beşiktaş için ilk 8 bence makul bir hedef artık. oynadıkları oyun güzel. uzun süre golsüz giden maça bir anda tempo geldi ve beşiktaş 3 gol atarak kazandı. zor maçları da var ama 14-15 puan toplayamamaları için bir sebep yok bence. o civarlarda ilk 8 mümkün. bir eleme turundan kurtulmak her zaman iyidir o yüzden ilk 8'e zorlamaları lazım. ilk 2 maçta 2 galibiyet oldukça iyi bir performans.
Beşiktaş için ilk 8 olma ihtimali var ama diğer takımların sonuçlarına göre, kalan maçlardan rahat geçebileceğini düşündüğüm 2 maç kalıyor Beşiktaş'ın.
H. Beer Sheva ve Omonia maçlarından da 6 puan alsa, diğer maçlardan da puan alsa ilk 24 garanti ama diğer maçlardan alacağı sonuçlar çok önemli, eğer kalan 6 maçın 4'ünü kazanırsa ilk 8 girer Beşiktaş.