A co to za zmiany? Znasz stare/nowe wartości?
W przypadku mojej kampani wymóg spadł z 20 postów na 15. Dla mnie to super wiadomość, bo moja normalna aktywność na forum to własnie koło 12-16 postów tygodniowo. Tyle to i bez sygnaturek robiłem. Przy wymogu 20 postów musiałem na siłę dociągać ostatnie kilka sztuk w niedzielę zwykle na angielskich wątkach o altcoinach. Tak to płacą mi za hobby

.
Bardzo ciekawą cechą jest to że sygnatura przypisana jest do profilu osoby a nie do posta, strata piszącego powoduje że wszystkie historyczne posty tracą opłaconą sygnaturę i zostają przechwycone przez nowego sponsora. Wydaje się że konsekwencją może być usilne staranie się by utrzymać "pracownika" w którego się już zainwestowało - a w zasadzie im więcej zainwestowało tym bardziej warto go utrzymać. Samonakręcająca się spirala...
Tak, to jest super w przypadku na prawdę dobrych użytkowników. Warto ich mieć, bo ich posty są wszędzie na forum. Ale z drugiej strony jak zamienia się 1 legendary na drugiego legendary o porównywalnym poziomie to traci się stare posty jednego a zyskuje stare posty nowego. Więc w sumie wychodzi na zero.
aby nie stracić kolejnych dobrych uczestników, a także aby utrzymać atrakcyjność swoich kampanii, Hhampuz wprowadził pewne zmiany w niektórych swoich kampaniach (Robeet, Duelbits i TrustDice) dotyczące minimalnej wymaganej liczby tygodniowych postów👌
w ten sposób chce Hhampuz pozostać konkurencyjny w stosunku do nowych kampanii, które pojawiły się dzięki icopress

myślę, że cały ten proces może być tylko pozytywny dla nas wszystkich uczestników i jestem bardzo ciekawy, czy inne kampanie/bounty menedżery podążą tym samym krokiem...
Właśnie sie zastanawiałem skąd ten pomysł i miła niespodzianka. A co to za kampanie icopress?