Bitcoin Forum
April 04, 2026, 05:37:38 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17]  All
  Print  
Author Topic: Sport i Kladionica  (Read 4833 times)
Pmalek (OP)
Legendary
*

Activity: 3458
Merit: 9105

View Profile
January 26, 2026, 04:23:05 PM

@Pmalek Cestitke za utakmicu juce,pokazali ste kako se igra,zasluzena pobeda. Mislim da Napoli nije i dalje svestan koliko fale odredjeni igraci ...
Odličan nastup od početka do kraja. Napoli je taj koji je imao loptu više u nogama ali nisu uspjevali ništa da naprave s tim posjedom. Šteta što Thuramov šuta u prvom poluvremenu nije završio u golu nego je pogodio samo stativu. U pravu si da se Napoli dosta bori sa povredama i nemaju veliku širinu i klupu ali šta je tu je. U toku je prelazni rok a ništa ne rade po pitanju dovođenja novih igrača.

katanic97
Hero Member

Activity: 672
Merit: 1040

View Profile WWW
March 31, 2026, 10:05:59 PM

Sta kazete na komsije protiv Italije? Ovaku ekipu nisu imali jos od 2014. Stvarno su igrali srcem Dzeko je jos jednom pokazao klasu i momci su stvarno zasuzili. Italija me je razocarala ali ove nove generacije ni ne mogu bolje iskreno mislim. Trebace im vremena da se vrate na staro ... Ne znam jeste culi izjavu Gatuza da ce da se odseli iz Italije ako ne prodju na prvenstvo Cheesy

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Pmalek (OP)
Legendary
*

View Profile
April 01, 2026, 07:29:39 AM

Sta kazete na komsije protiv Italije? Ovaku ekipu nisu imali jos od 2014. Stvarno su igrali srcem Dzeko je jos jednom pokazao klasu i momci su stvarno zasuzili. Italija me je razocarala ali ove nove generacije ni ne mogu bolje iskreno mislim. Trebace im vremena da se vrate na staro ... Ne znam jeste culi izjavu Gatuza da ce da se odseli iz Italije ako ne prodju na prvenstvo Cheesy
Bez jakog Juventusa nema ni dobre Italije. A sa ovakvim lešinarima na ključnim pozicijama kakvu Italija ima i u savezu i ligi, dugo neće biti jakog Juventusa. Dobili su šta su i zaslužili i bit će tu još problema. Sad ostaje da vidimo u koju će afričku državu Gatuzo odseliti. Grin

cryptofrka
Legendary
*

Activity: 2954
Merit: 2596

View Profile WWW
April 01, 2026, 01:23:57 PM

Bez jakog Juventusa nema ni dobre Italije. A sa ovakvim lešinarima na ključnim pozicijama kakvu Italija ima i u savezu i ligi, dugo neće biti jakog Juventusa. Dobili su šta su i zaslužili i bit će tu još problema. Sad ostaje da vidimo u koju će afričku državu Gatuzo odseliti. Grin

Taj isti Juventus je jedan od ubojica jake Serie A. Isto tako, ne vidim zašto bi reprezentacija bila ovisna o uspjehu jednog kluba?
Italija je u padu već duže vremena i zapravo su neočekivani rezultati (na Eurima naravno) sakrili ono što svi vidimo - nema tamo baš neke kvalitete.

Od osvojenog zlata 2006. godine bili su samo na 2 SP-a i na njima ukupno pobijedili 1 utakmicu. Zvuči ludo.

Trofo
Legendary
*

Activity: 3178
Merit: 3391

Money is broken, use BTC!

View Profile
April 01, 2026, 06:47:17 PM

Taj isti Juventus je jedan od ubojica jake Serie A. Isto tako, ne vidim zašto bi reprezentacija bila ovisna o uspjehu jednog kluba?
Italija je u padu već duže vremena i zapravo su neočekivani rezultati (na Eurima naravno) sakrili ono što svi vidimo - nema tamo baš neke kvalitete.

Od osvojenog zlata 2006. godine bili su samo na 2 SP-a i na njima ukupno pobijedili 1 utakmicu. Zvuči ludo.
I uz sve to onda dovedeš Gatussa na klupu?? Pa valjda su mogli nekog boljeg. Da Italija više nema top zvijezde ali su velika zamlja sa hrpom nogometaša i još uvijek jednom od najjačih liga. Ovo je neuspjeh enormnih proporcija za jednu od zemalja sa najviše registriranih nogometaša. Čisto usporedbe radi imaju 3x više nogometaša od Hrvatske, 2x više od Njemačke i 10x više od Bosne od koje su ispali. Nije garnacije kvalitete ali nešto bi se sigurno dalo posložiti uz pravog managera.

