yuzuak
Member
Activity: 683
Merit: 16
|
|
July 22, 2019, 02:12:37 PM |
|
12 sattan satacaklar 50 milyar adet var erd 7.5 m var dı 6 satdan vernişlerdir bu ico karlı olmuyacak gibi en fazla 2x belki onu bile görmeye bilir malum piyasa hali totol sple ise korkunç 999.000.000.000 WIN
50 milyar token hareket ettirmek için sağlam hacim gerekiyor
bnb dump yiyebilir dikkat edin kar edeceğiz derken tavsiyem btc durmanız
eminmisin aceleyle yanlış hesaplamış olmayasın 12 sat değilde 1,2 sat olmasın 1,2 sat satışa göre çok değerli yorumlarınızı da alabiliriz şimdi
|
|
|
|
ScarletSunshine
Jr. Member
Activity: 230
Merit: 9
|
|
July 22, 2019, 02:44:36 PM |
|
12 sattan satacaklar 50 milyar adet var erd 7.5 m var dı 6 satdan vernişlerdir bu ico karlı olmuyacak gibi en fazla 2x belki onu bile görmeye bilir malum piyasa hali totol sple ise korkunç 999.000.000.000 WIN
eminmisin aceleyle yanlış hesaplamış olmayasın 12 sat değilde 1,2 sat olmasın 1,2 sat satışa göre çok değerli yorumlarınızı da alabiliriz şimdi özür dilerim evet yanlış hesaplamışım 1.2 alınır yumulun en kötü 5x olur en fazla 25 x piyasaya cıktığındada alınabilir 4.5.6. satlardan btt grafiğini inceleyebilrisiniz 6 satdan 12 sat sorna 15 biraz durdu 37 satı görmüştü buda 15 20 sat görebilir
|
$CBM ERC20 token can be traded at @UniswapProtocol
https://uniswap.info/token/0x95efd1fe6099f65a7ed524def487483221094947
https://giphy.com/gifs/
|
|
|
yuzuak
Member
|
|
July 22, 2019, 02:49:13 PM |
|
eminmisin aceleyle yanlış hesaplamış olmayasın 12 sat değilde 1,2 sat olmasın 1,2 sat satışa göre çok değerli yorumlarınızı da alabiliriz şimdi özür dilerim evet yanlış hesaplamışım 1.2 alınır yumulun en kötü 5x olur dostum özür dilenecek bir durum yok aceleyle hızlı hesapladığını anladım. ama ben 5x değilde en kötü 10x yapar düşünüyorum 5x çok ucuza satmak olur. Arkası çok güçlü ve reelde iş yapacak koin ve btt ile aynı oranlarda supply btt 10-35 sat arası oynuyor. 6 sat görürsem yüklü alırım şahsen.
|
|
|
|
ScarletSunshine
Jr. Member
Activity: 230
Merit: 9
|
|
July 22, 2019, 03:01:49 PM |
|
eminmisin aceleyle yanlış hesaplamış olmayasın 12 sat değilde 1,2 sat olmasın 1,2 sat satışa göre çok değerli yorumlarınızı da alabiliriz şimdi özür dilerim evet yanlış hesaplamışım 1.2 alınır yumulun en kötü 5x olur dostum özür dilenecek bir durum yok aceleyle hızlı hesapladığını anladım. ama ben 5x değilde en kötü 10x yapar düşünüyorum 5x çok ucuza satmak olur. Arkası çok güçlü ve reelde iş yapacak koin ve btt ile aynı oranlarda supply btt 10-35 sat arası oynuyor. 6 sat görürsem yüklü alırım şahsen. evet alınabilir fakat duvar örerlerse insanların elinden toplamak için aşırı kayıp olur 1 sat ile gidip gelebilir market capı 40 ile 50 milyon dolar olacağını düşünüyorum 10 . 12 ilk başta görüp sonra çakılabilir tekrar toparlayabilir. hayırlısı bakalım
|
$CBM ERC20 token can be traded at @UniswapProtocol
https://uniswap.info/token/0x95efd1fe6099f65a7ed524def487483221094947
https://giphy.com/gifs/
|
|
|
heyhat
Full Member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
|
|
July 22, 2019, 03:52:38 PM |
|
Yeni kurallar çok daha adil olmuş. Az da olsa tabana da kazanma şansı verilmiş. Ancak diğer yanda bakarsak 300 koyup 2000-3000 alma imkanı da kalmamış. Kazanç miktarı düşürülmüş.
|
|
|
|
ohmkanunu
Newbie
Activity: 12
Merit: 0
|
|
July 22, 2019, 04:11:28 PM |
|
Arkadaşlar mrb. İlk defa ieo'ya dahil olacağım ama kurallarla ilgili kaçırdığım bir durum var mı yardımcı olabilir misiniz? Binance hesabımda BNB tutmam yeterli mi sadece. Yani süreç öncesinde veya sonrasında İEO kayıt diye bir adım falan var mı?
|
|
|
|
BitcoinTurk
|
|
July 22, 2019, 04:21:05 PM |
|
Arkadaşlar mrb. İlk defa ieo'ya dahil olacağım ama kurallarla ilgili kaçırdığım bir durum var mı yardımcı olabilir misiniz? Binance hesabımda BNB tutmam yeterli mi sadece. Yani süreç öncesinde veya sonrasında İEO kayıt diye bir adım falan var mı?
