Beşiktaş - Marsilya maçının ilk yarısı 1-1 bitti, Beşiktaş çok iyi oynuyor ve ben bir gol daha atabileceklerini düşünüyorum, Marsilyayı böyle yakalamışs umarım bu fırsatı kaçırmaz.
İlhan Fakılı yine attı, çok ucuza çok iyi transfer yaptığını bir kez daha göstermiş oldu Beşiktaş, bu senenin en karlı transferlerinden biri diyebiliriz.
İkinci yarı başladı, bol şans Beşiktaş.
Bu akşam oynan maçların hepsinde gol oldu, güzel maçlar oluyor sanırım diğerleride.
Beşiktaş maçı 4-1 kazandı. İkinci yarıda ara ara bakabildim ve goller gördüm. Rakibi basit bir takımmış gibi gösterdiler ve çok iyi ataklarla golleri attılar. Avrupa arenasında tüm maçların böyle geçmesini istiyorum. Beşiktaş'ın bunu yapabilecek gücü var ve bugün gösterdi. İlk yarıyı izleyemedim ama ikinci yarıda çok üstün oynadılar. Taraftarın da etkisini unutmayalım, taraftar iyi olduğunda Beşiktaş iyi olduğunda oradan puan almak kolay değil.
Avrupa ligine böyle başlamak önemliydi ve iyi bir başlangıç yapabildi Beşiktaş. Tebrik ediyorum.
Öncelikle Beşiktaş'ı ve Beşiktaşlı arkadaşları tebrik ederim, çok güzel bir galibiyet.
İkinci yarı Beşiktaş çok çok daha iyi oynadı, Beşiktaş'ın ikinci golü geldikten sonra üstüne bir de üç gelince Marsilya oyundan düştü zaten, ondan sonra da Beşiktaş bir çok fırsat buldu ama değerlendiremedi, en sonda da 4'ü atıp maçı kazandılar.
Takım olarak çok iyiydiler, takımı oyunu falan çok çok iyiydi, Italiano çok iyi bir hoca.
İlhan Fakılı çok iyi transfer, bir de direkten dönen topu gol olsaydı çok iyi olacaktı ama şans.
Vhalovic gol atamadı ama attırdı ve oyunu çok güzel okudu.
Genel olarak hepsi çok iyiydi.