Arkadaşlar ne bekliyorsunuz anlamıyorum kampanya devam ettiği sürece bana göre sıkıntı yok evet 5 post oldu orası biraz alanı yavaşlattı en azından ama devam ediyor sonuçta. Hala daha ödemeler gayet iyi başka kampanya yok bunun gibi düzenli o zamana kadar bana göre bu en iyisi.
daha önce 3 tane imzaya girmiştim, 1 tanesinden bişeyler geldi az da olsa. Bir başkası gönderdi ama piyasadan kayboldu, öteki hiçbir şey göndermedi iptal oldu ayı sezonunda..Genel olarak online'ım*, 5 tane de olsa 50 tane de olsa canla başla çalışır birşeyler üretmeye bakarım
ama madem 5 demişler en az 5-10 mesaj gönderiyorum, bazen muhabbet oluyor fazlasını da atıyorum. 5'e inince üzerimdeki stres azaldı ve daha rahat yazmaya başladım.
141 sayfa post atmışım şimdiye dek, en keyif aldığım dönemler bunlar
merit kaynaklarımız arttı, DT üyesi oldum (benim için bir onurdur), ortam güzel, bilgi alışverişi gayet iyi, insanlar birbirine nazik davranıyor. Sanal da olsa müthiş bir ambiyans yakaladık burada...
bu arada bir miktar düzenli gelir elde etmek benim için bonus ve gayet memnunum, belki ileride daha iyileri de gelir ama o zamana dek yobit'te takılmayı planlıyorum. üyeliğim yoktu yobite, orayı da öğrenmeye başladım, birikenlerle trade bile yapıyorum..."herşey çok güzel, istanbul çok güzeeel, rakı-şiş kebap çok güzeeell" modunda ilerlemeye devam
*Total time logged in: 125 days, 1 hours and 50 minutes.