Bitcoin Forum
January 16, 2021, 03:25:56 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 2FA problemi  (Read 183 times)
Neo.op
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 254



View Profile WWW
December 19, 2018, 11:55:12 AM
 #1

Arkadaşlar borsalardaki 2fa kodlarımın hepsini bir kenara yazıp telefonu resetledim.Tekrar başlattım kodları girdim ama hiçbir kod çalışmıyor.Hiçbir borsaya giriş yapamıyorum.Sebebi nedir?Google 2fayı resetleyince her kod sıfırlanıyor mu Sad

LYR▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄█████▓▓▓▓▓▓▓▓█████▄
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▄████▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▄▓▓███████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▄▓▓█████
▓▓▓▓▓▓▓▓█████████▄███
▓▓▓▓▓▓▓██████▀███▄
▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓█████
▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓█████
▓▓▓▓██████▄▄▄▄▄██████
▓▓▓██████████████████
▓▓███████████████████
██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
 ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
LYRA  Loyalty Rewards on Blockchain
══════════════════════[ Main Features ]══════════════════════
Customizable tokens ███NFT███ DeFi███ DEX███ Revenue share
1610810756
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1610810756

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1610810756
Reply with quote  #2

1610810756
Report to moderator
1610810756
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1610810756

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1610810756
Reply with quote  #2

1610810756
Report to moderator
1610810756
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1610810756

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1610810756
Reply with quote  #2

1610810756
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1610810756
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1610810756

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1610810756
Reply with quote  #2

1610810756
Report to moderator
1610810756
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1610810756

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1610810756
Reply with quote  #2

1610810756
Report to moderator
PHI1618
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1237



View Profile
December 19, 2018, 12:00:28 PM
 #2

Arkadaşlar borsalardaki 2fa kodlarımın hepsini bir kenara yazıp telefonu resetledim.Tekrar başlattım kodları girdim ama hiçbir kod çalışmıyor.Hiçbir borsaya giriş yapamıyorum.Sebebi nedir?Google 2fayı resetleyince her kod sıfırlanıyor mu Sad
Nasıl yani?
Authenticator'u açıp size verdiği kodları mı yedeklediniz? İyi de onlar her 30 saniyede yenileniyor zaten hiç mi dikkat etmediniz? O kodlar anlık geçici kodlar.
Sizin yedeklemeniz gereken borsada 2fa'yı açarken size verdiği kod. Onu yedeklemeniz lazımdı. İlk açarkenki verdiği 16-18 haneli kodu ya da size verdiği karekod'u yedeklediyseniz sorun olmaz. Ama onlar yoksa geçmiş olsun. Hepsiyle tek tek uğraşmanız lazım. Her borsanın 2FA sıfırlama süreci farklı. Epey uğraştırır sizi.

.AMEPAY.
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄

▄██████▄▄█▀ ▀█▄▄██████▄
███████  ▀▀█▄██▀▀▄███████
███████ █ ▄ █ ▄▀▀▄███████
████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████
▀█████████▄█ █ ▄██████████▀
▀████████  ▀▀▀  ████████▀
▀█████████████████████▀
▀██
███████████████▀
▀▀█████████▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
│▌
       AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄
█████████  ▀█████
███████▀     ▀███
██████▀  ▄█▄  ▀██
██████▄  ▀█▀  ▄██
███████▄     ▄███
█████████  ▄█████
▀██████▀ ▄██████▀
   AME TRADE HERE
   ▐███▄
   ████▌
▐██████████▄
████████████
 ████▌  █████
▐████  ▄████
██████████▀
 ▀█████▀▀
▐│
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄

▄██████▄▄█▀ ▀█▄▄██████▄
███████  ▀▀█▄██▀▀▄███████
███████ █ ▄ █ ▄▀▀▄███████
████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████
▀█████████▄█ █ ▄██████████▀
▀████████  ▀▀▀  ████████▀
▀█████████████████████▀
▀██
███████████████▀
▀▀█████████▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Neo.op
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 254



View Profile WWW
December 19, 2018, 12:27:31 PM
 #3

Arkadaşlar borsalardaki 2fa kodlarımın hepsini bir kenara yazıp telefonu resetledim.Tekrar başlattım kodları girdim ama hiçbir kod çalışmıyor.Hiçbir borsaya giriş yapamıyorum.Sebebi nedir?Google 2fayı resetleyince her kod sıfırlanıyor mu Sad
Nasıl yani?
Authenticator'u açıp size verdiği kodları mı yedeklediniz? İyi de onlar her 30 saniyede yenileniyor zaten hiç mi dikkat etmediniz? O kodlar anlık geçici kodlar.
Sizin yedeklemeniz gereken borsada 2fa'yı açarken size verdiği kod. Onu yedeklemeniz lazımdı. İlk açarkenki verdiği 16-18 haneli kodu ya da size verdiği karekod'u yedeklediyseniz sorun olmaz. Ama onlar yoksa geçmiş olsun. Hepsiyle tek tek uğraşmanız lazım. Her borsanın 2FA sıfırlama süreci farklı. Epey uğraştırır sizi.