⭐⚽⭐ Rainbet's Bitcointalk Sports Fanatics League (BSFL) – 13000$ rewards ⭐⚽⭐ | New season starts on Sunday 29.03. Maybe you can still enter Smiley

✅ b1eXch’s Bitcointalk Swap Frenzy ⚡♻️ Trade Hard, Rank Higher! ♻️⚡ | We are in the middle of the competition but you can still enter at any point
katanic97
Hero Member

View Profile WWW
April 01, 2026, 10:26:15 PM

Koliko god Italija bila na glasu ova smena generacija se nije pokazala nikako. Nije problem tu u Gatuzu toliko koliko ovi igraci ne znaju da se bore srcem za reprzentaciju. Cini mi se da se nisu puno potresli sto nisi otisli na prvenstvo. A sto kaze Pmalek slazem se,jer vecina igraca koja je igrala redovno i jako dobro jeste iz Juventusa. Samo cu reci Bonnuci Chielini Barzagli, a gde magicni Andrea Pirlo i ostali ...
Tesko da se takva ekipa moze ikad ponoviti. Iskreno Bosna je zasluzila ovo vise nego Italija,e sad,dokle ce Italiju pratiti problem,to cemo videti

.
.Duelbits PREDICT..
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
█████▄▄█████████████████
.
█████
██
██

██
██
██████
before January 1st 2027?

█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Pmalek (OP)
Legendary
*

View Profile
April 02, 2026, 08:09:57 AM

Italija je osvojila svjetsko prvenstvo 1982. U tom finalu je 6/10 igrača bilo iz Juventusa. Zadnje SP su osvojili 2006. Tad je 4/11 igrača finala bilo iz Juventusa + 2 na klupi. 2021 kad su osvojili EURO več je bilo manje Juventina. Samo Bonucci, Chielilni i Chiesa u prvoj postavi a mislim da je Bernadeschi tad isto bio na prvenstvu ali nije imao neku veliku ulogu. Dakle 3/11.

Juve bude jak kad ima jaku bazu talijanskih igrača oko kojih se ubace dobri stranci. Isti ti talijani skoro svi igraju za reprezentaciju pa i Italija bude jaka. Sad smo daleko i od jednog i drugog.

paco92x
Sr. Member

Activity: 490
Merit: 379

View Profile
April 02, 2026, 03:12:30 PM

Bosanci su se borili baš svim srcem vidilo se, ali i talijani su si sami krivo. Prvo šta Trofo kaže daj molim te Gatuso za izbornika pa ja imam bolji nogometni životopis od njega pa imaju pun kufer tih trenera i onda dovedu jedno bez ikakvog pedigrea. Drugo počeli su slavit prolazak vec u tekmi protiv Sj. Irske šta su ljudi prikazali na netu. Ti moraš bit profi za tu razinu nogometa slavi kad si ostvario cilj ne prije njega i baš zbog toga mi je još više drago da su nam Bosanci prošli. A treće liga i repka im je u teško slobodnom padu, ni talijski klubovi vise nemaju toliko talijana u svojoj ekipi a i kad imaju nisu u prvi 11 i samim time opada ti i kvaliteta repke.

██████████████████
████████████████████
███████████████████
█████████████████████
████████████████▄██
█████████████▀█▀██
█████████████▄██████
█████▄█▄███▀█▀██████
███████▀█████████
████████████████
████████████

Jackpot ter 
▄███████████████████████▄
██████▄░▄▄▀██████▀▄██████
███████▄░█▄░███▀▄████████
█████████▄▀█░▀▄██████████
██████████▄▀█▄▀██████████
██████████▀▄░█▄▀█████████
████████▀▄███░██░▀███████
██████▀▄██████░▀▀░▀██████
▀███████████████████████▀
███████████████▀▀░░▐█████
███████████▀▀░░░░░░██████
███████▀▀░░░▄▄▀░░░░██████
████▀░░░░░▄█▀░░░░░▐██████
██████▄▄██▀░░░░░░░▐██████
███████████▄░░░░░░███████
██████████████▄░░▄███████
██████▀░░░▀▀▀▀▀░░░▀██████
█████▀░░░░░░░░░░░░░▀█████
████▀░░░░░░░░░░░░░░░▀████
████░░░░▄█▄░░░▄█▄░░░░████
███▌░░░░▀█▀░░░▀█▀░░░░▐███
███▌░░░░▄░░░░░░░▄░░░░▐███
█████▄▄░▄█▄▄▄▄▄█▄░▄▄█████
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████

