BNB 3 dolar civarındayken bir çok yerde uzun vadeli yatırım yapın diye tavsiye verdim forumda ve çevremde. tüm piyasa çökerken binance çok az düştü ve kendi değerini korudu, ardından da yükselişine devam etti.
Şu anda BNB yi binance hissesi gibi bile düşünseniz gene çok düşük fiyatlı kalıyor, çünkü binance şirketinin değerini hesapladığınızda 1 BNB 50-70 dolara tekabül ediyor. genelde borsada hisseler normal değerinin 3-4 katı fiyata işlem görüyor.
Ben uzun vade 3-5 dolar arasındayken borç harç 100 adet aldım. tutuyorum. ihtiyaç olmadığı sürece bozmayacağım, çünkü binance batmadığı çökmediği sürece hep bir işe yarayacak BNB token ları.
Bu saatten sonra zengin etmez BNB token, fakat çok garanti ve karlı bir yatırım olur. hisse senedi alacağına bunu al tut yani. sırf token burn leri, buy backleri bile temettü gibi düzenli.
Forumda sizmiydiniz bilmiyorum ama birisi bnb için çok düşük ten alıp ileride lambo bile alırım diyordu. hele birde kendi zincirine geçerse o zaman iyice uçar diyordu. Ama kim olduğunu unuttum. Bu yazdıklarınızi okuyunca aklıma geldi.
yok değilim, ama en az 50 yerde BNB konuştum. 2017 de BNB yi konuşuyordum, mesela çin derin devleti destekli bir borsa diyordum
ki hala bu tezimde iddalıyım.
adamlar geçen sene maltaya gittiklerinde bırakın başbakan seviyesinde görüşme yapmayı, başbakan bakanlar vs ile karşılanıyordu ağırlanıyordu
2. borsa coinim de NEX idi, şimdi adını nash yaptılar. NEO projesinin ekibinin borsası. 5 sene saklayacam diyen alsın koysun.
Oax dan da çok ümitliydim ama geri kaldı biraz. onlarca oax yığmıştım sonra hepsini sattım