Bugün çarşı epey karıştı arkadaşlar. Hem Bitvest hem de 777Coin imzalarındaki toplam 12 kişi kampanyadan çıkartıldı ve hesaplarına negatif trust verildi. Aralarında forumdan banlananlar da var!
Ben olayı ilk olarak şurada gördüm:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5088858.msg54176105#msg54176105Sonrasında, bununla ilgili epey detaylı bir başlık açıldığını fark ettim. O da şurada:
A Large Farm of accounts cheating on signature campaignsBitvest imzasında 8 hesap tespit edilmiş.
777Coin imzasında ise 4 hesap tespit edilmiş.
Ayrıca
BestChange imzasında 2 hesap tespit edilmiş.
Spreadsheet üzerinden baktığımda Bitvest tarafında
6 hesap "removed" olarak işaretli görünüyor. 777Coin'de ise
4 hesap "removed". Ayrıca, kampanya yöneticisi ve başka bir kişi tarafından bu hesaplara
-2 trust verilmiş; yukarıdaki konu referans gösterilmiş. İlgili kişilerin profillerinin trust bölümüne girerek, gerekçeleri okuyabilirsiniz.
Bu iki kampanyadaki geri kalan tespitli hesaplar ise başvurusu bekleyenlermiş. Yani henüz imzaya katılım onayı almamışlar. Onlar kampanyada aktif olmadığından, sadece hesaplarına negatif trust verilmiş. Aralarında forumdan banlananlar da var. Onların hangileri olduğuna henüz bakamadım.
Adamlar aylardır sömürmüşler resmen kampanyanın parasını! Bunların yüzünden millet imzalara giremiyorlar. Lanet olsun bu dolandırıcılara...
Tablolardaki son durumu aşağıdan kontrol edebilirsiniz:
- Bitvest Spreadsheet- 777Coin Spreadsheet