Her hangi bir kayıt durumu veya başka bir özel işlem yapılmasına gerek yok. Sadece Binance hesabınızda belirlenen tarihler aralığında en az 50 BNB veya daha üzerinde bakiye bulundurmanız gerekiyor. Bu bakiyenin de Binance Marjin hesabınızda değil, borsa hesabınızda bulunması gerekiyor. Sonrasında ise çekiliş günü geldiği zaman çekiliş sayfasından sonuçları kontrol etmeniz gerekiyor.
|
|
|
|
ohmkanunu
Newbie
|
|
July 22, 2019, 04:25:07 PM |
|
Her hangi bir kayıt durumu veya başka bir özel işlem yapılmasına gerek yok. Sadece Binance hesabınızda belirlenen tarihler aralığında en az 50 BNB veya daha üzerinde bakiye bulundurmanız gerekiyor. Bu bakiyenin de Binance Marjin hesabınızda değil, borsa hesabınızda bulunması gerekiyor. Sonrasında ise çekiliş günü geldiği zaman çekiliş sayfasından sonuçları kontrol etmeniz gerekiyor. Teşekkür ederim.
|
|
|
|
yuzuak
Member
|
|
July 22, 2019, 04:31:42 PM Last edit: July 25, 2019, 12:58:23 PM by yuzuak |
|
evet var 1- kyc yoksa yapman lazım 2- çekilişten önce sözleşmeyi onaylanman lazım ve ayrıca bnb zaten tutman lazım.
|
|
|
|
ohmkanunu
Newbie
|
|
July 22, 2019, 04:36:39 PM |
|
evet var 1- kyc yoksa yapman lazım 2- bilet çıktığı zaman sözleşmeyi onaylanman lazım ve ayrıca bnb zaten tutman lazım. KYC var. Hesapta BNB var. O halde sadece bilet çıktığında onay vereceğim. Onayı binance sayfasından mı yoksa Launchpad sayfasından mı veriyoruz hocam?
|
|
|
|
yuzuak
Member
|
|
July 22, 2019, 04:39:23 PM |
|
evet var 1- kyc yoksa yapman lazım 2- bilet çıktığı zaman sözleşmeyi onaylanman lazım ve ayrıca bnb zaten tutman lazım. KYC var. Hesapta BNB var. O halde sadece bilet çıktığında onay vereceğim. Onayı binance sayfasından mı yoksa Launchpad sayfasından mı veriyoruz hocam? Launchpad sayfasından onaylayacaksınız
|
|
|
|
yuzuak
Member
|
|
July 22, 2019, 04:43:27 PM |
|
evet var 1- kyc yoksa yapman lazım 2- bilet çıktığı zaman sözleşmeyi onaylanman lazım ve ayrıca bnb zaten tutman lazım. KYC var. Hesapta BNB var. O halde sadece bilet çıktığında onay vereceğim. Onayı binance sayfasından mı yoksa Launchpad sayfasından mı veriyoruz hocam? Şu anda Launchpad sayfasından wink token bölümüne girip soldaki uygunluk bölümünüden hesabınızın uygun olup olmadığını görebilirsiniz. (Geri sayım sayacının hemen altında) Participation Checklist You have completed all required verifications Identity verification Verified Current country or region? Verified
|
|
|
|
ohmkanunu
Newbie
|
|
July 22, 2019, 04:48:26 PM |
|
evet var 1- kyc yoksa yapman lazım 2- bilet çıktığı zaman sözleşmeyi onaylanman lazım ve ayrıca bnb zaten tutman lazım. KYC var. Hesapta BNB var. O halde sadece bilet çıktığında onay vereceğim. Onayı binance sayfasından mı yoksa Launchpad sayfasından mı veriyoruz hocam? Şu anda Launchpad sayfasından wink token bölümüne girip soldaki uygunluk bölümünüden hesabınızın uygun olup olmadığını görebilirsiniz. (Geri sayım sayacının hemen altında) Participation Checklist You have completed all required verifications Identity verification Verified Current country or region? Verified . Şimdi kontrol ettim. İki seçenekte Yeşil renkli Verified yazıyor. Teşekkür ederim.
