Ovo je prvi put da vidim Myth igraca
I prodaje ga direktno Footbattle
Da... Nije mi baš jasno zašto ga prodaje Footbattle. Ne razumijem što žele postići time osim sumnje korisnika u prijevaru. Malo mi "smrdi" na to da žele skupiti još love prodavajući myth igrače jer ne vidim drugi razlog za ovakav potez.
Ako sam dobro razumio princip igre, Footbattle bi trebao "puštati" nove igrače kroz Youth academy i tamo ih klubovi mogu kupiti za F coine. Svaka vrsta igrača ima određen period koliko treba da se pojavi novi (npr. myth igrač se pojavljuje maksimalno jednom mjesečno i to tijekom specijalnih događaja). Čemu onda Youth academy ako Footbattle sam prodaje igrače za ETH?
Meni se čini da pokušavaju odrediti "tržišnu" cijenu igrača da poprave cijene prije alpha release.
Da li je tko možda primijetio da li su naštimavali cijene igrača na Youth Academy u zadnje vrijeme. Ja se na žalost ne sjećam po koliko sam kupovao igrače, ali mi se cijene čine manjima nego prije ...
Također brojka korisnika aplikacije se povećava, čini mi se da ih je bilo preko 800 kad sam zadnji puta provjeravao prije par dana...