Sizce 30 saniyelik kodlardan mı bahsediyorum Smiley Tüm borsalardaki 2fa kodlarını ekran alıntısı yapıp kopyaladım hocam.Ama şuan giriş yapamıyorum.Hiçbir borsanın 2fa kodu çalışmıyor.Böyle saçmalık görmedim.

LYR▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄█████▓▓▓▓▓▓▓▓█████▄
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▄████▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▄▓▓███████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▄▓▓█████
▓▓▓▓▓▓▓▓█████████▄███
▓▓▓▓▓▓▓██████▀███▄
▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓█████
▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓█████
▓▓▓▓██████▄▄▄▄▄██████
▓▓▓██████████████████
▓▓███████████████████
██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
 ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
LYRA  Loyalty Rewards on Blockchain
══════════════════════[ Main Features ]══════════════════════
Customizable tokens ███NFT███ DeFi███ DEX███ Revenue share
PHI1618
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1237



View Profile
December 19, 2018, 12:34:01 PM
 #4

Arkadaşlar borsalardaki 2fa kodlarımın hepsini bir kenara yazıp telefonu resetledim.Tekrar başlattım kodları girdim ama hiçbir kod çalışmıyor.Hiçbir borsaya giriş yapamıyorum.Sebebi nedir?Google 2fayı resetleyince her kod sıfırlanıyor mu Sad
Nasıl yani?
Authenticator'u açıp size verdiği kodları mı yedeklediniz? İyi de onlar her 30 saniyede yenileniyor zaten hiç mi dikkat etmediniz? O kodlar anlık geçici kodlar.
Sizin yedeklemeniz gereken borsada 2fa'yı açarken size verdiği kod. Onu yedeklemeniz lazımdı. İlk açarkenki verdiği 16-18 haneli kodu ya da size verdiği karekod'u yedeklediyseniz sorun olmaz. Ama onlar yoksa geçmiş olsun. Hepsiyle tek tek uğraşmanız lazım. Her borsanın 2FA sıfırlama süreci farklı. Epey uğraştırır sizi.


Sizce 30 saniyelik kodlardan mı bahsediyorum Smiley Tüm borsalardaki 2fa kodlarını ekran alıntısı yapıp kopyaladım hocam.Ama şuan giriş yapamıyorum.Hiçbir borsanın 2fa kodu çalışmıyor.Böyle saçmalık görmedim.
Bir an öyle anladım Cheesy
Android mi kullanıyorsunuz iOs mu?
Android'de authenticator'u açınca "Ayarlar>Kodlar için zaman düzeltme>Şimdi senkronize et" seçeneği umarım sorununuzu çözer. Bi deneyin derim.

.AMEPAY.
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄

▄██████▄▄█▀ ▀█▄▄██████▄
███████  ▀▀█▄██▀▀▄███████
███████ █ ▄ █ ▄▀▀▄███████
████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████
▀█████████▄█ █ ▄██████████▀
▀████████  ▀▀▀  ████████▀
▀█████████████████████▀
▀██
███████████████▀
▀▀█████████▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
│▌
       AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄
█████████  ▀█████
███████▀     ▀███
██████▀  ▄█▄  ▀██
██████▄  ▀█▀  ▄██
███████▄     ▄███
█████████  ▄█████
▀██████▀ ▄██████▀
   AME TRADE HERE
   ▐███▄
   ████▌
▐██████████▄
████████████
 ████▌  █████
▐████  ▄████
██████████▀
 ▀█████▀▀
▐│
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄

▄██████▄▄█▀ ▀█▄▄██████▄
███████  ▀▀█▄██▀▀▄███████
███████ █ ▄ █ ▄▀▀▄███████
████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████
▀█████████▄█ █ ▄██████████▀
▀████████  ▀▀▀  ████████▀
▀█████████████████████▀
▀██
███████████████▀
▀▀█████████▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Neo.op
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 254



