...
Her hangi bir problem olmadığını düşünüyorsunuz ama şöyle bir gerçek var. Diyelim ki birisi işlemlerini blockchain.com sitesinden gerçekleştiriyor ve bu sitede tutuyor birikimini ve cüzdanınızın seed keylerini başka bir cüzdan ile paylaşıyorsunuz ileride her hangi bir açıkta bu seed keylerinizi verdiğinizden dolayıbütün birikimlerinizi kaybet şansınız var ve hiç bir talep hak edemezsiniz siteden neden çalındı diye. Adamlar açık açık yazmışlar bizle bile paylaşmayın diye. Beni dikkat çekmek istediğim nokta burası.
stacks walletin güvenlik açığı verme ihtimali az da olsa var ama yine de biz konu içerisinde stacks'in de yönlendirdiği resmi wallet'i kullandık ve blockchain.com'un stx'leri word backup phrase ile sakladığını belirttik.
olası karışıklıkları önlemek için konuyu 24 saat sonra kilitleyeceğim, görüş bildirmek isteyenler mesaj yolu ile belirtirse konuyu tekrar açarım.
Ben bu programa katılamamıştım. Yeni görüyorum hatta bu olayı. Az para değil Türkiye şartlarında keşke katılabilseydim. CoinMarketCap’ın aksine Blockchain.com daha iyi çalışıyor lakin daha bir airdrop programı yapmadılar galiba. Acaba denenen yöntemle girsem gelmemiş bana ama var mıdır cüzdanda bu coinden.
https://login.blockchain.com/#/airdrops kısmında tanımlı stx yoksa boşuna denemeyin.