/snip
Ne znam što bih rekao... 777Coin kampanja je s ovim stopama dosegnula
rock bottom, a po svoj prilici će se slično dogoditi i u Bitvest kampanji. Prema trenutnoj vrijednost bitcoina ispada da jedan post Legendary/Hero člana ovdje vrijedi manje od 25˘, odnosno za 20 postova (što je nekakav prosjek u sig. kampanjama) ćete zaraditi čitavih $5/tjedno. Sramota!
Ako g. lightlord nema dovoljno sredstava za kampanje, možda bi trebao razmisliti o ukupnom broju sudionika. Ovako, članovi bi mogli uskoro početi plaćati njemu za nošenje njegovih potpisa.
A gle... Ako ima ekipe koja će pisati 20 postova tjedno i nositi njegov potpis za tu mizeriju, zašto bi plaćao više? Ja isto ne bi da sam na njegovom mjestu. A očito mu nije bitno kakva je kvaliteta pisanja ljudi koji nose potpis. Jer netko tko piše kvalitetno sigurno neće dugo biti u toj kampanji.
Ajme te cifre su stvarno dno dna. Pa ne znam od kuda bi morali biti sudionici da im taj iznos ima smisla da pokrije uloženi trud. To je manje nego što možeš dobiti za one najjadnije freelance poslove tipa prepisivanje podataka s vizitke. Najgore će biti ako opet napuni kampanju a nekako se bojim da i hoće
Razmišljaš u kontekstu naših plaća i našeg životnog standarda.
U afričkim i nekim zemljama Južne Azije i Latinske Amerike životni standard je znatno niži i tamo ljudi žive s 1$ na dan.
Znam pouzdano da neke udruge u Hrvatskoj sponzoriraju djecu u Africi i 30$ mjesečno je dovoljno i za hranu, odjeću, prijevoz i školarinu
Puno obitelji nema ni taj novac i ne mogu poslati djecu u školu.
Internet i kompjutori su im znanstvena fantastika, čak i običan krevet; struja i voda
Koliko vidim, imamo jako puno članova iz Nigerije na forumu; a pretpostavljam i iz Pakistana, Afganistana ...
Ako se njih par iz iste obitelji udruži, znači da već mogu zaraditi 15-20$ tjedno što je tamo već ozbiljan novac.
Obično su slabiji sa Engleskim i pišu u off-topicu ali s obzirom da u 777coin kampanji to nije bitno i sve prolazi; što ih briga.
Neki vjerojatno imaju i više profila na ovom forumu.
U bolje kampanje ne mogu upasti jer su slabi posteri ali ovdje; ako se dobro organiziraju; mogu za njihove uvjete zaraditi vrlo ozbiljnu lovu.
Dokle god postoji potražnja za ovako slabo plaćenim kampanjama postojati će i ponuda.