TechCrunch kurucusu Michael Arrington, yaptığı devasa XRP işleminin ardından XRP'ye övgülerde bulundu.
TechCrunch’ın kurucusu Michael Arrington XRP’nin hızlı ve ucuz bir şekilde para taşımak için oldukça kullanışlı olduğunu kaydetti. Ripple’ı veya XRP’yi eleştirmenin de hiç adil olmadığını çünkü son derece iyi ürünlere sahip olduklarını ekledi.
Kripto para dünyasındaki hizipçiliği saçma bulduğunu belirten Arrington’ın konuşmasından bazı satır başları şu şekilde:
Ripple’ın ürünleri ucuz ve hızlı para taşımaya yardımcı oluyor ve bu büyük bir ihtiyacı gideriyor.
Bizim gibi bir yatırım fonu için XRP kullanmak gerçekten çok harika. Şirket için XRP ile 50 milyon doları 2 saniyede taşıdık ve 30 cent tuttu. Bunu itibari para veya Bitcoin’le bu kadar hızlı ve ucuz bir şekilde yapmanız mümkün değil. Birine geri para yollayacağımız zaman tekrar XRP kullanabiliriz. Uluslararası havaleler için üç gün beklemeye veya ABD içi havaleler için bir gün beklemeye gerek yok. Havale ücreti ödemiyoruz.
Ripple’ın anlamanın neden bu kadar zor olduğunu anlamıyorum. Din savaşları bir yana, hizipçilik bir yana, bazı şeyleri gerçekten iyi yapıyor ve onu bu yüzden seviyoruz. Bunları söyledim ya, sırf XRP kullanıyoruz diye beni XRP’nin özel avukatı falan sanmayın. Onlar için çalışmıyorum, sınırlı sorumlu ortağımız değiller. XRP sahibi diğer insanlar… Onları seviyorum. Bence harikalar, ancak bu noktada varlık temelimizin %5’inden azlar. XRP’ye yatırım yapıyoruz, ancak yatırımlarımızın çoğu diğer şeylerde.
Kaynak: cryptoglobe.com