|
|
|
|
yuzuak
Member
|
|
July 22, 2019, 04:50:12 PM |
|
evet var 1- kyc yoksa yapman lazım 2- bilet çıktığı zaman sözleşmeyi onaylanman lazım ve ayrıca bnb zaten tutman lazım. KYC var. Hesapta BNB var. O halde sadece bilet çıktığında onay vereceğim. Onayı binance sayfasından mı yoksa Launchpad sayfasından mı veriyoruz hocam? Şu anda Launchpad sayfasından wink token bölümüne girip soldaki uygunluk bölümünüden hesabınızın uygun olup olmadığını görebilirsiniz. (Geri sayım sayacının hemen altında) Participation Checklist You have completed all required verifications Identity verification Verified Current country or region? Verified . Şimdi kontrol ettim. İki seçenekte Yeşil renkli Verified yazıyor. Teşekkür ederim. rica ederim hayırlı olsun bol şanslar
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
|
|
July 22, 2019, 05:38:52 PM |
|
evet var 1- kyc yoksa yapman lazım 2- bilet çıktığı zaman sözleşmeyi onaylanman lazım ve ayrıca bnb zaten tutman lazım. KYC var. Hesapta BNB var. O halde sadece bilet çıktığında onay vereceğim. Onayı binance sayfasından mı yoksa Launchpad sayfasından mı veriyoruz hocam? Şu anda Launchpad sayfasından wink token bölümüne girip soldaki uygunluk bölümünüden hesabınızın uygun olup olmadığını görebilirsiniz. (Geri sayım sayacının hemen altında) Participation Checklist You have completed all required verifications Identity verification Verified Current country or region? Verified . Şimdi kontrol ettim. İki seçenekte Yeşil renkli Verified yazıyor. Teşekkür ederim. rica ederim hayırlı olsun bol şanslar Ben de az önce doğruladım hesabımı, Wink ilk gireceğim IEO olacak kazandıracak mı göreceğiz..Kazandırmayan IEO henüz göremedim Binance'de ama insan bir korkmuyor değil
|
|
|
|
yenilmez86
Member
Activity: 1264
Merit: 43
|
|
July 23, 2019, 01:08:22 PM |
|
Vay arkadaş şu kurallara gel hele hele.. Resmi çekiliş ve piyangolarda bu denli prosedür yoktur muhtemelen.. Hani kripto demek, merkeziyetçi zihniyete karşı verilen bir mücadeleydi? Hani kriptolar, hiç bilmeyen bir adamın bile işlem yapabilmesine olanak sağlayacaktı?
|
|
|
|
koincik
Sr. Member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
July 23, 2019, 01:59:08 PM |
|
Vay arkadaş şu kurallara gel hele hele.. Resmi çekiliş ve piyangolarda bu denli prosedür yoktur muhtemelen.. Hani kripto demek, merkeziyetçi zihniyete karşı verilen bir mücadeleydi? Hani kriptolar, hiç bilmeyen bir adamın bile işlem yapabilmesine olanak sağlayacaktı? Bu merkeziyetçi-merkezsizlikçilik olayını geçeli çok oldu. Madem Binance'dasın bunları kafana dert etmicen.
|
|
|
|
yenilmez86
Member
Activity: 1264
Merit: 43
|
|
July 23, 2019, 02:04:37 PM |
|
Vay arkadaş şu kurallara gel hele hele.. Resmi çekiliş ve piyangolarda bu denli prosedür yoktur muhtemelen.. Hani kripto demek, merkeziyetçi zihniyete karşı verilen bir mücadeleydi? Hani kriptolar, hiç bilmeyen bir adamın bile işlem yapabilmesine olanak sağlayacaktı? Bu merkeziyetçi-merkezsizlikçilik olayını geçeli çok oldu. Madem Binance'dasın bunları kafana dert etmicen. Ben etmezsem, sen etmezsen kim edecek kafasına dert? Sadece bounty yaparken bile bas bas bağırıyoruz hem merkezi değil, hem de 70 yaşındaki ninen bile bunu yapabilecek tarzda basit diye. Kendi kendine tezat yaşayan çok fazla insan yoktur..
|
|
|
|
yuzuak
Member
|
|
July 23, 2019, 03:21:45 PM |
|
kyc yapmak şart değil listelendikten sonra alırsınız. Binance lotteryde kyc amacı yasaklı ülkelerden katılım olmaması ve multi hesaplar açılmaması için önlem.
|
|
|
|
cryptobaro (OP)
Full Member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
|
|
July 23, 2019, 11:24:14 PM |
|
kyc yapmak şart değil listelendikten sonra alırsınız. Binance lotteryde kyc amacı yasaklı ülkelerden katılım olmaması ve multi hesaplar açılmaması için önlem.
KYC olmazsa çok fazla fake katılım olur iş çığırından çıkar, he KYC için amcası teyzesini sokan da var orası ayrı tabi ama bi nebze önüne geçiliyor ona da şükür..Bende bu IEO'nun en kötü yanı 1 ticket ile 30 dolarlık alınabilmesi..
|
|
|
|
|