Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim kripto para işine ve ticaretine girmek istiyorum yatırım için belli bir miktar dolarım var sizce ne yapabilirim nereden başlamalıyım hangi siteleri hangi araçları kullanmalıyım bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ? ve Kullandıgınız Trading botu varmı ?
Cat bot var. Ücretli bir bot. uzun süredir kullanıyorum ve melunum. (1 ödeme defa ile ömür boyu lisans)
bottan beklentin "bana nerden alacağımı göstersin" olmamalıdır. bot senin verdiğin şartlar arasında sürekli işlem yapar.
(hesabından para çekme veya senin bilgin olmadan aktarma durumu söz konusu değildir. buna borsadan aldığın api ayarlarında izin vermediğin için bot zaten yapmaz değil yapamaz)
açıkçası borsadan anlamadan botu satın aldım. 1 koyup 80 alma gibi bir hedefim de olmadı.
yavaş yavaş bot kullanarak hem borsayı alım satım işlemlerini hem de botu öğrendim.
uzun süre kullandıktan sonra bir süre önce satıcısı olarak hizmet vermeye de başladım.
beni aracı olmamın size avantajı ise sesli bir uzak bağlantı ile anlatım ve sorunlarınıza elimden geldiğince yardım sağlıyorum.
orijinal forum linkin
https://bitcointalk.org/index.php?topic=507103.0ilgilenenler pm atabilir.