Što se tiče ostalog, nedavno sam spomenuo da bi se moglo otvoriti 1 mjesto u mojoj kampanji jer član arwin100 puna 2 tjedna nije ispunio kvotu i imao je već 2 zvjezdice kraj svog imena u tablici.
Sad sam baš pogledao tablicu i iznenadio se kada sam vidio da je i dalje u kampanji, iako ni treći tjedan zaredom nije ispunio kvotu i sada već ima 3 zvjezdice kraj svog imena.
Ne bih ništa dalje komentirao, Hhampuz kao manager kampanje zna što radi i ima pravu na svoju odluku, ali i ovo pokazuje da se kod njega jako teško ispada iz kampanje i da vjerojatno postoji neki opravdani, privatni razlog, zbog čega je ostavio ovog člana u kampanji.
Možda je u pitanju bila bolest, korona ili čak smrtni slučaj u obitelji. Hhampuz je korektan kad mu se na vrijeme javi. Ako je nešto ozbiljno, siguran sam da korisnika kojeg dobro poznaje iz prethodnih kampanja neće tek tako prekrižiti. Ako se dobro sjećam, i Arwin je bio u dugotrajnoj FortuneJack kampanji do prije par godina.
Vidim da se je u međjuvremenu aktivirao i da od četvrtka redovno piše. Kakvi god da su problemi bili izgleda da ih je rješio.

Da, i ja vidim da se u međuvremenu ponovno aktivirao i redovno piše, tako da nije izgledno da će se u mojoj kampanji ponovno otvoriti slobodno mjesto.

Slažem se, Hhampuz je jako korektan manager koji zaista ima razumijevanja za članove svojih kampanja i ako mu se osoba na vrijeme javi i upozna sa svojom osobnom situacijom, i mogućim osobnim problemima, koji će ga spriječiti da bude aktivan u kampanji, sigurno je da ga Hhampuz neće izbaciti iz kampanje.
Zbog toga i vodi toliko kampanja na forumu i svi žele biti u njegovim kampanjama.