(Bu mesaj uçuk kaçık fikirler içerir, ilgilenmiyorsan okuma ama eğer okuyorsan da doğru anladığından emin ol çünkü eninde sonunda bunun doğru olduğuna ikna olacaksın. Bugün olmasa, on yıl sonra.)
Peşin olarak söylemek istiyorum dünyada hiçbir milletin veya Yahudilerin düşmanı değilim, devletler kendi halkının çıkarlarını korumak ile yükümlüdür. Ben herkesin kendi kültürünü koruması taraftarıyım. Yani kendi ulusum dahil, her ulusun milliyetçisiyim. Bu konuda neden sürekli olarak Cem Yılmaz ya da Cumhuriyetimizin kurucuları gibi isimlerin bu şekilde suçlandığını,
aslında konunun basitleştirildiğini ve hedef saptırmaya çalışıldığını anlatacağım.
Bu fikirler size çok uçuk, çok kaçık geliyor olabilir ama geçmişten günümüze doğru incelerseniz Ku Klux Klan dahil bütün ırkçı gruplar Yahudi düşmanıydı. Bu Yahudi düşmanları listesine Hitler ve Stalin gibi büyük liderleri de ekleyebiliriz. Bir sorun kendinize neden milliyetçilik akımı sırasında tüm dünya Yahudi düşmanıydı diye? Bu kadar çok milliyetçi/ırkçı insanın Yahudi düşmanı olmasının ardındaki şey Yahudilerin küresel ekonomik sistemin yönetimine sahip olması ve paraları ile diğer devletlerin iç işlerine karışabiliyor olmasıdır. Yani bu kişiler başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere tüm devletlerdeki ekonomik sistemin en tepesinde olduğu için ülkelerin siyasetçilerini satın alıyor ve küreselleşme politikası ile insanların içindeki milliyetçilik duygusunu o topraklardan silmeye çalışıyor.
Benim üniversitenin hazırlık sınıfında okuduğum bir arkadaşım vardı, tesadüf odurki eve dönerken aynı metrobüste karşılaştık ve yine tesadüf odurki bir alt mahallemde oturuyormuş.. Ben kız arkadaşımla buluşucaktım eve doğru yürüdük işte çocuğun elinde Lozan kitabı vardı. Ben de sevindim, ulan dedim yaşıtlarım siyasete önem veriyor ne güzel. Biz bilinçleniyoruz. Sonra kitap Kadir Mısıroğlu'nun çıkmasın mı? Çıksın. Ben de ona bu kaynaktan hiçbir şey dinlememesini ve bu kişinin Dr. Rıza Nur'un kitabını değiştirerek, Atatürk gibi isimler hakkında yalan hikayeler uydurduğunu söyledim. Siyasi tartışmaya girmeye başladık. O da bana Yahudilerin ne kadar kötü olduğundan, işte geçmişte cumhuriyetimizin kurucularının Yahudiler ile işbirliği yaptığından, şu anki hükümetin bunlarla savaştığından falan bahsetti.
Bakın arkadaşlar yemin ediyorum sallamıyorum.
Bu çocukla bir zaman sonra karşılaştım ve muhabbet arasında bana dediki; yazın
bir dernek sayesinde(?) Tel-Aviv'e İbranice öğrenmeye gideceğim, kurs parasını karşılıyorlar, cep harçlığını da koyacaklar hatta ön hazırlık olarak 3 kişi bir profesörden şu an İbranice öğreniyormuş hem de ÜCRETSİZ. Sen daha dün Yahudi düşmanı değil miydin?
İnanın hiç şaşırmadım. Bu ülkedeki dini kesimler ve cemaatler Yahudilerin en büyük dostudur, siyasi partiler bile
(bence IP dışında, onları da yamuğunu gördüğüm an silerim biz fanatik değiliz) işlevini yitirmiştir.
Yani demek istediğim şey şudur.
Türkiye'de çokça defa birilerinin sebataycı olduğunu, illuminatici olduğunu, yahudi olduğunu duymuşsunuzdur.
Bakın bunlar konuyu
basitleştirmek için yapılan
saptırmalardan başka bir şey değil.
Bunlar sürekli böyle söylüyorki insanlar bu konunun bir deli saçması olduğunu düşünsün, bu konu öyle bulansın ki gerçek suçlular, iş birlikçileri asla gün yüzüne çıkamasın.
Bu devirde kim kime bedava EĞİTİM verir, CEBİNE PARA KOYAR, başka bir ülkede YURT ayarlar?
Bu taktik size çok tanıdık geldi mi?FETO piçinin taktiği bu
Yani diyeceğim odurki dostlar, OP'nin verdiği linke tıklayın sonra kanalı ve kanalın sahibinin cemaatler ile olan bağını araştırın. Bu kanal için konuşmuyorum ve hiçbir şey ima etmiyorum, sadece araştırın. Bu tarz saptırmalar yapan herkesin geçmişini kontrol edin ve göreceksinizki;
Türkiye'deki medya, medya patronları ile siyasilerin ilişkişi, cemaatler, tarikatlar ve onların yahudilerle olan ilişkileri...
Asla şaşmaz.