View Profile WWW
December 19, 2018, 12:36:56 PM
 #5

Arkadaşlar borsalardaki 2fa kodlarımın hepsini bir kenara yazıp telefonu resetledim.Tekrar başlattım kodları girdim ama hiçbir kod çalışmıyor.Hiçbir borsaya giriş yapamıyorum.Sebebi nedir?Google 2fayı resetleyince her kod sıfırlanıyor mu Sad
Nasıl yani?
Authenticator'u açıp size verdiği kodları mı yedeklediniz? İyi de onlar her 30 saniyede yenileniyor zaten hiç mi dikkat etmediniz? O kodlar anlık geçici kodlar.
Sizin yedeklemeniz gereken borsada 2fa'yı açarken size verdiği kod. Onu yedeklemeniz lazımdı. İlk açarkenki verdiği 16-18 haneli kodu ya da size verdiği karekod'u yedeklediyseniz sorun olmaz. Ama onlar yoksa geçmiş olsun. Hepsiyle tek tek uğraşmanız lazım. Her borsanın 2FA sıfırlama süreci farklı. Epey uğraştırır sizi.


Sizce 30 saniyelik kodlardan mı bahsediyorum Smiley Tüm borsalardaki 2fa kodlarını ekran alıntısı yapıp kopyaladım hocam.Ama şuan giriş yapamıyorum.Hiçbir borsanın 2fa kodu çalışmıyor.Böyle saçmalık görmedim.
Bir an öyle anladım Cheesy
Android mi kullanıyorsunuz iOs mu?
Android'de authenticator'u açınca "Ayarlar>Kodlar için zaman düzeltme>Şimdi senkronize et" seçeneği umarım sorununuzu çözer. Bi deneyin derim.

Hocam onu denedim olmadı kafayı yemek üzereyim.Kimisi saat ayarların bozuk falan diyor herşeyim olması gerektiği gibi..olan formattan sonra oldu.Bugün başka bir telefon üzerinde de deneyeceğim.

LYR▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄█████▓▓▓▓▓▓▓▓█████▄
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▄████▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▄▓▓███████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▄▓▓█████
▓▓▓▓▓▓▓▓█████████▄███
▓▓▓▓▓▓▓██████▀███▄
▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓█████
▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓█████
▓▓▓▓██████▄▄▄▄▄██████
▓▓▓██████████████████
▓▓███████████████████
██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
 ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
LYRA  Loyalty Rewards on Blockchain
══════════════════════[ Main Features ]══════════════════════
Customizable tokens ███NFT███ DeFi███ DEX███ Revenue share
PHI1618
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1237



View Profile
December 19, 2018, 01:20:00 PM
 #6

Arkadaşlar borsalardaki 2fa kodlarımın hepsini bir kenara yazıp telefonu resetledim.Tekrar başlattım kodları girdim ama hiçbir kod çalışmıyor.Hiçbir borsaya giriş yapamıyorum.Sebebi nedir?Google 2fayı resetleyince her kod sıfırlanıyor mu Sad
Nasıl yani?
Authenticator'u açıp size verdiği kodları mı yedeklediniz? İyi de onlar her 30 saniyede yenileniyor zaten hiç mi dikkat etmediniz? O kodlar anlık geçici kodlar.
Sizin yedeklemeniz gereken borsada 2fa'yı açarken size verdiği kod. Onu yedeklemeniz lazımdı. İlk açarkenki verdiği 16-18 haneli kodu ya da size verdiği karekod'u yedeklediyseniz sorun olmaz. Ama onlar yoksa geçmiş olsun. Hepsiyle tek tek uğraşmanız lazım. Her borsanın 2FA sıfırlama süreci farklı. Epey uğraştırır sizi.


Sizce 30 saniyelik kodlardan mı bahsediyorum Smiley Tüm borsalardaki 2fa kodlarını ekran alıntısı yapıp kopyaladım hocam.Ama şuan giriş yapamıyorum.Hiçbir borsanın 2fa kodu çalışmıyor.Böyle saçmalık görmedim.
Bir an öyle anladım Cheesy
Android mi kullanıyorsunuz iOs mu?
Android'de authenticator'u açınca "Ayarlar>Kodlar için zaman düzeltme>Şimdi senkronize et" seçeneği umarım sorununuzu çözer. Bi deneyin derim.

