Blockchain sitesi bir çok kişinin bildiği gibi 25 dolarlık xlm dağıtıyor. Ne yazık ki bu olay pek paylaşılmıyor yada insanlar piyasanın kötü halinden dolayı pek umursamıyor daha önce paylaşılmıştır belki ama ben genede bu konu hakkında bilgilerimi paylaşıp son çağrıyıda yapayım.
İlk olarak blockchain sadece onaylı hesaplara 25 dolarlık xlm yi dağıtıyor yani sahte hesaplarla gidip xlm leri alamazsınız. Burda önemli olan ailenizdeki insanları üye yapıp gelen para miktarını artırabilirsiniz misal olarak aileniz 4 kişi ise 100 dolar cepte
ama benim asıl dikkat çekmek istediğim nokta coinlerin bu ölü zamandaki 100 dolarlık değeri piyasanın iyi olduğu zamanda 1000 dolar olmaması için hiç bir sebeb yok .
Peki iyi diyorsunda biz bu coinleri nasıl alıcaz kısmına gelirsek.
ilk olarak
https://www.blockchain.com sitesine giriş yapıp üye oluyoruz ve ondan sonra üyeliğimizi maillerimiz den onaylıyoruz.Bu işlemi yaptıktan sonra giriş yaparken dikkat etmemiz gereken bir diğer husus ise site deki hesabiniza mail ile değil size attıkları mail deki cüzdan kimliği ile giriş yapabiliyorsunuz.
şimdi gelelim bedava xlm leri nasıl alıyoruz onunda linki bu:
https://www.blockchain.com/getcryptoburaya da üye olduğunuz emailinizi yazıp sıraya giriyorsunuz peki burda sıra bize geldiğinde nelere dikkat edicez şimdi size gelicek olan mail de sıra size geldi coinlerinizi alın yazıyor, bu mail gereksizlere de gelebilir dikkat edin.
şimdi gelelim can alıcı kısma mail e tıklayıp giriş yaparsanız sizden üyeliğinizin onaylı hale gelmesi için foto ve pasaport ve benzeri bir şeyin fotoğrafını istiyor eğer bu işlemi yaparsanız ertesi gün hesabınıza o günün değerinden 25 dolarlık xlm geliyor misal bana 166 tane geldi şuan 24 dolar yapıyor. burdaki olay üyeliği onaylayacağınız zamanı iyi seçerseniz daha yüksek miktarda coin alabilirsiniz yani piyasa daha düşer diyorsanız biraz bekleyip üyeliğinizi öyle onaylatın derim.
Umarım faydalı olur paylaştığım linklerde herhangi bir ref falan yok yani ben bir şey kazanmıyorum
herkese bol kazançlar.
Edit:Bazı arkadaşlar kyc yapmamış bu arkadaşların kyc yapmalarına gerek yok, ne zaman size gel coinleri al diye mail gelir o zaman kyc yapın.
Açıkcası kyc yaparsanız belki vermeyebilir bile veya geç verirler ben herkese xlmleri vericeklerini düşünüyorum ama bunu uzun bir süreye yayabilirler malum miktar büyük coin in tahtasını etkileyebilir.