Bundan 57 gün önce 116 dolara satılan Ethereum’u bugün 275 dolardan alım fırsatı gösteren nedir bilmiyorum. Bir ara 80 dolar olmuştu, piyasa o kadar olumsuz bi havadaydi ki o seviyede alim yapmaya korkmuştum. Sonra 365’e çikip 116’ya kadar dustu ben de 180-120 arası uzun vadeli alım yaptım. Ben duserken satin aldim, parcali aldim, parcali aldiğim için de paramin %45’i dolarda kaldi. 120 dolar son alim noktamdi, kalan %45’i zaten atl’den almaya baslayacaktim yani 80 dolar.
Şu an ne alim yapiyorum, ne de satim. Dipten aldiysan arkana yaslanip izliycen, panik yok, kaçan bir şey yok. Ama duserken almadigin bir seyi yukselirken satin almiycan da. Yani paramin %45’i ile yatirim falan yapmayacagim. Benim kumarim %55’imle devam ediyor. Allah ne verirse aliriz, vermezse de sıkıntı yok.
Hayat bu olm, kendini riske atmiycan, risksiz bir sekilde alabildigini alcan.
kârda 1 sevinirsin, zararda 5 üzülürsün.
bu devirde asil kâr para kaybetmemek.
token moken de çocuk işi, koskoca adamlarin gerçek delikanli btc varken çocuk gibi bir websitesi iki yakişikli logoya kanmasina anlam veremiyorum. onlar zaten donlarina kadar kaybedecek, doğal seçilim.
ben şahsen çok şükür al sattan şuan 2 eth kazandım sadece dalgalanmalardan ve nedense koinexde ETH 40 tl en kötü önden gidiyor buda benim çok işime geldi dip fiyattan alım yaptım ama 150 yi gördüğü anda hemen sattım ilk düşüşte ama geri artınca tahminlerimde yanılmadım ve geri satın aldım şuan 2 eth kazanmış durumdayım toplamda fakat biraz aç gözlü durumdayım şöyle aniden 2 katına çıkcak bişey bulsam da 5 i 10 - 10 u 20 yapsam
) diye soruyorum
mesala BCH alacaktım ben en başta çünkü ondan çok kar ettim zamanında ama gidip eth aldım şuan çok pişmanım ani ve çok ucuk artıyor ETH de düşüş potansiyeli taşıyormu taşımıyormu bilemiyorum haber siteleri sürekli artcak diyor olumsuz haber arıyorum satmak için