Meriti anladık hocam, faydalı-hoşunuza giden bir yorum-bilgi paylaşınca meritliyorsun. Eyvallah eksik olmayın : )
Ama ben birde "Trust"ınıza talibim. Onu nasıl kazanıyoruz?
Öncelikle trust sistemini forumun ihtiyarlarından biri anlatabilir mi?
Daha sonrada neye göre trust verirsin söyler misin azizim?
Nasıl kazanırız bunu?
Saygılar
Şurada @Efs teknik izahta bulunmuş:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=568334Ancak bu sadece bitcoin alışverişi ile alakalı bir şey değil gibi.
Not: Piyasa hareketli olunca pek vakit bulamıyorum ama,
Piyasa hareketli olmayınca forumdaki puanların peşine düştüm
Benim bildiğim şöyle;
Forumda iki kişi arasında bir ticaret yapıldığında, alıcı kişi satıcının sattığı üründen memnun ise profiline Trust bırakabiliyor.
Ayrıca kripto para satan satıcı, söz verdiği gibi kripto parayı alıcıya eksiksiz iletir ise Trust almayı hak ediyor.
Fakat Trust vermeyi bir çok üye unutuyor yada sallamıyor. İronik olarak aslında bir şey satın almaya gelince güvenilir ve bol trust lı üyeleri tercih eden alıcılar, alış verişi yaptıklarında o kişiye Trust vermiyorlar
Yani hem güvenilir ve bol trustlı üye arıyorsun, hemde alış veriş sonrasında satıcıya Trust vermiyorsun .
eğer herkes böyle davransaydı o adam nasıl Trust lı olacaktı ?
Bu neden ile Trust vermeyi ben bir incelik ve düşünceli davranma olarak algılamaya başladım artık.
Tabi bu Trust verme konusundan habersiz olan üyelerde olabilir. Onlara lafım yok.
Memnun kalınan alış veriş sonrasında satıcının
"arkadaşım hadi bana Trust ver" demesine gerek kalmadan bu işi halletmek gerekir diye düşünüyorum. Ama o kafa henüz tam oluşmuş değil ne yazık ki
Kendimden örnek vereyim; Ben uzun süredir bu forumdayım ve sayamayacağım kadar malzeme sattım, ama profilime baksan topu topu belli başlı birkaç kişi Trust bırakmış.
Benim bildiğim bu, hatalı kısım varsa düzeltiniz.