Riglerin işlemcisi boş durmasın diye monero kazıyordum ama ayda 1 dolar kazandırmıyor
İşlemcilerin hepsi celeron g1840 20 h/s anca kazıyor ama artık kazamıyoruz maliyetlerin altında kaldık.
Ethas'ta 100 Mh/s güç ile 13$ kazandığımız günleri özledim.
Monero Bir ay kadar önce karlı idi. Aralık - Ocak başına kadar kazdım. Daha sonra Algoritması tekrardan kırıldı. Ki benim şahsi fikrim "danışıklı dövüş". O günden sonra bir 3 - 4 saat kazdım. Şuanda baktığın da ise Ocak ile bugün arasında 2- 2,5 kat arasında bir zorluk artımı olmuş. Diğer Coinleri kazmak bazen çok karlı bazen de elde kalma ihtimali çok yüksek olabiliyor. İlk çıktığında ETN kazmıştım. O zamanlar bayağı karlı idi. Bir de Boğaya denk geldi. Bugünler de ise kazıp kazmamak arasında hepimiz çok gidip geliyoruz. Hash düşük ve CPU ile kazılabiliyorsa, henüz işlem görmeye başlamamış olma ihtimali var. Veya çok düşük hacimli.
Marketler de işlem görmemiş coinlerden korkmuyorum(o riski alıyorum) ama düşük hacimli olanların elde kalma riski bana göre daha yüksek.
https://www.quarkchain.io/Şuanda Testnet 2.0 yapıyor. Ben denemedim belki denemek isteyenler olabilir. Ayrıca Bounty programı da mevcut.