Hocam onu denedim olmadı kafayı yemek üzereyim.Kimisi saat ayarların bozuk falan diyor herşeyim olması gerektiği gibi..olan formattan sonra oldu.Bugün başka bir telefon üzerinde de deneyeceğim.
Çok garip gerçekten.
2FA açarken sadece kod mu yedeklediniz yoksa karekod da var mı? Karekod varsa bi de ordan deneyin, kodlarda yanlışlık falan mı var acaba?
Ekran alıntısı diyosunuz gerçi. Karekod vardır umarım. Gerçi kod da karekod'un çözülmüş hali.
Bi gariplik var cidden.

Başka telefon yerine nox gibi bi android emülatör kurun bilgisayara, ona authenticator'u kurup ordan deneyebilirsiniz.

.AMEPAY.
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄

▄██████▄▄█▀ ▀█▄▄██████▄
███████  ▀▀█▄██▀▀▄███████
███████ █ ▄ █ ▄▀▀▄███████
████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████
▀█████████▄█ █ ▄██████████▀
▀████████  ▀▀▀  ████████▀
▀█████████████████████▀
▀██
███████████████▀
▀▀█████████▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
│▌
       AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄
█████████  ▀█████
███████▀     ▀███
██████▀  ▄█▄  ▀██
██████▄  ▀█▀  ▄██
███████▄     ▄███
█████████  ▄█████
▀██████▀ ▄██████▀
   AME TRADE HERE
   ▐███▄
   ████▌
▐██████████▄
████████████
 ████▌  █████
▐████  ▄████
██████████▀
 ▀█████▀▀
▐│
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄

▄██████▄▄█▀ ▀█▄▄██████▄
███████  ▀▀█▄██▀▀▄███████
███████ █ ▄ █ ▄▀▀▄███████
████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████
▀█████████▄█ █ ▄██████████▀
▀████████  ▀▀▀  ████████▀
▀█████████████████████▀
▀██
███████████████▀
▀▀█████████▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
onurgozupek
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1021
Merit: 386


https://twitter.com/onurgozupek


View Profile WWW
December 19, 2018, 02:04:42 PM
 #7

2FA kodları genelde saat problemi yüzünden çalışmazlar. Saat ayarını otomatik yapıp tekrar deneyin. Eğer Google Authenticator haricinde bir uygulama kullanıyorsanız, saat senkronizasyon ayarı olabilir, ona dikkat edin.

BtcTurk | PRO yurtdışından kullanıcılara da açıldı! Üstelik kriptopara ve TRY çekim ücreti yok https://pro.btcturk.com
Lifekeeper
Member
**
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 24


View Profile
December 19, 2018, 08:04:21 PM
 #8

Hocam suanda borsalarda 2fa yi ilk aktive ederken size verilen 20-30 haneli kodu kaydettiginizi farzederek yaziyorum. O kodlarda sorun yok diyorsunuz , ok.

Saat ayarindanda bahsedilmis sanirim o konuyuda denemissinizdir, o konuyada , ok.

Aklima gelen son bir ihtimal var , zaman zaman benimde basima geliyor bide onu deneyin (zaten denemissinizdir ama bi ihtimal denemediyseniz diye yaziyorum). Cep telefonunuzdaki google authenticator uygulamasini bi kapatip acin. Yani komple kapatin, sonra komple acin, hani arka plandada kalmasin. Bazen benim iphonex de takiliyor hep ayni kodu uretiyor bende giriyorum giriyorum olmuyor sonra 2-3 deneyince farkediyorumki hep ayni kodu uretiyor, ac kapa yapiyorum duzeliyor. Bide bunu deneyin suana kadar denemediyseniz.

Gecmis olsun insallah kisa surede cozum bulabilirsiniz.



Stabilitelim
Member
**
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 14


View Profile
December 20, 2018, 11:01:02 AM
 #9

Büyük ihtimal saat probleminden dolayı bu tür hatalar alınıyor.Yani cihaz formatlandıktan sonra elinizdeki cihaz ile girdiğiniz platformlardaki 2fa lar eşleşmiyor.Bence bu işlerden anlayan birini çağırın.

░░▒▒▓▓▓▓▓************** DFINANCE is New Age of DEFI **************▓▓▓▓▓▒▒░░
░░▒▒▓▓▓▓* Bitcointalk ▐  TwitterReddit ▐  Telegram ▐  Github ▐  Discord *▓▓▓▓▒▒░░
░░▒▒▓▓▓** A Non-Code Platform for Decentralized Trading Instruments **▓▓▓▒▒░░
alainn
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 1


View Profile WWW
December 23, 2018, 10:02:16 AM
 #10

Hocam kodları yedeklemek dışında borsalardan 2fa disable edip tekrar enable yapaydınız daha sağlam olurdu.

