşey müthiş ancak bakım vs olayları çok fazla oluyor bu borsa.Şu da var;binanceye asla güvenilmez.
|
▔▔▔▔▔
|
|
|
|