PLAY NOW 
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
cryptofrka
Legendary
*

Activity: 2954
Merit: 2596

View Profile WWW
April 02, 2026, 09:55:02 PM

Italija je osvojila svjetsko prvenstvo 1982. U tom finalu je 6/10 igrača bilo iz Juventusa. Zadnje SP su osvojili 2006. Tad je 4/11 igrača finala bilo iz Juventusa + 2 na klupi. 2021 kad su osvojili EURO več je bilo manje Juventina. Samo Bonucci, Chielilni i Chiesa u prvoj postavi a mislim da je Bernadeschi tad isto bio na prvenstvu ali nije imao neku veliku ulogu. Dakle 3/11.

Juve bude jak kad ima jaku bazu talijanskih igrača oko kojih se ubace dobri stranci. Isti ti talijani skoro svi igraju za reprezentaciju pa i Italija bude jaka. Sad smo daleko i od jednog i drugog.

Ma davno je to bilo, pred 20ak godina je postotak domaćih igrača po klubovima bio puno viši.
Ono što trenutno Italiji treba je reset na onom prvom, grassroots nivou kakvog su napravili Nijemci nakon što su upali u period loših rezultata.

Italija ne ulaže ništa u juniorski nogomet, svaki klub ima 70 registriranih klinaca koje samo šalju okolo po posudbama. Lige ispod seniorske razine su im katastrofa. Dok god je tako, potencijalno jak Juve će samo malo zamaskirati problem.

Uz sve rečeno - imaju solidnu momčad i definitivno je čudno da propuštaju 3. SP u nizu. Gattuso definitivno nije lik kojem bi ja bio davao šansu.

katanic97
Hero Member

View Profile WWW
April 02, 2026, 10:18:38 PM

Bosanci su se borili baš svim srcem vidilo se, ali i talijani su si sami krivo. Prvo šta Trofo kaže daj molim te Gatuso za izbornika pa ja imam bolji nogometni životopis od njega pa imaju pun kufer tih trenera i onda dovedu jedno bez ikakvog pedigrea. Drugo počeli su slavit prolazak vec u tekmi protiv Sj. Irske šta su ljudi prikazali na netu. Ti moraš bit profi za tu razinu nogometa slavi kad si ostvario cilj ne prije njega i baš zbog toga mi je još više drago da su nam Bosanci prošli. A treće liga i repka im je u teško slobodnom padu, ni talijski klubovi vise nemaju toliko talijana u svojoj ekipi a i kad imaju nisu u prvi 11 i samim time opada ti i kvaliteta repke.

Jeste,liga je generalno opala zadnjih godina i nazalost igraci koji zele da zavrse karijeru dolaze u italijansku ligu da se kako bih rekao "igraju". Naravno da ima ozbiljnih ekipa ali sve to bledi i nista konkretno se ne desava. Za Gatuza nemam komentar,lik nista nije napravio a vodio je i Napoli za koji navijam . Imena u sastavu italije su svakako zvucna ali nista nisu pokazali,i uvek je cudno kad ih nema na wc ali vec 3. prvenstvo je stvarno mnogo ...

.
.Duelbits PREDICT..
██████████░░▄████▄░░████
█████████▄▀██████▀▄████
█████▄▄█████████████████
.
█████
██
██

██
██
██████
before January 1st 2027?

█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Pmalek (OP)
Legendary
*

View Profile
Today at 07:10:26 AM

Ma davno je to bilo, pred 20ak godina je postotak domaćih igrača po klubovima bio puno viši.
Ono što trenutno Italiji treba je reset na onom prvom, grassroots nivou kakvog su napravili Nijemci nakon što su upali u period loših rezultata.

Italija ne ulaže ništa u juniorski nogomet, svaki klub ima 70 registriranih klinaca koje samo šalju okolo po posudbama. Lige ispod seniorske razine su im katastrofa. Dok god je tako, potencijalno jak Juve će samo malo zamaskirati problem.