              Silica NeXus                 
▄▄▄▄▄  Crowdfund the Nexus  ▄▄▄▄▄
bobita
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 891



View Profile
December 23, 2018, 02:50:09 PM
 #11

Ben bir kere sizin de kaydettim dediğiniz kodla sonradan başka telefona yükleme yapıp denemiştim ve üretilen kodlar kabul edilmemişti, karekodu kaydetmiştim, silip onunla yükledim (yine diğer telefona) ve yine kabul etmedi (zaman senkronizasyonunda sıkıntı yok). O zamandan beridir Authy kullanıyorum, ancak telefon değiştirirken yine de ne olur ne olmaz diyerek tek tek iptal etmeyi tercih ettim, sıkıntı çıkıp sonradan debelenmektense baştan biraz zaman harcamak daha mantıklı diye düşündüm. Hydro 2Fa gibi tam güvenilir sistemler yaygınlaşana kadar böyle sorunlar yaşanacak gibi görünüyor.

.AMEPAY.
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄

▄██████▄▄█▀ ▀█▄▄██████▄
███████  ▀▀█▄██▀▀▄███████
███████ █ ▄ █ ▄▀▀▄███████
████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████
▀█████████▄█ █ ▄██████████▀
▀████████  ▀▀▀  ████████▀
▀█████████████████████▀
▀██
███████████████▀
▀▀█████████▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
│▌
       AME TRADE HERE
▄██████▄ ▀██████▄
█████████  ▀█████
███████▀     ▀███
██████▀  ▄█▄  ▀██
██████▄  ▀█▀  ▄██
███████▄     ▄███
█████████  ▄█████
▀██████▀ ▄██████▀
   AME TRADE HERE
   ▐███▄
   ████▌
▐██████████▄
████████████
 ████▌  █████
▐████  ▄████
██████████▀
 ▀█████▀▀
▐│
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄█████████▀▀▄▀▀█████████▄

▄██████▄▄█▀ ▀█▄▄██████▄
███████  ▀▀█▄██▀▀▄███████
███████ █ ▄ █ ▄▀▀▄███████
████████ █ █ █ ▄▀▀▄████████
▀█████████▄█ █ ▄██████████▀
▀████████  ▀▀▀  ████████▀
▀█████████████████████▀
▀██
███████████████▀
▀▀█████████▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Neo.op
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 254



View Profile WWW
December 24, 2018, 09:58:23 AM
 #12

Sorunu çözdüm arkadaşlar.Telefonun saat ayarlarıyla ilgili kısım yanlışmış.Aslında saat demek doğru olmaz.1 gün geriden gidiyormuş telefon.Onu anca telefoncuda anlayabildik.Bazen insan gözünün önündeki şeyi göremeyebiliyor.

LYR▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄█████▓▓▓▓▓▓▓▓█████▄
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▄████▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▄▓▓███████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▄▓▓█████
▓▓▓▓▓▓▓▓█████████▄███
▓▓▓▓▓▓▓██████▀███▄
▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓█████
▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓█████
▓▓▓▓██████▄▄▄▄▄██████
▓▓▓██████████████████
▓▓███████████████████
██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
 ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
LYRA  Loyalty Rewards on Blockchain
══════════════════════[ Main Features ]══════════════════════
Customizable tokens ███NFT███ DeFi███ DEX███ Revenue share
onurgozupek
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1021
Merit: 386


https://twitter.com/onurgozupek


View Profile WWW
December 24, 2018, 10:27:18 AM
 #13

Sorunu çözdüm arkadaşlar.Telefonun saat ayarlarıyla ilgili kısım yanlışmış.Aslında saat demek doğru olmaz.1 gün geriden gidiyormuş telefon.Onu anca telefoncuda anlayabildik.Bazen insan gözünün önündeki şeyi göremeyebiliyor.

Biz ne deduk?  Grin Geçmiş olsun...

BtcTurk | PRO yurtdışından kullanıcılara da açıldı! Üstelik kriptopara ve TRY çekim ücreti yok https://pro.btcturk.com
Neo.op
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 254



View Profile WWW
December 26, 2018, 07:59:14 AM
 #14

Sorunu çözdüm arkadaşlar.Telefonun saat ayarlarıyla ilgili kısım yanlışmış.Aslında saat demek doğru olmaz.1 gün geriden gidiyormuş telefon.Onu anca telefoncuda anlayabildik.Bazen insan gözünün önündeki şeyi göremeyebiliyor.

Biz ne deduk?  Grin Geçmiş olsun...

Teşekkürler .İnanın ben bunu  ciddi incelediğim halde farkedemedim.Çünkü yanlış yere bakıyordum.En son telefoncuda farkettim zaten.İnternetten araştırdığımda da genel olarak bu problem oluyormuş

LYR▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄█████▓▓▓▓▓▓▓▓█████▄
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▄████▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▄▓▓███████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▄▓▓█████
▓▓▓▓▓▓▓▓█████████▄███
▓▓▓▓▓▓▓██████▀███▄
▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓█████
▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓█████
▓▓▓▓██████▄▄▄▄▄██████
▓▓▓██████████████████
▓▓███████████████████
██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
 ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
LYRA  Loyalty Rewards on Blockchain
══════════════════════[ Main Features ]══════════════════════
Customizable tokens ███NFT███ DeFi███ DEX███ Revenue share
motors
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 458
Merit: 258


🌟 Blockchain Uzmanı, Madenci


View Profile
December 26, 2018, 12:39:54 PM
 #15

Sorunu çözdüm arkadaşlar.Telefonun saat ayarlarıyla ilgili kısım yanlışmış.Aslında saat demek doğru olmaz.1 gün geriden gidiyormuş telefon.Onu anca telefoncuda anlayabildik.Bazen insan gözünün önündeki şeyi göremeyebiliyor.
Geçmiş olsun, inanın ilk okuduğumda kendi kodlarımı kaybetmiş kadar üzülmüştüm. Şimdi ise bulunduğuna çok sevindim.

Bir gün tüm dünyada kağıt paraların yerini dijital paralar alacak. 💡 ฿ I T C O I N  C Ü Z D A N I M : 164EpXkJXDxCqBAYqA46s8vMLBdeDKTQ4p 💡
freim
Member
**
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 42


View Profile
December 27, 2018, 05:20:46 PM
 #16

aslında bu 2Fa problemi değil, yapılan yanlış bir uygulama sorunu neyseki çözülmüş eğer çözülmesiydi o 2fa olan yerlerle iletişime geçmek durumunda kalacaktı, saat problemi benimde ilk başta direk aklıma gelendi bende önce yazanlar olmuş zaten.
brciso135246
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 373
Merit: 1


View Profile
December 28, 2018, 12:42:28 AM
 #17

Haha aynen gozunun onundeki şeyi goremeyip samanda iğne aramaya benzemiş ama en mantıklısı tum 2fa ları disable edip oyle reset işlerine bulaşmak. Bizimde yakın zamanda basımıza gelecek seylerden bu problem. Her taraf kod oldu program oldu. Aklımızda olsun bu konu.
valheru
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 488
Merit: 115



View Profile
January 01, 2019, 04:21:42 PM
 #18

Evet bu olay saatten dolayı kaynaklanıyor ve android cihazlarda daha çok oluyor. 2FA Kodu çalışmıyorken eğer saat otomatikte ise el ile ayarların veya tersi durum da tam zıttını yapın.
Bu arada google authenticator telefona format atılınca bütün kodlar gidiyor ve gmail ile bağdaştıramıyorsunuz başıma geldi cidden kötü bir durum, o yüzden artık Authy kullanıyorum
Hem telefon hem masaüstü uygulaması var ve çok daha pratik / güvenli. Format sonrası e-posta adresiniz ile geri alabiliyorsunuz kodlarınızı.

R.R.L.
Neo.op
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 254



View Profile WWW
January 01, 2019, 05:35:07 PM
 #19

Arkadaşlar sorunu çözdüm teşekkür ediyorum ilginiz için.Bazı arkadaşlar özelden hala öneride bulunuyor ama yorumları takip etmiyorsunuz sanırım.Konuyu kilitliyorum.

LYR▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄█████▓▓▓▓▓▓▓▓█████▄
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▄████▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▄▓▓███████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▄▓▓█████
▓▓▓▓▓▓▓▓█████████▄███
▓▓▓▓▓▓▓██████▀███▄
▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓█████
▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓█████
▓▓▓▓██████▄▄▄▄▄██████
▓▓▓██████████████████
▓▓███████████████████
██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
 ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
LYRA  Loyalty Rewards on Blockchain
══════════════════════[ Main Features ]══════════════════════
Customizable tokens ███NFT███ DeFi███ DEX███ Revenue share
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!