Jep, zato većinom i igram turnire. Ali 1v1 je puno bolji za dizanje broja fanova.
Upravo sam odigrao jednu single utakmicu i dobio pola miljuna fanova. Sviđa mi se i što daje više XPa, većina igrača preko 100. Druga stvar je što su teški protivnici pa igrače ne mogu držati na relaxed i treba biti stalno uz komp. Mislim da ću ubuduće kombinirano malo single malo turniri.
Ja znam da sam ligi završio četvrti, ako stvarno uđem na onaj neki turbo kup gdje idu prva četiri bit ću kanta za napucavanje
Edit:
Gdje vidim rezultate ove lige? Nikako ne mogu pronaći ligu u natjecanjima a čini mi se da sam trebao odigrati još 2 utakmice prije početka kupa koje više uopće ne nalazim.
Meni su na home stranici i mogu ih pogledati kada god hoću. Ako si ti LFCCRO a mislim da jesi završio si 6. sa 68 bodova, 2 ti je falilo do 5. pozicije i Zarokluba. Tvoje fixtures ne mogu vidjeti ali ako dodđeš do tablice lige ti možeš pogledati. Imaš link na vrhu.
Igramo u kupu jedan protiv drugoga za pol sata, pripremi se na bolan poraz (bar se nadam), sanjati ćeš ime Leonardo Ferrara
Moram van pa ne mogu gledati ali ekipa je spremna i nabrijana.