Uz sve rečeno - imaju solidnu momčad i definitivno je čudno da propuštaju 3. SP u nizu. Gattuso definitivno nije lik kojem bi ja bio davao šansu.
Pa i tu je Juventus htio da napravi promjene još iz perioda dok je Agnelli bio predsjednik iz istog razloga što si i ti naveo. Iz Primavere izlaze igrači sa 19 godina i većina ih ne dobivaju ugovore sa seniorskim ekipama. Agnelli je predlagao da se naprave dvije nove lige, U21 i U23 gdje će mladi igrači moći duže da ostaju sa matičnim klubovima i treniraju sa seniorima umjesto da lutaju okolo i propadaju. Nije dobio podršku od lešinara što su tad vodili savez niti je dovoljno klubova iz prvenstva dalo zeleno svjetlo. Od većih klubova, znam da su Roma i Inter bili za, dok su Lazio i Napoli rekli ne.

I pored toga je onda Juventus kreirao svoj U23 tim (Juventus Next Gen) koji se takmiči u Serie C. Iz tog tima su potekli i karijere napravili Yildiz, Soule, Savona, Mbangula, Muharemović, Adžić, Huijsen, Fagioli, Miretti, Barrenechea i drugi kojih se ne mogu sad sjetiti. Nažalost, većina njih je prodana za sitne pare i poslužili su da se napuni klupska kasa i troši novac na druge igrače. Ali je ideja dobra.

paco92x
Sr. Member

Activity: 490
Merit: 379

View Profile
Today at 09:29:34 AM

Nije vezano uz Juve već uz samog Del Piera mislim da je negdje oko 2020. tamo za vrijeme pandemije pokušao na vlastitu ruku vitalizirati talijanski nogomet, čak je i napisao opsežnu knjigu o tome kako bi se i šta trebalo raditi ali je od strane saveza samo lagano dobijo odbijenicu, i vidim sad da je na žestoko popljuvao savez i krivi njih zbog svega ovoga jbg čovjek ima pravo. Još je i htio pomoć i vratit sve u stari sjaj al neide kad imaš lešinare na čelu.

██████████████████
████████████████████
███████████████████
█████████████████████
████████████████▄██
█████████████▀█▀██
█████████████▄██████
█████▄█▄███▀█▀██████
███████▀█████████
████████████████
████████████

Jackpot ter 
██████▄░▄▄▀██████▀▄██████
███████▄░█▄░███▀▄████████
█████████▄▀█░▀▄██████████
██████████▄▀█▄▀██████████
██████████▀▄░█▄▀█████████
████████▀▄███░██░▀███████
██████▀▄██████░▀▀░▀██████
███████████████▀▀░░▐█████
███████████▀▀░░░░░░██████
███████▀▀░░░▄▄▀░░░░██████
████▀░░░░░▄█▀░░░░░▐██████
██████▄▄██▀░░░░░░░▐██████
███████████▄░░░░░░███████
██████████████▄░░▄███████
██████▀░░░▀▀▀▀▀░░░▀██████
█████▀░░░░░░░░░░░░░▀█████
████▀░░░░░░░░░░░░░░░▀████
████░░░░▄█▄░░░▄█▄░░░░████
███▌░░░░▀█▀░░░▀█▀░░░░▐███
███▌░░░░▄░░░░░░░▄░░░░▐███
█████▄▄░▄█▄▄▄▄▄█▄░▄▄█████
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████

PLAY NOW 
████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████
Rikafip
Legendary
*

Activity: 2450
Merit: 7875

View Profile
Today at 10:02:25 AM

Iz Primavere izlaze igrači sa 19 godina i većina ih ne dobivaju ugovore sa seniorskim ekipama. Agnelli je predlagao da se naprave dvije nove lige, U21 i U23 gdje će mladi igrači moći duže da ostaju sa matičnim klubovima i treniraju sa seniorima umjesto da lutaju okolo i propadaju.
Tako su debili iz HNLa 2021 zabranili Dinamu ( i drugim prvoligasima koji to mogu isfinancirati) da imaju svoje druge timove u 2 HNL. sto je bilo jako korisno za razvoj mladih perspektivnih igraca. Na srecu, nedavno su tu zabranu ukinuli tako da ce od slijedece sezone to biti dozvoljeno.

Unatoc tome sto nisu ni blizu jaki kao nekada, sa ovim sastavom jednostavno su morali otici na svjetsko, te bi se vjerojatno to i dogodilo da su imali normalnog trenera te da nisu podcijenili BiH.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17]  All
  Print  

Jump to: