oyuna girdim deneyimlerimi anlatmam gerekirse; bu oyuna internette csgo killer falan diyen olmuş. bir kere şu defteri kapatalım. bu oyun anca çocuk eğlendirir ve biz de çocuklar olarak eğleniyoruz
ancak kesinlikle csgo killerlik bir durum yok ki oyunun böyle bir iddiası olduğunu da düşünmüyorum. her ikisi ayrı kulvarların oyunu olmakla beraber oyunda en çok hoşuma giden şey her karakterin farklı bir özelliği olması ve kendi kişiliğinize göre karakterler kullanabiliyor olmanız.
ben daha çok aim odaklı biri olduğum için zırt pırt düşmana skill göndermeli karakterleri sevmiyorum bu nedenle favori karakterlerim jett, sova ve cypher.
jett seri bir şekilde rush atabiliyor, kutu üstüne vs çıkıp pozisyon alabiliyor, ultisi bıçak fırlatıyor ki refleksi iyi olanlar için bu bıçaklar çok iyi.
sova'nın okları görüş açıyor, bir alanda yatan herkesi görebilmeni sağlıyor ki okları sektirerek atıp pozisyonlarda profesyonelleşmek de mümkün.
cypher'in tuzak lazerleri, görüş yapmanızı sağlayan gizli kamerası ve herkesi görmenizi sağlayan ultisi de çok güzel pozisyonlar almanızı sağlayabiliyor.
kısacası, herkesin oynayış stili ve karakterleri farklı..
neyse, fena bir oyun diil. rank sistemi de geldikten sonra daha keyifli olur diye düşünüyorum.
oyunu oynayıp da rank sistemi çıktıktan sonra boostlanmak isteyen olursa istediği rütbeye kadar çıkartabilirim (csgo'nun global elitesine denk en yüksek valorant rütbesi dahil), çok vaktimi alıcak bir şey diil. btc ile ödeme kabul edebilirim. oynayan varsa iyi oyunlar.