Steve Wozniak, bildiğim kadarıyla dünyanın sayılı zenginlerinden. Bu tür adamlar deneme amaçlı yatırım yapmazlar. 700 dolar seviyesinden almış da 20,000'e yaklaşınca satmış! Güya hayatına heyecan katacak sanki. Bahanesi de Stockholm'e seyahat ettiğinde kullanmakmış
Ne hikmetse, açık açık çıkıp da parama para katmak için aldım diyen yok bu zenginlerden. Hepsi de söz birliği etmiş gibi deneme amaçlı alıyor güya; sanki ayıp ya da yasak bir şeymiş gibi... Elon Musk da geçen sene buna benzer bir açıklama yapmıştı da aklıma gelmiyor şimdi. Hiç almadım mı demişti yoksa aldım ama 3-5 tane aldım mı demişti bilemedim. Steve Wozniak, 700 dolardan en az 10,000 tane almıştır bence. Adamın deneme alışı da şanına yakışır olmalı sonuçta. Bitcoin'in iş dünyasındaki balinaları da bir şekilde aralarında haberleşiyorlardır. Bunlar eski kulağı kesiklerden. Nerelerden toplayıp nerelerden satacaklarını aralarında netleştirdilerse, 20,000 dolara giden treni kendileri başlatıp kendileri durdurmuşlardır. Yoksa nereden tahmin edecek 20,000'den sonra düşeceğini! 50,000'e kadar gitmeyeceği ne malumdu.