Pojma nemam. Ali s obzirom da nam špekulacije nisu strane, mogli bi dati neka svoja mišljenja i onda natjerati da okrene rundu onog
koji je bio najbliži. Halvening se približava i mogli bi nabaciti neki roštilj ili samo cuganje u svibnju.
Nisam vec neko vrijeme bio aktivan ovdje, povremeno bacim oko na situaciju u crypto industriji, procitam interesantne clanke, poslusam koji podcast i moram priznati da je baš dosadno. Ali to je bilo i za očekivati - izvlačenje iz ponora 2018. je ostvareno, dobili smo mini bull run za boostanje vjere i samopouzdanja te aktualnu korekciju. Mišljenja sam da ulazimo u fazu dosade koja će trajati do kraja ljeta kad efekt halveninga krene djelovati.
Sve do tada klackat ćemo se u rasponu 6k-9k. A onda do kraja 2020. prelazimo 14k i udaramo 20k. Tu bi nas mogla dočekati korekcija od 30-40% koja će biti oštra i brza, a onda u nove visine u
2021.:
30k ožujak40k travanj50k svibanj - godina dana nakon halveninga i BTC dostiže $1bil. tržišne vrijednosti - mediji podivljali, priča se na kavama o toj opasnoj piramidalnoj shemi zvanoj Bitkonj, kolege na poslu kreću bacati filozofije zašto "bit coin" nema vrijednost, Ćofi-kvartovski distributer biljnih nervnih relaksatora fura sa sobom QR kod svoje BTC adrese i propovjeda mušterijama o svojim planovima kako će se skrasiti kad se obogati za osam mjeseci kad Bitcoin dosegne 100 trilijuna dolara po satoshiju.
korekcija 35% lipanj - Ćofi u mukama, prodao sve
60k kolovoz - Ćofi uletava natrag
70k rujankorekcija 30% listopad - e moj Ćofi jadna li ti majka kad ne znaš hodlat
80k studeni - Ćofi back in the game!
100k prosinac - baba zove, hoće dvije penzije stavit u onaj novac s interneta, SuperSport nudi usluge kupnje bitcoina i uplata listića, susjed prodaje Škodu i diže kredit da kupi bitcoin jer mu je rođak rekao da će ići do milijun dolara uskoro, bitcoin iskače iz paštete
korekcija 20% i 130k - siječanj170k veljača - prijatelji me nakon 5 godina napokon poslušali i uložili. Ujedno i kraj bull run-u. (vjerojatno i mojeg prijateljstva s njima
)
Do kraja 2022. natrag na 30k-50k - Ćofi na aparatima, baba psuje boga i lopove, žena prebila susjeda na mrtvo ime i istjerala ga iz kuće, nepoznati počinitelji bacili cigle na 4 SuperSport poslovnice.
A vi dragi internet prijatelji? Gdje ćete mi vi biti?
Naravno, slušam i vaša predviđanja!