Merhaba,Arkadaşlar
Spotify Hesaplar satıyorum.
Tanesi 2$.
Ödeme şekli ETH.
İlk gönderimi ben yaparım.
Sonra siz ödemeyi yaparsınız.
Arkadaşım, hakkında söylenenler kötü:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5055158.0Gel bu arkadaşın parasını iade et. Kendini daha iyi hissedeceksin.
Onur, şeref, haysiyet para ile satın alınamaz. Ama bugün sana bunları para ile kazanma fırsatı doğdu.
Hakkını yediğin adamın, hakkını geri ver. O zaman hepimizin gözünde yükseleceksin. İnsan hata yapar, ne şanslısın ki; geri dönülebilecek bir hata dasın.
Bizim insanımız yufka yüreklidir, bir o kadar da büyük yüreklidir. Af edilirsin, belki bir dost, arkadaş kazanırsın. Yapma bunu, yanlışından geri dön.
Özür dilemesini bil, mert, yiğit bir delikanlı ol.
Adamın hakkını geri ver.
Ben gecemi gündüzüme kattım o parayı biriktirmek için, stres altında ticaret yaptım. Kaldı ki hastalığım gereği de fazla sinir ve stres bana yasak fakat akşam sinir krizi geçirdim, uykumdan da oldum. İnsanlara güvenmek, iyilik etmek gerçekten yaramıyor. Yediği her lokma zehir zıkkım olsun, umarım ki benim yaşadığım hüzüntünün kat ve kat fazlasını yaşayacaktır. Kendisinin onur, şeref ve haysiyeti ne yazık ki yokmuş ki böyle bir yol seçmiş. Bu dakikadan sonra iade yapacağını da sanmıyorum, çoktan harcamış gönderdiğim parayı. Umarım yakın zamanda kendisinin evine acı haber düşer de o zaman yaptığının cezasını bulmuş olur.
NOT: Konu sahibi şahsiyetsizin bir yakının kaybetmesi amacı ile ''umarım kendisinin evine acı haber düşer.'' yazmadım. Bu gibi kişilerin sürünmesi, acı çekmesi gerekiyor.
Bu arada yüksek bir ihtimalle kişi yeni açtığı hesabı ile konuyu takip ediyor ve gülüyordur.